Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/27/2021 in all areas

  1. @ mamina ljubav Ako me ikad nesto nerviralo na basketu (a tek u ozbiljnoj kosarci) je kad neko igra preko qrca. I umesto da padne samaranje od strane saigraca, dobice otkup ugovora ili trejd u nekog contentdera. Nek jedu govna on i njemu slicni
    20 points
  2. Updejt antivaks teorije zavere, ovo sam danas prvi put cuo: Cipovi u vakcinama se ukljucuju 666 dan posle vakcinacije! Tako da imate jos cca dve godine da pozavrsavate sta imate i fajront.
    12 points
  3. Dobrodosao. Da si se ranije javio mogao bi doci do saznanja koja je vakcina najbolja, al dobro verovatno nije bilo druge pa si morao taj Fajzer. Ono, kad nema piva dobar je i Jelen.
    12 points
  4. Drugim recima, hocu da bude tajno glasanje da bih mogao da vas lazem a onda da tvrdim kako nigde nisam slagao
    12 points
  5. Oglasio se i Terzić - "Ko nije ništa falsifikovao neka baci prvi kamen"
    11 points
  6. poslednja je uvek najdraza
    11 points
  7. "... zato što je slabost velika stvar, a snaga je ništa. Kada se čovjek rodi, on je slab i gibak. Kada umire, on je krut i neosjetljiv. Kada drvo raste, ono je nježno i gipko, ali kada se osuši i očvrsne - ono umire. Čvrstina i snaga su drugovi smrti. Gipkost i slabost su ekspresije svježine jednog bića. Ono što je snažno nikad neće pobijediti. " Stalker - Andrej Tarkovski
    11 points
  8. Apdejt u vezi mog saradnika sa koronom (mesec dana nakon revakcinacije Sputnjikom); Nakon tri dana pod antibioticima, čovek se oseća toliko dobro da sutra počinje da radi (od kuće). Inače, ima 60 godina, ratni vojni invalid (radio na održavanju MIGova kada su sprcali Batajnicu, popio šrapnele i armirani beton u glavu), uz to i šećeraš. Kako se zarazio? Ima sina debila koji ne veruje™ u virus i smatra da je sve to svetska zavera. Stanuju u istoj kući. Sin genije, naravno, bez maske gde god je mogao, pa je lepo pokupio virus u koji ne veruje i zarazio sebe i ćaleta. Evo ćalac, vakcinisan, sutra počinje da radi, a sinko, pun pameti, nevakcinisan, eno ga u Areni. PS Žena/ majka, isto vakcinisana Sputnjikom, nije se zarazila. PS2 Pametnome dosta!!!
    11 points
  9. Procitah 5Gejcovu izjavu, i kritike na nju, i bas mi je zao da se doticni kriticari nisu bavili onime sto je rekao. Covek(-guster) je izneo sasvim konkretan problem. Podelis formulu sa svima na svetu, i? Da bi napravio te vakcine, treba da izgradis skupa postrojenja koja ce da prodju sve faze provera dok ne dobiju dozvolu da se u njima mogu praviti vakcine bezbedno i brzo. A koliko ce to da traje? Brze je slati vakcine iz fabrika koje vec sluze tome nego potrositi ko zna koje vreme, da se sve to izgradi od nule e da bi ta formula mogla da se pretoci u bezbednu vakcinu. I to je problem, covek razmislja racionalno i logisticki, a oni ga napadaju na nekoj emocionalnoj ravni u fazonu 'will someone pleeeease think of the children?'. Mozda misle da vakcina moze da se proizvodi u fabrici pastete?
    10 points
  10. Pozdrav drustvo, citam vas nekad od raspada starog foruma, uglavnom KK topic. Posto se danas vakcinisah Pfizerom, rijesih da ostavim prvi post na ovoj temi🙂
    9 points
  11. Nisam glasao, ali sam glasao, ali sta ako sam glasao, a zasto se zna za sta sam glasao? Mozda zato da bi se videla licemernost.
