Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Ja sam siguran da bi Arena bila puna protiv Partizana u finalu. To je gotovo jedini veliki dogadjaj do kraja sezone racunajuci i FK i KK. Naravno, u Pioniru je uvek bolja atmosfera, i tu ne mislim na nesportske uslove, nego cisto na navijanje i buku. Bilo bi idealno kada bi postojalo nesto slicno Pioniru, ali sa nekih 12-13 hiljada mesta, to je onako bas po meri za nas. Ali nema.
  3. Apsolutno je bitno i apsolutno ne bih vise nikad kupio sezonsku kartu za kk, druga stvar ako je nama potreban pionir i neregularni uslovi da bismo pobedili partizan, onda je to po meni vec priznanje poraza
  4. Odeš na Čovketovo mesto ispod koša i kažeš obezbeđenju "Brate, nema veze, danas ću sedim ja, sutra neko drugi, bitno da Zvezda pobedi." I dobiješ po nosu, naravno. Bukvalno smo skuvane žebe. Platimo i onda ne odemo na utakmicu.
  5. delgado

    NBA 2023-24

    Ovaj put nisam gledao utakmicu jer nisam mogao vise da zivim groundhog day, evo ne moraju ni hajlajCi da se gledaju dovoljno je ovo
  6. Što bi napredna statistika rekla, teško smo oštećeni
  7. Bukvalno nema nijednog opravdanja. Posebno je jadno opravdanje "bitno je da Zvezda pobedi, nije bitno ko će ući". Takođe se slažem da nije isto kad imaš problem da uđeš ako ne dođeš ranije i kad klub polovini navijača kaže da ih je prevario i da im karta ne važi. Inače Arena je bila 90% puna na ABA derbiju pa bi sigurno bila puna i na finalu, tako da jedini razlog za Pionir može biti samo želja da se stvori haotična atmosfera. Razlog dobre posete u Evroligi tokom cele sezone je veliki broj sezonskih. Ološ Čović se još hvali prihodom od sezonskih kao nekim svojim uspehom. Ako budemo igrali u Pioniru finale neće biti sledeće sezone ni trećina prodatih sezonskih u odnosu na ovu.
  8. Dobro izgleda Gangula kad je otisao u solarijum. :D
  9. U, jebemti, kakav kapacitet ispadoše Jokićevci - veličaju idola, sprdaju se sa Lejkersima i podjebavaju Embida, i sve u isto vreme. Bar za taj multifokus se zaslužuje respekt a ne prozivanje.
  10. Crni

