Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. To nije bitno.Samo dok Arsenal guraju sudije ove sezone .
  3. Dracarys

    LeBron James

    Meni bode oči u kakvoj cirkus eri je igrao.
  4. malo radosti i za ove obrva-frik fanove valja se
  5. Dracarys

    NBA 2023-24

    Šutiraće i dalje 40%, jer je Minesota mnogo jaka u odbrani, nije to loše veče. Ako Edvards ne bude imao neko skorersko veče, imaće Tauns, sinoć je sprečen zbog sudijske protekcije zbog dosuđenih 5 faulova. Gober je sa razlogom DPOYčina.
  6. Predsednik Kine dolazi u Srbiju ( ej u Srbiju) a vi se zamlacujete sa majicama. Posecuje samo tri drzave u Evropi, a to su Francuska, Madjarska i Srbija.
  7. Malo veći problem kod tog Savoa je mesto gde se slikao, a ne majica. Ne vidim po čemu se razlikuje od đenerala JNA koji je sa sve uniformom i kao nosilac funkcije poslao poruku da je institucija na čijem je čelu u suštini talibanska: Načelnik Generalštaba prisustvovao uskršnjoj liturgiji u Studenici Obojica imaju pravo da veruju u šta žele, ali javno mahanje time je najobičniji primitivizam. Koliko sam uspeo da vidim, najskuplje majice ovog proizvođača se kod nas mogu kupiti u tržnim centrima za stotinak evra, a koga zanimaju cene, može da ih vidi ovde: https://www.fashionandfriends.com/rs/muskarci/odeca/majice/polo/filter/brend:boss/ Napisao sam pre oko dve nedelje da Savoa smatram keramljskim ispljuvkom, što mogu i da ponovim, ali zaista ne mogu da mu spočitavam što nosi firmiranu majicu. Ako neko očekuje da bilo koji političar živi od minimalca, da nosi staru i odrpanu odeću, onda je u zabludi. Ne kažem da svaki političar treba da na ruci nosi zlatni Rolex i da živi u vili od bar 500 kvadrata, ali u pitanju je obična krpa koju nose i obični građani. Uostalom, i u prosečnom kafiću se na stolovima mogu videti telefoni koji vrede oko 1000 evra, a čiji su vlasnici obični ljudi.
  8. Koliko god ga neki mrzeli, ovde je u pravu, bar što se mene tiče. http://www.nspm.rs/hronika/dragan-djilas-vucica-necete-pobediti-pokusajima-da-lazete-vise-od-njega.-ne-postoji-ni-teoretska-sansa-da-se-pobedi-na-izborima-2.-juna-u-beogradu-pod-ovakvim-uslovima.html
  9. Goberta nikad neću voleti kao igrača jer je drvo ali on je ogroman faktor ovog uspona Vukova. Preležao je i on neke dečje bolesti, stavio se u funkciju ekipe, ćuti i igra ono što zna, ne traži loptu više da priređuje komične scene na niskom postu.
  10. @goldberg druže, ti stalno gubiš iz vida činjenicu da 95% naših ljudi koji prate sport navijaju za Zvezdu ili Partizan. Možda bi pare koje se ulažu u blizance dobio i Radnički iz Surdulice kad bi njegovi navijači činili bar 20% biračkog tela. Jebiga, karte su već odavno podeljene i sad nema nazad osim da nove generacije počnu isključivo da navijaju za svoje lokalne klubove što je izvesno taman koliko i da mi postanemo država za poželeti.
  11. Imao je i on problema na postu 1 na 1, ali odbraniti onaj lob pas z short rolla teško da može još neko. Ono je bio jedan od ključnih poteza utakmice
  12. Baš je lep meč odigrao Ant, bez pino divljanja i silovanja, jednostavno je zatrpao koš tako da mu ništa ne možeš. Iz svih pozicija i na razne načine. Preopasna zverka u nastajanju. Vukovi su kompletnija ekipa, o od rani je već sve napisano, a i češće će se dešavati da neki njihov rezervista poludi i napravi neku mini seriju ili odigra sjajnu četvrtinu. Denver nema taj luksuz pa će prva petorka morati opasno da oguli dupe u napadu a klupa u odbrani. Zanimljivo mi je kako je Minesota dobro branila Denverovu tranziciju u 1/4. Baš ih udaraju po svim prednostima. Jokić je i prošle godine imao šuterski trening protiv ovih, delom zbog zgloba a delom je to verovatno zbog pokušaja da se ne bije u svakom napadu sa njihovom fizikom. Ume da ima dobre procente i tako oteža posao rivalu ali se dešava i kamenjarenje. Zanimljivo mi je da uopšte ne šutira van reketa, to mu je obično zajebano oružje. Uspeli su u jednom delu meča on i Marej da uspostave svoju igru ali nisu uspeli da održe taj ritam. Promašio je neke šuteve iz reketa u 1/2 koje obično daje, ali ukupno ne baš sjajna partija. Moraće dobrano da potegne u g2 Opasan izazov je uputila Minesota. Da vidimo ima li odgovora.
  13. Race: 1. Ver 2. Lec 3. Per 4. Nor 5. Sai 6. Pia 7. Rus 8. Tsu 9. Ham 10. Str FL: Ver
  14. Konacno izasao iz banovine 😁 Zelim svim forumasima Hristos Voskrese, srecan Uskrs. Da se uskoro radujemo najvaznijem trofeju ove sezone a to je Aba ligi!
  15. Koju vecinu? Nema razlike izmedju nas i njih. Na obe strane je dominantan stav da komsiji ( komsinici ) crkne krava. Na osnovu cega izvucete ovakve zakljucke mi smo dobri a oni losi.
  16. Novi klip Buducnosti. Stvarno neverovatno da je uprkos ovim potezima zavrsio utakmicu sa 0 licnih gresaka.
  17. U ovom trenutku i sa trenutnim stanjem stvari - nijedan klub iz Srbije ne može da priđe kvalitetom Zvezdi i Partizanu (ili da igra finale, kako si ti naveo). Isto tako, ne može nijedan klub ni iz ABA lige. Nijedan klub iz Srbije, niti iz regiona (ako pod regionom podrazumevamo teritoriju koju pokriva ABA) ne može u bližoj budućnosti da igra EL u ovom formatu. Osim Zve i Par. Ne može ni Podgorica, ni Zagreb, ni Ljubljana. U prilog tome govori i podatak da je EL oduzela ABA ligi garantovano mesto, već se dobija jedna besplatna specijalna pozivnica. Ko (i da li) iz ABA dobija tu pozivnicu - odlučuje EL. Deklarativno i usmeno, dobija je šampion, jer se očekuje da to budu Zve ili Par. Ako se desi da oni ne budu šampioni (šanse se mere promilima) onda će EL dodeliti kome hoće. Da li neko iskreno veruje da će je dobiti npr. Budućnost, a ne Partizan? Što se tiče podrške na domaćem terenu, hala u Čačku navija za Borac, Užice takođe za svoje. Ako je taj kriterijum uopšte bitan iz nekog razloga. Meni ne treba klub poput KK Budućnosti (šta god to značilo) da bi liga imala smisla. Dovoljno mi je da Borac, Mega, Vojvodina, Spartak, FMP, Zlatibor... budu međusobno približnog kvaliteta, a već jesu. I taj kvalitet je približan kvalitetu prosečnih ABA klubova. Hipotetički, da se Zvezda i Partizan finansijski spuste na nivo Budućnosti i Olimpije (a zašto ne i Zadra, Igokee, pa da svi budu ravnopravni), i da ABA osvaja bilo ko, sportski, na terenu, da li bi EL rekla: super, svi ste ravnopravni, šampion igra EL? Ili bi precrtala region?
  18. Today
  19. Nisu ni Skandinavci naivni. Bodo Glimt već godinama ima ozbiljan sistem i oni su uvek nezgodni. Malmo igra ozbiljan fudbal otkad je trener Ridstrom. AEK ima veći, a Galata mnogo veći budžet. Mislim da bi nam najviše legao Ludogorec iako su oni imali solidne rezultate u Evropi u zadnje vreme. Ali dobro verovatno ce tu da udje još neki tim jer je ipak mala šansa da uvek favorit prodje u kvalifikacijama.
  20. Sector