    9 points
  12. I ja sam taj uzas imala, nema sanse da ikad zaboravim. Pre nego sto je pocelo najgore, poslala decu kod mojih i sledecih pet dana provela u paklu. Temperaturu sam merila dok nije stigla do 41,5, posle vise nisam smela, bacila toplomer. Pamtim i da nisam gasila televizor ni nocu ni danju, cinilo mi se da cu ako on utihne i ja da potonem za njim. I vrata sam drzala otkljucana sve vreme, ne znam zasto, ali tako mi izgledalo bolje. I taman kad je meni pocelo da bude bolje, televizor se zauvek upokojio. Pamticu ga dok sam ziva, mislim da me spasio tada. A eto, i nocas sam se druzila s televizorom, mada nije bilo ni blizu onako kriticno. Naravoucenje: ne bukirajte vreme za vakcinu predvece, jer reakcija pada u sred noci 😀. Dobih fajzera juce u 18, u 22 nisam mogla da dogledam Kesica jer mi se strasno spavalo, u 02 se probudila u moru znoja i vise nije bilo spavanja. Sad je vec proslo i mojoj sreci nema kraja.
    8 points
  13. Nemojte previše da driblate Slavišu da ne bi opet plakao gore da mu se obrišu svi postovi pošto napušta forum
    7 points
  14. Veštice, zašto si ti tako nevaljala?! Nego... A šta ako nije bata - Raka?
    7 points
  15. Kao što je rekao broj 1, da bi neko bio mator i mudar, prvo mora da bude mlad i glup.
    7 points
  16. Ovde je imao 21. godinu... šta je sporno?
    6 points
  17. Ne znam da li je bilo. Kijev, Ukrajina.
    6 points
  18. To nikad nisam gledao, ne interesuje me da znam ko je kako glasao. Eto jos jedan dokaz da statistika ne treba da se ubraja u dokaze o bilo cemu. Pored toga zasto je to glasanje transparentno? Zasto se ima uvid u to koji clan je kako glasao?
    6 points
  19. Ok, ako može bez nervoze i ako možeš da obratiš pažnju na rečnik. Pogledaj gore na vrhu stranice šta stoji pod - Nisam i ne želim da se vakcinišem", tj koji forumaši su dobrovoljno, bez prisile kliknuli na tu opciju.
    6 points
  20. -Istuširaš li se ti poslije seksa? -Normalno da se istuširam jebo te! -Trebao bi onda češće jebati.
    6 points
  21. INR je parametar koji se koristi za procenu sposobnosti zgrušavanja krvi tj. za kontrolu kod uzimanja antikoagulantnih lekova (antagnosnisti Vitamina K), to je suštinski protrombinsko vreme i nema (direktne) veze sa trombozom niti se za to koristi. D-Dimer je proizvod razgradnje tromba tj. fibrina, što znači da u stanjima u kojima postoji povećano stvaranje trombova (tromboza) dolazi i do njihove povećane degradacije, pa i rasta d-dimera i on se koristi za dijagnostiku tromboze, s tim da nije svako povećanje d-dimera automatski i tromboza.
    5 points
  22. mogu mislit u kakvom je kurcu ako tebe pita za savet. mada je covek mozda u zoni ispadanja
    5 points
  23. Mene više od toga raduje duel Futura - Mornari, jer će tu biti epskog klanja.
    5 points
  24. Alo bemeikse zar si zaboravio nestasnog brata Li Adija mladica zarobljenog u telu starca?
    5 points
  25. Da, zato i postavih, da se vidi da nije isto zaraziti se vakcinisan i nevakcinisan - da su nevakcinisani, medju ovim korisnicima starackog doma, vec bi bilo ozbiljijih klinickih slika, ako ne i smrti
    5 points
  26. Da...Znači ne samo da izvrćeš činjenice nego i nemaš pojma šta i gde pišeš. Moram da ti kažem da me ne začuđuje. Što je najgore 99% takvih, tj. koji dele mišljenje o vakcinama, su upravo takvi. Žao mi je.
