Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

I sto se Kanjasa tice, mozda je dobar igrac, mozda i proigra, ali ovo sto je do sad odigrao je neki Jovicic za sirotinju level. 

 

I dokle ce cacanski Fibel da ima garantovano mesto u ekipi? Ni on ni Babic nisu za prvih 11 igraci, jedan moze da se istrpi (Babic je svakako manje los), ali obojica na terenu i to kad smo vratili Degeneka je apsolutno kretenski. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Очекивано 2 кола на индивидуални квалитет. Осим неких потеза појединаца као тим ништа. Милоје је и данас био Сисоје. Иако је тренутно извео најјачи састав срамотан приступ мечу, а на крају отаљавање и чување неријешеног резултата. Увођење Дегенека у 87' заиста утисак меча. Можда није ни случајно да је игра била боља прије 2 сезоне када је у тиму било неколико примјерака дрвне грађе, просто су имали задатке тако ограничени и то је то. Овде сада има неколико финих играча али дефанзивни приступ исти, просто се  чини да само инстант квалитет може нешто да донесе, небитно да ли су то новопристигли Кањас и Дегенек кад се утегну или ће то бити Лазовић ако га доведу...

Уводи се Павков умјесто Боаћија одмах на почетку 2П као да ће то нешто промијенити у игри без игре, када на центаршутеве не иде нико, када је кретање када нападамо очајно.

Да маестрални Марко Марин није спојио Јованчића са гол шансом и да не уђе она шуњалица, ко зна шта би било.

Не знам шта треба још да се деси да још гледамо на десном беку ону гардијску паткицу.

Такође не знам шта треба да се деси да се забрани испуцавање балона халфовима, у 80 и неком минуту Марин, Кањас, Јованчић и Иванић размијенили неколико пасова, јаки на лопти и умјесто да се тако извуче противник да пробаш завршити, враћа се лопта Бабићу а овај испуцава 50м до противничког голмана. Па јбт код масе тренера би неко фасовао клупу.

Ни Копенхаген није баук али овако код њих неће проћи, мора много боље...

Link to comment
Share on other sites

Otišli da odigraju meč bez mnogo cimanja, s pola snage, odradili prolaz i čeka se Kopenhagen. Ako je Milojević hteo da sačuva ekipu u svakom smislu i da Dancima ne pokaže ništa od potencijala, uspeo je u tome. Međutim, uspeotm je i da pokaže gomilu falinki i rupa, što je mnogo lošije od onog prvog. Ne znam da li je ovim iko zadovoljan, verovatno nije, ali znam da smo imali u godinama ispadanja u sezoni godišnjih odmora i pobede po 7:0, pa smo opet Evropu gledali i čekali narednu sezonu. Ok, postoji i taj faktor veštačke podloge, ali je za mene takav "rezon" isto što i izjava da je "trava bila visoka".

 

Uopšte nisam fan defanzivnog pristupa a Miloje to jeste - davitelj igre, kome je svejedno da li igra s objektivnim drugoligašem ili pravakom Evrope. Ovakva, ziheraška, strategija će se kad-tad olupati o glavu a neće se svaki put desiti Krasnodar ili Salcburg, kad iz očaja pokušaš nešto i uspeš u tome. Moglo je večeras lako da se desi da primimo taj drugi pa da sada gledmo produžetke i pređemo na grickanje noktiju na nogama. Prvi smo primili "na vreme" iz perspektive Helsinkija, posle opšteg odsustva mozga i koncentracije u odbrani. Rodić na 25m od 16erca gubi loptu od igrača koji ide ka golu i neometano šutira, dok za to vreme nijedan igrač da pogleda gde je ko, već kao rade markaciju a levo nema nikog živog. Ivaniću najbolje da se makne golman da bi ga konačno dao, odavno tako metiljavog i isfristriranog lika nisam gledao. Jeste bio loš i onaj pas, ali njegovo kašnjenje i opet pravo šut u golmana je već za ozbiljnije analize. Borjanovo jajarenje s vremenom je takođe poprimilo dimenzije nepodnošljivog. Trebalo bi mu, ali najozbiljnije, zalepiti par kartona pa da shvati da igrači utiču jedn na gruge svojim zalaganjem i ponašanjem. Izvini bato ali ne može mi niko reći da tvoja valjanja i odugovlačenja, ispucavanja u aut na protivničkoj polovini i davljenje nnemaju uticaj na igru i saigrače. Pavkov (?!), inače vrsni tehničar i pojam brzine, vuče loptu s naše polovine a na protivničkoj nikog živog, em smo upravo primili drugi gol. Treba li još nešto napisati?? 

