Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Samo da ne gledam više ovog Smailagića, lik je hodajuća katastrofa. Prvo mu Aleksa zove blok on ne vidi, trči negdje kao muva bez glave. Potom kasni na šut, pravi faul u trenutku kad je lopta već maltene u košu. Debil.
  3. Ultra smallbal i ide skok u napadu, nenormalni smo 😄
  4. Ma zajebi klo.... Ti znaš gde to vodi i kakav je adet ovde. Sad li ću svakom ešek efendiji da objašnjavam da nisam "neutralan"...
  5. Zaboravih ime banovanom forumašu iz Tavankuta. Pisao je često na ovom pdf,posebno kkcz topiku..Slaviša,da!!
  6. Evo ga neutralac sa dna kace.
  7. Čekaj malo, ovi naši uboli trojku u poslednjoj sekundi umesto da je prime? Sutra će sneg.
  8. Gluplje od glupljeg, treba i to znati.
  9. Odlično, taman će propasti kladioničari i pobediti muzika. 2 u 1.
  10. Buducnost u proseku trosi 22 sekunde napada na Wrigtovu demarkaciju
  11. Posle dugo vremena jedan pravi Aleksin defanzivni posjed Dadosmo ga i mi za kraj četvrtine, fala q
  12. Meni se više svidja St.Protić i pre bih da on bude "savest Srbije"....Ono što je Vesna Pešić uradila u Odboru i ovo što radi Sonja Biserko je Bog i šeširdžija........Povod je bila njena izjava, ili bilo čija da je....zamisli provokacija ili šta već, Si Djinpinga koji je došao na godišnjicu bombardovanja kineske ambasade....provocira NATO, a uredno su se izvinili. To je izvesna količina licemerja koja nije svarljiva.
  13. Plus, neki izvođači dolivaju benzina...
  14. Možda je i Ukrajina. Ili je svejedno "neutralcima"
  15. I ja otvorilo im se za 3 mi ne mozemo da pogodimo
  16. Meni, malo više smisla ima hrvatski naziv za paradajz, kao domaća (hrvatska) reč...rajčica, daklem... Ovaj naš izraz dodje kao "tudjica"...
  17. Užasan odvratan grozan osećaj imam
  18. Zaista, ona predstavlja duboku savest Srbije, svetionik pravednosti usred burnih mora. Bez njenog prosvetljujućeg prisustva, svet bi nas posmatrao kao obične divljake, lutajuće napuštene u zasenčenim šumama pogrešnog prosuđivanja, izgubljene na plemenitom putu prosvetljenja.
  19. Čović je udbaški bednik, zna da je odgovoran za lošu sezonu, pogodila su ga skandiranja protiv SC i jedino što sad ne želi da dopusti je mogućnost da izgubi trofej u utakmicama odigranim u regularnim uslovima. Tako bi kukavički izbor Pionira značio da je zadovoljan sa obe opcije, prvom da u brlogu Pionira i svemu što on donosi osvoji titulu u ABA i time proglasi sezonu uspešnom i drugom da u slučaju poraza i skoro sigurnim incidentima i pražnjenja tribina proglasi seriju neregularnom i tako pokuša da izbegne priču o neuspehu.
  20. Džaba gledaš kladionice dalje, svi su već masivno uložili na Izrael, bet više nema value jer nema ko da igra.
  21. Nikako se ne uklapa u Nebojšinu koncepciju. Da je znao taj podatak, verovatno ga ne bi ni potpisao.
  22. Ajde be ne tropaj ko otvoren prozor? Sad treba neko da te optuži da na avataru imaš ustaško obeležje... P.S. Svakako, svi znamo da ti je forum automatski dodelio u avatar prvo slovo nicka..
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...