    5 points
  27. Svrati deder malo na PDF Politika, daj neke pohvale za Vucica, kako je top, kako ce da vlada 300 godina i tako nesto kezual... 😄
    5 points
  28. Meni isti Gandolfini.
    5 points
  29. Nakon više od 20 godina pandemija nas je vratila u Portugal prošle godine, na jednu od spektakularnijih modernih staza, sa dosta uspon ai padova, ali nažalost pored spektakularnih slika, pogotovo sa inicijalnih treninga, nije nam donela i takvo trkanje, već brutalnu dominaciju Mercedesa. Ova godina je počela mnogo lepše u tom smilsu, Max i Luis su prve dve trke bili prilično izjednačeni, što obećava zamiljivu sezonu, dok Botas iz vikenda u vikend tone, mada i u takvom izdanju je opet izuzetno koristan timu, jer da nij ebilo njegovog udesa sa RAselom Luis bi teško ušao i u prvih 5, a ovako je njegova greška i izlatanje ostalo apsolutno nekažnjenao gledajjći bodovni saldo. Iz tog ugla gledano nije jasna Volfova ljutnja na Rasela, jer je on svojim potezom faktički spasio Luisa. Nakvažnija vest između dve trke je upravo ona koja je pristigla danas, a tiče se novog formata na 3 trke (kvalifikacione trke umesto klasičnih kvalifikacija) koja nije naišla na oduševljenje fanova, ako je suditi po forumu, a pogotovo ne moje, jer najbolji deo vikenda za mene uništavjaju još jendom trkom, samo kraćom, i to takvom u kojoj ti je opet propisan i broj guma, dakle bez slobode da eventualno nešto ekstravagantno uradiš u subotu što bi ti možda kompromitovalo nedelju, pa ćemo tako na vrhu gledati opet iste ljude, ali umesto da imamo adrenalin gledanja krugova na maksimumu i lovljenja poslednje desetnike koja se može izvući iz vozila, to će bit sat procesije, za koju će se čak i bodovi deliti. Baš užas! S obzirom da vremenske prilike ne bi trebale biti izazovne, očekuje se oblačno, umereno toplo vreme (18-19 stepeni sva tri dana vikenda bez padavina) ostaje nam da vidimo može li Lando Noris i ovaj vikend među velike momke, hoće li Ferari ponoviti prošlogodišnji rezultat, može li mučeni Reno do bodova, Hasovci do cilja a Gasli bez malera i naravno da vidim koji način za blamiranje će ovog puta izabrati Vettel. I ne zaboravite, Portugal je 1 sat iza nas, tako da trka kao i kvalifikacije počinju sat kasnije nego uobičajeno po našem vremenu dakle u 16h.
    4 points
  30. Dve godine. Ne znam kako vama deluje ali nekada mislim kao da je juce bilo, a nekad mi deluje kao citava vecnost da je prosla u ove dve godine. Aj' zdravi bili svi! 😉
    4 points
  31. Teoretski, ako je u pitanju dijabetično stopalo, to je zbog ugrožene cirkulacije usled dijabetesa, u nekom akademskom smislu i patogenetskim akrobacijama može da se posmatra kao povišen rizik za trombozu, ali iskreno - bullshit. Uostalom, rizik od tromboze usled vakcine vs. rizik od tromboze usled virusa - o čemu pričamo?
    4 points
  32. ja se sa boldovanim potpuno slazem ali ja cu da se opet samocitiram isti tekst jos jednom : napisala sam : "Znamo da vakcinacija ne stiti od zarazavanja - stiti od tezih oblika i smrti i to jeste ono sto je najvaznije ali bilo ko se moze zaraziti i posle vakcine. U tom smislu ako se on zarazio ponovo sa ili bez vakcinisanja i prodje bez velikih problema to nije problem" Znaci pominjala sam varijantu da je on vec zarazen ponovo (@wwww je pomenula da je on pomenuo da s elose osecao u nekim momentima, vrtoglavica nesto u tom smislu - ostavio je mogucnost da se mozda i zakljuci da ponovo ima blag oblik korone ili sam bar ja tako to shvatila). Znaci moja misao je bila da ako on ponovo ima blagi oblik korone potpuno je svejedno da li ga ima jer je vakcinisan ili jer ima neki prirodni imunitet kao sto je imao prvi put ili zahvaljujuci bas tome sto je vec imao koronu. Znaci to je varijanta da on ima blagi oblik - inace naravno da se slazem sa svim sto si napisala. i da dodam da je sto se mene tice to bila jedna prilicno neobavezna prica na Novakovom topiku "medju nama" nije mi na pamet bilo palo da pazim na bukvalno svaku rec, racunam procente i ostalo; Pokusala sam da budem relativno precizna u izrazavanju a da ne gnjavim - po meni nicim izazvano- odjednom dobijem od moda poruku da pricam gluposti i pretnju banovanjem - na sta to lici ????
