Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/14/2021 in all areas

  1. alo, smanjite euforiju, igramo protiv Borca za 43 sata
    35 points
  2. Kad vidim da smo uzeli loptu na manje od sekund do kraja i šta je Simon uradio
    29 points
  3. 24 points
  4. 21 points
  5. Bogami ja sam se bas obradovao ovoj pobedi. Prvo, ovoj ekipi ovo treba. Borba za trofej, dobijena do or die utakmica, jos derbi, jos bez pola tima. Ovo ce biti veliki boost moral, narocito ako uzmemo kup. Drugo, ovaj kup je pocinjao da biva jebeni dan mrmota gde 3 godine gubimo utakmicu u isto vreme u istoj hali na isti nacin. Sad se hala promenila, ali zamalo i cetvrti put da se ponovi. Lazic je ugasio Paigea nacisto. Ovaj je ubacio svoje na pocetku, ali Lazicu je mislim dao samo onu trojku u drugom kod nase klupe, sem toga nije mogao da se demarkira. Sa ovim nivoom odbrane Lazic podseca na onog starog i doprinosi cak iako ne ubacuje na drugoj strani. Loyd se nimalo ne stedi u odbrani. Svaka mu cast, gine u svakom posedu, a njegov umor se najbolje vidi u sutu za 3 gde solidno ciglari, ali racuna se i od table Sta reci za Dedu. Covek zivi u nekom svom svetu. Samo da dodam za kraj da bih se ranio da Rashawn Thomas igra za nas i Simonovicu da li si ti normalan.
    21 points
  6. Osim OSVAJANJA KUPA Radivoja Koraća posle 4 godine i TIMSKE IGRE bez 5 igrača, glavni utisak ove tekme je naravno -
    19 points
  7. Lojd je naš motor i stabilnost i kada je van šuta. U ovom periodu nakon pauze pokazuje veliku dubinu podredjenom igrom bez ega i želje da se usiljenim puškaranjem nekom dokazuje. Radio je sve ostalo. Mislim da jednu loptu nije izgubio danas. Kad god je Uskok bio u problemu dodavao je gas i stizao na uručenje. Lako ga je zgotiviti jer je njegova prva odlika neustrašivost a još lakše je ceniti taj profi pristup i izgaranje u svim segmentima igre. Sada je jasno da nije sebični pistolero i nabijač statistike već će kada treba sve uraditi za tim i to kalkulacije bez. Ne brinem ja za Lojda...jer kada toliko ulaže dodje i taj šut kada je najpotrebnije. Brinuo sam malo za ovu dečicu što ne dišu dok primaju medalje.
    18 points
  8. Licno, volim da iskritikujem nase vise nego da ih pohvalim (valjda stvar karaktera, u fazonu podrazumeva se da treba da igraju dobro, pa sta imam da ih hvalim). Posle ove pobede stvarno ne mogu da kritikujem, jer bi bilo krajnje maliciozno pljuvati bilo sta kada gulis sa cetvrtom opcijom na pleju, bez startnog centra i 4 bitna igraca u rotaciji, uz jednog penzionera i 2 juniora, jednog pomilovanog osudjenika + Borisa, koji je kategorija za sebe. A preko puta imas vecitog rivala koji je naostren na max i koji igra, do tog momenta, svoj najvazniji mec u sezoni. Zato, samo pohvale treneru i igracima. Necu ni analizirati, jer ovakav mec je kao partija cugeraskog saha, jedna i neponovljiva, sa jasnim ogranicenjima i nema tu analize, vec se gleda samo rezultat. Matirali smo ih, ruse se figure i postavljaju na svoja pocetna mesta, za sledeci mec. Sve se zaboravlja, borba za trofej nase Zvezde tek pocinje. Srecno momci!
    17 points
  9. Primio drugu dozu "Kineza" bez ikakvih problema.... Danas sam prvi put, posle 22 dana, video unuku...joj sreće...i moje i njene, a i bakine... Rešili sm da skratimo karantin za jedan dan, sin-snaja-unuka....i onako već više od nedelju dana nemaju nikakve probleme.... Najstariji sin i devojka s kojom živi su pre nedelju dana "otključani"... Cenim, da sada još nedelju dana do dve budem krajnje disciplinovan i sve će imati smisla... Za sada mi je u planu da budem i nakon toga na oprezu, jer sam svakodnevno u kontaktu sa ljudima, a među njima ima takvih tikvana i kretena, pa nije zgoreg biti na oprezu. Naslušao sam se teorija o zaprašivanju i 5G mreže za dva života...... P.S. Apropo maski....s obzirom da je Niš 4 do 5 puta zagađeniji od Pekinga, ne znam kada ću biti totalno bez maske i da li ću uopšte ići bez "za svaki slučaj" u džepu po jednu rezervnu...
    14 points
  10. Jesu heroji DeDa i MJK, ali ovo je tipicna Radonjina pobeda, unistili smo ih odbranom i kontrolom skoka u drugom
    13 points
  11. Nista nije usrao, covek je pobedio i boli ga uvo sta budale pisu
    13 points
  12. Obično se ne self quote-ujem, ali sada moram opet da se vratim na četvrtak veče
    12 points
  13. Odlican je bio. On i Deda najbolji kod nas...
    12 points
  14. Pošto je Tito službeno odsutan...
    11 points
  15. i drvo bi zapamtilo sta ljudi koji nisu novakovi fanovi misle o povredi , nema potrebe za ponavljanjem, uzasno je dosadno.pustite nas da pratimo mec .