 

Ne bih da mračim, ali nisam neki optimista pred dvomeč s Kopom. Imamo sasvim fin tim, greota je ne koristiti sve potencijale pa makar i ispali. Jebeš ovo sranje.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ipak je ovo sramota.

 

Izgubiti, to je uredu, ali ovde nije problem u porazu, 

problem je u odnosu prema svojoj publici,

koje će biti SVE MANJE!

 

Oni misle da će da privuku publiku SMS porukama, Viber-om i slično?

 

Potpuni promašaj.

 

Publiku privlači fudbal.

(Osim one, koju privlači lična korist)

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Jevtović jbt. Stručna komisija na forumu ga proglasila za vihorno krilo samo što mu zli Sisoje ne da da to pokaže. Lik veze sa ovim sportom nema, ali baš nikakve veze, bilo koji od 500 igrača na platnom spisku može odigrati minimum isto ovako.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da Stojkovića neće ni u avion pustiti, još seljačina nešto sere Borjanu, ko da on mora da vadi svako njegovo ispadanje. Kriminalan je.
Isto smo ovako izgledali i u pva dva kola prošle godine, polako sa kritikama prema Miloju, i mene nervira, ali sad ćemo videti na čemu smo sa njim. 
Jovančiću će ovaj gol značiti za samopouzdanje, očekujem i boljeg Kanjasa i Bena, optimista sam.
Upravo to - rupčaga je ispala tako jednom i pre ovog gola i opet je prikenjavao drugima umesto da se pokrije ušima i ćuti ako već nema obraza da kaže "Izvinite, zasrao sam"...
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ShoBzSho said:

Trebalo je smeniti Milojevica posle kupa, ali covek nas je uveo u LS svi znamo kako...

 

Mogao je Salcburg da nas napuni 7-0

Je l? Što nije?

Budalaštine.

Ja sam rekao da imamo male šanse protiv Danaca i moramo mnogo da popravimo igru, pošto su oni za par klasa bolji od Finaca.

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, suptil said:

Sta ti kriv Kanjas kad je naredba ne prelazi pola.... Imao je odlicne poteze samo sam njega pratio. Povezivao na sredini menjao strane i tako dalje. 

 

Svasta s vama. Ne valja vam Miloje koji je za 2 godine uzo 2 titule, prosao grupu u LE, igrao LS, pobedio Liverpul sampiona Evrope te godine, uzeo bod Napoliju, bod Arsenalu, pobedio Keln bundesligasa, BATE koji je bio pojam za nase klubove se protiv njega jedva izvukao 2 puta sa 2 remija, isparirao CSKA, pobedio Spartu iz Praga, prosao Krasnodar i Salcburg itekako respektabilne klubove... I vi takvog coveka naseg Srbijanca, Sumadinca i Arandjelovcanina pljujete, a onanisete za nekakvim Robijem koji nije mogo ni titulu da uzme, a kamoli da uradi nesto u Evropi. Stvarno smo lud narod. I nemojte o pricama kako je Miloje dobio budzet jer to nije istina, on je na pocetku imao isti budzet kao Grof Bozovic, znaci slobodni igraci i maksimalna obestecenja od 300-400 k, a tek kasnije kad je vec napravio sa takvim igracima ogromne iskorake, e tek onda je pocelo ovo razbacivanje sa milionskim obestecenjima...

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, mikibre said:

Ipak je ovo sramota.

 

Izgubiti, to je uredu, ali ovde nije problem u porazu, 

problem je u odnosu prema svojoj publici,

koje će biti SVE MANJE!

 

Oni misle da će da privuku publiku SMS porukama, Viber-om i slično?

 

Potpuni promašaj.

 

Publiku privlači fudbal.

(Osim one, koju privlači lična korist)

 

 

Publike nema na stadionu zato sto nema Zvezdine dece. Publika hoce Zvezdinu decu.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...