    4 points
  33. Treba se zahvaliti Mornarima, dobar posao su odradili za nas ...
    4 points
  34. Ćuti, umesto sa 30 godina mogao je još malo pa da nam bude i bonus igrač.
    4 points
  35. 4 points
  36. Nije sporno samo "vakcine ne štite od zaraze" (dok akademski raspravljamo o finesama rečenice antivaxeri trljaju ruke jer oni ne moraju da pričaju o procentima uspešnosti, lakšim i težim oblicima jer "jasno je da - vakcine ne štite od zaraze" ako je postojao makar i _ jedan_ asimptomatski slučaj pozitivan na covid!) sporna je i teza da antitela stečena preležanim covidom traju i imaju istu efikasnost kao ona dobijena vakcinisanjem. Jer - nemaju. Ovo je osetljiva tema i svi smo već tanki s živcima posle više od godinu dana sa covidom, dosta ljudi zna nekog ko je ili loše prošao ili "uopšte nije prošao" [emoji45] i još kad avax ekipa perfidno ne mora da bira ni reči ni istinu ni nauku ni činjenice za svoju propagandu, jasno je da neki reaguju emotivnije / nespremnije na kompromis... Ergo... Đoković je jedan neobrazovan mulac sa poluzavršenom osnovnom školom uhvaćen u zamku svoje megauspešnosti u sportu i svega što mu je to donelo (pare, status...) i bukvalno sektaške ekipe oko njega koja mu podilazi i hrani mesijanski ego. Da udara lopticu zna bolje nego iko ikad u istoriji, klanjam mu se za to, ali da je pritom i naivna budala koju sisaju i muzu i lože bližnji mu, na žalost i to važi. Sent from my phone using their app
    4 points
  37. Inace sam ga gotivio (Another round je izuzetan film) ali ovo je vec nivo iznad: Ako sam dobro istrazio, ove dresove smo nosili 2000. u Sidneju. A tu je 13 bio Drobnjak
    4 points
  38. Brate Slavisa ukopavas se opasno. Po ovome sto pises kako da ti verujemo kada budes nesto sledece pisao?Posto menjas stavove i misljenja kako vetar dune. I mogao bi malo da se opustis.Niko ovde ne misli nista lose.
    4 points
  39. Na današnji dan možda i najdraža titula...
    4 points
  40. Lepo sam ja rekao, avaks = ne baš inteligentan. Posle se čude što normalan čovek neće da ima posla s njima.
    4 points
  41. Ovaj video je blago, pogledao sam ga bar 10 puta. Koliko god ova dvojica bili dosadni smarači, Lonče je jebeni dominator.
    4 points
  42. Bogdan przi. Ako ne dobije Most improved player nagradu, prestajem pratiti NBA. 2019/20 Ppg 15.1 Rbs 3.4 Ass 3.4 2020/21 Ppg 15.2 Rbs 3.6 Ass 3.2 Jel moze neki statisticar da nam nadje da li je ikada u Nba neki igrac ovoliko napredovao iz godine u godinu?
    4 points
  43. Svašta je ispisano o Simonu, mnogo toga tačnog, ali ipak i ovakav je izmislio košarku za Kuridzu i mnogo je lakše gledati ekipu čak i sa (delimično) bivšim košarkašem nego sa nikad košarkašem. Kuridži želim najbolje, dobar je momak i vredan radnik, uz to veliki borac ali u Zvezdi je zalutao. Neka odigra KLS i da se oprosti od crveno-belog dresa trofejem
    4 points
×
×
  • Create New...