Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

Grujic ce morati da krene da igra u Portu i da trenira, trenira, trenira inace Kina, Arapi ili eventualno nazad u Srbiju tj. u Zvezdu.

 

Radonjic je brz ali njemu toliko nekih elementarnih stvari fali da nauci za ozbiljan fudbal da je mislim kasno za to. Moci ce na brzinu da se vadi negde, ali u ligama gde se trazi ipak kompletniji fudbaler tesko. Osim ako naprasno ne napreduje. To isto vazi i za Gacinovica. Mnogo mu fali nekih elementarnih stvari da bi bio ozbiljan fudbaler. Pre svega da vodi loptu recimo pri nekoj brzini.

 

Lukic mi je bio dobar, Jovic iako nije dao gol ajde ok, Tadic onako, odbrana onako. 

Link to comment
Share on other sites

Inace ni Krstaja ni Tumbakovic ne znaju da iskoriste Tadiceve kvalitete kao sto je to radio Muslin. Mozda zato sto se Tadic ne snalazi najbolje u igri gde se ne zna ko pije a ko placa? 

 

Opet zalaganje na ovom mecu ne moze da im se ospori, a treba ih pitati sada gde je ono nestalo protiv Skota?

Link to comment
Share on other sites

Kenj-veš-Puš-Kaš. :classic_sleep:

 

Ništa... C- Market, treći šešir, tu nam je trenutno i mesto. Mislio sam da će biti ružnije nego što je izgledalo, ali meč je čak bio ok. Da su ovako igrali protiv Škotske, večeras bi rutinirali Mađare koji su, realno, klasu ispod nas.

 

Ako je ova promena na klupi značila i kenjveš seljEktora, samo napred! Promenite i metlu za dalje čišćenje u FSS. Pređite na Viledu - najskuplja ali provereno najbolja.

 

Sad nam osttaje da Mađari kenjvešuju Turke a mi Ruse, ako dobiju opet glupavi crveni.

Edited by Neme
Link to comment
Share on other sites

I nije mi jasno kako je Milenkovic igrao beka a toliki mu je problem to mirno izbacivanje lopte iz opasne zone? Dobar je, zna da se postavi, jak, skocan i tacno da je sigurniji sa loptom ne bi bio vise u Fiorentini. Mislim on i ovako ima status zanimljivog stopera u Italiji ali ovo mu bas fali da bi bio za velike klubove. 

 

I ne znam Tadic ce uskoro napuniti 32 godine. Da li treba razmisljati na podmladjivanju na toj poziciji sa Sergejem? Ja Tadica obozavam i voleo bih da moze jos, ali deluje mi da polako gubi snagu i da nije vise to to, cak i u Ajaksu, iako nije iskljuceno da odigra jos neku tekmu majstorski u LS, ako Ajaks prodje grupu. Tadic i Milinkovic-Savic zajedno ne mogu, a treba polako razmisljati o uigravanju ekipe i pravljanju za buduci period. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Stiletto said:

Pitanje je samo koliko Rusima znači plasman u A ligu i u kojoj će postavi doputovati u Beograd. Mađari će sigurno zapeti protiv Turaka, a koliko naši uopšte mogu zapeti protiv Rusije, nemam pojma.

Rusi se bore za pot 2 u kvalama za SP

 

Em5VjMZXMAIfN5u.png

Link to comment
Share on other sites

Slaba razlika izmedju drugog i treceg sesira. Jedino ovi Svajcarci i Poljaci i Svedjani sto su malo zajebaniji inace ovo ostalo pogledaj samo Norveska, Madjarska, Skotska, Island. I vise nego zeznute ekipe, a tek kao domacini.  

 

Inace sto se tice ovog problema sa reprezentativnim nasim fudbalom od svih televizija jedino se Sport Klub malo angazovao. Niko da pokrene neko pitanje, bar nesto. Ja gledao Viskovica i ostale. Viskovic prso zbog ovog rezultata sa Skotskom 😂, a nisu daleko ni ostali, onaj celavi recimo sto uglavnom Spance prenosi ili cak i Novakovic. 

Edited by lajavi krelac
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...