Jump to content

• Topics

• Dok ne cujem da su zlocinci kaznjeni koji su ubili Shani Louk, koji su pljuvali na telo devojke koja je bez razloga bila masakrirana, dok ne predaju monstrume koji su silovali, ubijali, udavili dvoje dece rukama...zao mi nevinih, ali nek predaju zlocince. Shani Louk je mogla da bude moja cerka.
    • Neverovatno kako se prosto ignorise da jos uvek drze taoce. Izreal bi mogao realno da pocini genocid, par visokotehnoloskih bombi bi "etnicki" ocistilo Gazu, koja je etnicki cista.  Izrael pokusava da minimizuje Civilne zrtve u Gazi, Hamas pozdravlja zrtve. Nek puste taoce, mogli su pre godinu ipo. Upali su u Izrael, masakrirali oko 1500 ljudi, I sad je qqlele, jel ima odgovor.
    • Kad smo kod Bajerna svim silama bi pojurio i Vajler Beba koji ce biti slobodan odnosno ima +1 (kao i Edvards). Vrhunski defanzivac, procenti za 2 i 3 odlicni, ima sajz i cvrstinu, nije neki skorer pa ni kreator u smislu da igra izolacije i slabo ide na ulaz ali je sasvim dobar razigravac i rekao bih solidno bolji od Kodija iz pik igre, plus odlican skakac. Moze i na 1 i na 2 (pa i na 3) dakle moze i u paru sa Edvardsom (sto je vec bio slucaj jelte) ali i u paru sa Kodijem kao dvojka posto je u obrnutom slucaju Kodi daleko bezopasniji iz spot up-a.   S tim da bi ga kao sto napisah vec Kodija nekako uvalio negde ako je ikako moguca ta opcija i doveo Beba umesto Kodija i jurio jos jednog plejmejkera skorera posto Beb nije neki skorer ali je toliko prekoristan u svemu ostalom al i daleko da je operisan od postizanja koseva dovoljan je podatak da je uzeo 138 suteva za 3 i bio na 43.5%. Pored Edvardsa nije bilo ni potrebe da se vise igra kroz njega. To sto ne igra izolacije ili ne ide na prodor po meni ne znaci da nije kreator, covek odigra pik odu mi ispod bloka pogodi za 3, iskoce mu podeli pas, nekako sigurniji od Kodija plus jos bolji defanzivac, ma bukvalno nema segmenta igre osim ulaza i da povuce tranziciju ali od vuka nije da smo se bas u izobilju toga nagledali pa da kazes da je pravio ne znam kakvu razliku tu.   Ako je istina ono oko Samnera da smo se interesovali voleo bi da se to ostvari. Bio mi je bas interesantan u Zalgirisu nego nije imao toliko lopte zbog Evansa pa je nekako u senci bio iako je on kao neki kombo vise 2/1  (mislim tako su ga tada koristili) al sasvim legitiman kao plej skorer. Covek ima stvarno neverovatne brojke u Kini 36-6-7 recimo Lorenco je tamo bio u par najboljih igraca kad je dolazio kod nas imao je 24-7-5 i bio dobar kod nas a pritom nije imao iskustvo u Evroligi dok je ovaj imao. Jokubaitis mi se tu najvise uklapa u tu viziju jos je i mlad ali ima ugovor i verovatno bi se tu za platu i obestecenje moralo dobrano otvoriti sto svakako ne bi zalio ni eura jer je igrac sa velikim upside-om. Dzimi Klark dosta interesantan (takodje ima ugovor al sigurno nema veliko obestecenje kao ni platu), kad sam bas obratio paznju na njega igrao je i na 2 al to je bila samo jedna utakmica vidim da ima 4 asistencije za 18min sto je odlican podatak a i svuda pise da je vise plejmejker, 10 poena za 18min (doduse mali uzorak utakmica) jos je 2001. godiste odma se nekako uklopio i po meni meni takodje ima veliki upside gotovo sve isto kao i Jokubaitis s tim da bi bio verovatno znacajno jeftiniji. I Vildoza bi mi bio sasvim ok kao bek ap plej takodje ali tek nakon ovih opcija iznad i to pod uslovom da ga Oli pusti a ne da se plati obestecenje. Maodo Lo ce biti slobodan, nekako je ostao u senci Sortsa ove sezone al i on je imao lep ucinak od 10 poena na 17 minuta. 
    • NDB ili kako se sad zovu su tamo svaki dan. Isto neki aktivisti PSG
    • hot take: brown i tatum su odlican duo i bila bi velika greska da trejduju browna. 
  • Popular Contributors

1. 1
      Guru
      Guru
      384
    2. 2
      NMX
      NMX
      314
    3. 3
    4. 4
    5. 5