Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Ovo sto pisem nije zavera nego zdrav razum, nepojmljivo je da neko pogleda ove glasove zirija i kaze ovo je ok. Zavera bi bila da su namerno sutnuli Holandjanina i namestali sa namerom za Svajcarca. Da su uradili sve da Izrael ne pobedi je vise nego ocigledno.
  3. Zli gnom u oktobru puni 72. Ocekivana zivotna dob muskaraca u russiji 67 godina.
  4. Naravno mali enver je zabranio ulazak na Kosovo Patrijarhu SPC i ostalim vladikama. Naravno za to vreme žvala priča o litijumu i nikad boljoj situaciji u Srbiji.
  5. Ne bi da ulaziš u teorije zavere, a non stop pišeš o zaveri. I nikako da uhvatim kvaku, kako su znali da će Izrael da dobije toliko glasova, a nisu znali za Francusku i Hrvatsku. A bina u obliku besprekornog krsta/Križa
  6. ja cenim pez guglanja da je putin vec sada u svojim srednjim sedamdesetima. zaludjivace on do 80ih opusteno.
  7. Tesko da Bilousov moze da bude naslednik, jer ima 65 godina, a Putin, ako nije smrtno bolestan ima da vlada bar do sredine svojih sedamdesetih. Ako bude planirane tranzicije, to ce biti neko mladji, kao onaj telohranitelj guverner Tule ili ovaj premijer Misustin.
  8. Today
  9. Kosan je bio jedan sjajan lik,prepun humora. A da ne pričamo o njegovom poznavanju fudbala,koje je bilo ogromno,bio je enciklopedija fudbala. Postoji jedna anegdota vezana za njega. Pre 20 i kusur godina dolazio je svakodnevno u jedan kafić u Novom Sadu koji je imao kladionicu. Čovek je znao šta se dešava u Poljskoj,ko je povredjen,ko u lošoj formi i po tome ljudi uplaćivali i dobijali. Pišem o vremenu gde si za te lige imao u Žurnalu tabelu i rezultate tog kola.
  10. Napolitanka prvi viner tek u prvom gemu treceg seta, interesantan podatak. Jarry krenuo mec sa setom i brejkom, medjutim sada je ovo 50-50 mec. Bori se Italijan, rilja za svaki poen.
  11. Drug Crni

    interreg

    Iskreno,morao sam da guglam..otok u okolini Dubrovnika znači?
  12. Drug Crni

    interreg

    Prelepota..gde je ovo tačno?
  13. U-85

    interreg

    Video sa istog mjesta specijalno za gosp. @Drug Crnihttps://streamable.com/y1h2c1
  14. Ko ne zna, da nauči običaje...
  15. PTC je to objavio još tokom rpepodneva: https://rts.rs/lat/vesti/politika/5438449/aleksandar-vucic-dmitro-kuleba-sastanak-vila-mir.html Uzgred, izgleda da je Laki malo nervozan: „Vučiću, jesi li beskičmenjak?“ Rusi ogorčeni zbog dolaska Olene Zelenske u Beograd, besne u komentarima da je Srbija izdala Rusiju Za one koji čitaju ruSSki, evo još zanimljivih vesti iz njihovih izvora: Посол Сербии вскоре вернется в Киев, заявил Вучич - piše da je izjavio kako se ambasador uskoro vraća u Kijev. Na istom portalu su u nekoj vesti spomenuli čak i da nije bilo nikoga od naših na paradi povodom 9. maja u Moskvi, ali da istovremeno ukrajinska delegacija posećuje Beograd.
  16. Drug Crni

    Bundesliga

    Moraće da se pojačaju jer ono što sam gledao od njih ne obećava mnogo..doduše,nisam ih gledao mnogo. Dosta mi skromno deluju.
  17. Hteo bih da odem ove nedelje u bioskop da pogledam Nova Planeta Majmuna:Kraljevstvo. Ako sam dobro shvatio,ovaj film nema veze sa onim prethodnicima..gde je lik Cesara igrao Andy Serkis? Ili ima?
  18. Realno švajcarska pesma je užasno zahtevna - u 3 minuta ima klasičan pop, rep i operski deo koji podseća na Dimasha Kudaibergena. Sve to je otpevao dok je balansirao na onoj čigri ili šta je već (ok svakako je imao "pomoć" za nastup, ali je i dalje impresivno). Što se Izraela tiče, svakako ih je stručni žiri namerno potopio jer su znali da će imati gomilu poena od publike. Baby Lasagnu nisu namerno potopili kao Izrael, ali mogli su mu dati više poena. To je posledica činjenice da žiri nikad ne daje baš najviše poena takvoj pesmi. Jbg.
  19. koliko znam new white hart lane je nezvanicni naziv kod njhovih navijaca
  20. Možda nema ESCa u Hrvatskoj ali možete na Exit Lazanju da gledate @McLeod i @DameTime zajedno
  21. https://racer.com/2024/05/13/whats-happening-and-when-at-this-years-indy-500/
  22. Ne igraju na Lejnu već 5 godina 😁 ali da, 4 PL pobjede zaredom, i to bez primljenog gola, pomalo šokantno.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...