    NBA 2023-24

    Ma Embid je jedan folirant, ovo sa pismom Makronu to dokazuje. Ogorceni su Francuzi, ogorceni igraci u NBA, kakve veze ima Jokic sa tim? Ja samo mislim da mu se cini medvedja usluga.
  11. Neverovatno da se opravdava ovo seljenje iz Arene u Pionir... To je cisto zajebavanje sezonaca koji su kupili kartu. Ajde da kazemo da ce pustati sezonce(a nece) to je koliko mesta 7k?A sta cemo sa ostalima?Kako ce da se gleda ko ce uci a ko nece? Prvo ti daju pare pre sezone kad ti treba a onda se ophodis ovako prema njima? I onda ces opet sledece iste te sezonce da molis da ti kupe karte jer... A kad ti ne bude bio isti odziv kao ove sezone jer si ih zajebao(prvo obecavao F4 pa onda ovo) bice kukanja kako nema pravih Zvezdasa... A opet ti ides u Pionir da bi napravio atmosferu linca sto je ono jadno. Ali sta ocekivati od matorog udbasa.
  12. Nije isto kad nemaš mesta u pioniru pa moraš da dođeš sat i po ranije sa sezonskom i kad ta sezonska uopšte ne važi za utakmicu, svakako su oba loša i pokazuju kakav smo seljački klub. Šta je neko ispao budala što je platio 100e ili koliko je već koštala sezonska za nivo400 i sad kad je završnica sezona i borba za jedini preostali trofej njemu ta karta ne važi, tačno ako se ovo ispostavi kao istina neću sezonsku u životu više kupiti. Bilo bi lepo da se Čoviću atmosfera linča za grobare obije o glavu i da ni ne stignemo do serije sa komšijama.
  13. @delgado znam da je teško brate napaćeni, al daj onog Hemovog obožavaoca čim izadje klip (ako je živ još uvek)
  14. Nema razloga za čuđenje, Jokić i Embid su prirodni neprijatelji koji nastupaju sa dijametralno suprotnih pozicija, jedan snsovac iz interesa, a drugi snsovac u duši. Ne zezam se, sreća je što Embid ne zna za Srpsku naprednu stranku, verujem da bi hteo da se učlani jer mu se dopadaju koncept i ta ekipa.
  15. Čuj "nema veze gde igramo", naravno da ljudima koji su platili sezonsku i odvojili desetine hiljada dinara kako bi pratili tim cele sezone ima veze. Zbog ovakvih stvari i živimo naučenu bespomoćnost već 30 godina, koju Vučić maestralno iskorišćava. Skuvane žabe...
  16. Korisno je čitati ovaj forum čisto da čovek izađe iz babla i da se podseti gde živi. Udri Vučiću ruka ti se pozlatila.
  17. Evo ja prvi put komentarišem MVP nagradu i Embida od prošle godine i takođe tvrdim da je nagrada iskukana. Sve vreme je kukao kako nema dobar tretman od sudija. Čovek je odvratan i ljigav i na kraju je postigao ono što je namerio. Dobio je tu nagradu samo da je ne bi dobio Jokić. I sam Jokić se sa time pomirio u roku od odmah i nije komentarisao previše jer njemu to previše i ne znači, dok Embidu recimo znači samo to. A to da mi odemo i probamo da iskukamo nagradu...pa nije on u odnosu na mene iskukao nagradu, dobar je to igrač, ali je de facto iskukao u odnosu na boljeg od sebe, Jokića. I da se razumemo. Ja Jokićevac nisam ni blizu. Ne sviđa mi se njegov odnos prema nacionalnom timu iako na to ima potpuna prava. Za mene je bog i batina Bogdanović, čovek koji je uvek tu za nacionalni tim. Ja TO cenim, a svako ima pravo da ceni stvari po svom nahođenju.
  18. Reaves ovu seriju sigurno nije defanzivni minus. On je proveo najvise minuta na Murrayu od svih igraca Lakersa i on jos nije imao nijednu efikasnu utakmicu. Ako je icija odbrana sinoc bila problem to je onda LeBronova kojem je Gordon ulazio iza ledja kako pozeli. Uostalom ni G2 ni G3 Lakersi nisu izgubili zbog lose odbrane. U G2 Denverov ORTG 109, sinoc 115. Prvo debelo ispod ligaskog, a kamoli Denverovog prosjeka, drugo taman oko ligaskog prosjeka. Kljucni razlog za oba poraza pored standardnog manjka inteligencije dobrog dijela igraca i prije svega trenera je apsolutno kriminalan napadacki ucinak. Lakersi su nakon prelaska na ovu trenutku petorku imali ORTG 120 i u tom periodu top 3 napad lige. U ova tri meca toj brojki se nisu ni priblizili na nivou citave utakmice. G1 i G2 usljed totalnog odsustva ikakvog playcallinga koji je funkcionisao, veceras jer nisu bili u stanju apsolutno nista pogoditi iz vana jer je ocito da su oni mentalno pukli nakon G2 i ispustene prednosti.
  19. cabke

    NBA 2023-24

    Ti ces da odredis ko ce da kaze da je govno govno? I sama pises da je on takav, ali kad to "drugi" napisu onda je mucno. Nista onda...uzmes nesto protiv mucnine... 😉
  20. Najjaci feeling🤣🤣🤣 kakav car @alpaka Bereta Sida jel znate i vi da cete izgubiti?😀
  21. DameTime

    NBA 2023-24

    Zna se vrlo dobro na koga ja ciljam kad kažem Jokićevci. A ponašanje bilo kog igrača može da komentariše svako, naravno.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...