    11 points
  16. Cenim da priča o bacanjima sada ide samo zato što je to redovan argument nakon svakog derbija, od poražene strane. Više je sarkazam nego realna potreba da to bude u fokusu.
    11 points
  17. Ako izadje i pobedi, folirao je ocigledno. Ako izadje i izgubi, opet je folirao jer ne bi izasao na teren da je povredjen. Ako ne izadje na teren, opet je folirao jer bi svi rekli da je folirao jer je izasao na teren.
    11 points
  18. Job je grozomoran igrac, ne zanima ga preterano desavanje na terenu sve dok on opika svojih 10+ suteva. Premekan za peticu a prespor za cetvorku. Oni fadeaway sutevi iz auta coveka od 120kg su uvreda za kosarku.
    11 points
  19. Iskreno, ovo je mini podvig. Drugo poluvreme, kakav flesbek radonjine zvezde. Vrhunski difens, kontrola skoka ludacka. Nek ovo bude bust za nastavak. Napokon smo zalicili na tim. Bravo momci, bravo Radonja!
    10 points
  20. Vidim da je nekima bilo jako teško ovih mesec dana kad je Lazić igrao dobro 😄 Pa sad brže bolje da se ga iskritikuje, pošto ko zna, možda opet mesec dana bude kriza Reči da je bio štetočina na obe strane terena baš nema nikakvog dodira sa realnošču. U napadu je bio slab. U odbrani njegova strandardna partija
    10 points
  21. dzoni je juce uzeo ukupno 1 nerezonski sut - midrange is desnog ugla preko coveka ostalo je sve bilo sasvim ok i rezonski...ili uvaljena koska na 5 sekundi pre kraja napada u odbrani se solidno posibao sa svima nekoliko puta je i sasvim dobro nazidao dole uz 1 promasen zicer, i jedno kucanje pod faulom koje je iskocilo iz obruca ovde se kenja po navici
    10 points
  22. Prilicno sam siguran da sutra i Mega i mi zavrsavamo ucesce na kupu 😄
    10 points
  23. 10 points
  24. Stvarno dobro drugo poluvreme, klasicni Radonjizam. Pored odbrane i kontrole skoka, uzeli smo maltene sve nicije lopte, sto je uvek dobar znak. Svaka cast Kuridzi na ovoj partiji veceras, ali realno Davidovac je MVP.
    9 points
  25. Davidovac je igrac kojeg bismo mogli i trebali da zadrzimo u klubu do kraja karijere, a i Zvezda mu je po kvalitetu bas po meri. Uvek tu da tradicionalno izvadi stvar u Aba/kls/kupu, polivalentan igrac koji nam precesto uskace sa sekundarnom kreacijom kada omasimo sa plejem, To je bas tesko naci. Pizdicemo na njega povremeno kada ga nadigra neka EL zver, sto je neatletican itd, ali je perfect fit za nas.
    9 points
  26. Ojha! - Deda izvadio stvar - Džoni se prevaspitao - Kuridža know how kako se osvajaju trofeji - Laza rešio da me zajebe - Džordan objasnio - Aleksa omirisao parket Radonja pokazao zašto je vraćen.
    9 points
  27. Svaki od ovih momaka zasluzuje respect za ovaj kup, bas lavovska borba i pored svih problema. Naravno i strucni stab💪💪💪 Svaka cast momci
    9 points
  28. Okačio sam gore snimak, jeste Lojdov šut dirao obruč. Izgleda da sam svima na IL.
    9 points
  29. Uvijek je fino kad se izblamira Rade Zagorac, klasičan kvazi-intelektualac i lažni moralista.
    9 points
  30. Dođe Dejan Radonjić i odmah trofej, radujte se delije!🙂
    8 points
  31. Goldberg da li mozes da skines moderatorsku funkciju na par min da te stavim lepo na IL? Umara me da konstantno skrolujem tvoje postove i ovde i na fudbalu. Unapred hvala
    8 points
  32. Mole se gospoda iz boksa da se strpe sa kasljem do kraja meca 😃
    8 points
  33. Evo 4. set a niko da objasni zasto neko folira/preuvelicava/umislja povredu na 2:0 protiv napaljenog klinca. Dajte odgovor prvo na to pa cemo lako dalje. Do tada je bas blam ovo sto pisete. Ajmo Novace jos jedan nekako
    8 points
  34. Ja sam nezadovoljan, očekivao sam +30. Šalu na stranu, čestitke igračima i stručnom štabu na borbi i trofeju, lep boost za nastavak sezone. Samo seks novac i davi dovac.
    7 points
  35. Isto! Mogla bi se e-knjiga napraviti.
    7 points
  36. Boriša se oduševio majčicom...
    7 points
  37. Nije slomljen točkić...ništa mu nije, folira....može normalno da igra.
    7 points
  38. Lopta je dirala obruč pre nego je došla do Davidovca,zapisničari su kasnili sa puštanjem novog vremena
    7 points
×
×
  • Create New...