    NBA 2023-24

    Ja sam Srbin pa zbog toga navijam za vukove sa manjače u ovoj seriji.
  21. U-85

    NBA 2023-24

    Dobro, Nikola se ne osjeća kao Srbin u mjeri u kojoj se kao Srbin osjeća Novak ali zato voli komfor pa daje podršku Ocu Nebeskog Naroda. Što ne mjenja fakt da je MVP ove decenije i legenda. Samo ga autoshovinsti ne volu.
  22. propolis

    NBA 2023-24

    Srbin bajo moj, ne daj Bože da se Srbi slože. U Hrvatskoj sam živeo do rata i kada sam došao u Srbiju prvi put sam čuo za izraz " Da komšiji crkne krava" to mi baš nije bilo jasno,ali evo posle 30 godina života u Srbiji skontao sam o čemu se radi. Teško se prihvata tuđi uspeh. Verujem da tu leži odgovor na tvoje pitanje.
  23. 40Wins

    NBA 2023-24

    Zavisi. Ako ode daleko u PO, onda neće, jer mora da se odmori, a ako ispadne sad od Minesote, onda opet neće jer 7. i 11. avgusta imaju neke trke konjića tako da soryyyy
  24. It's called being miserable. Ne zivis ovde pa verovatno zbog toga ne znas. Ako vec do sada nije preslo pola, precice sigurno kada objavi da ni ovo leto nece igrati za reprezentaciju.
  25. Po ISW-ovoj karti rusi su zauzeli cijelo selo i djeluje da im je odatle potpuno otvoren put ka sjeveru, iza leđa ove aglomeracije Toreck - Pivnične - Zalizne. Ako imaju dovoljno svježih jedinica da ubace tu, biće jako loše. Nemam predstave šta imaju u rezervi, negdje sam pročitao da je na tom dijelu operativna rezerva samo 90. tenkovska brigada, ako je to to onda mislim da neće biti dovoljno za ozbiljnije opkoljavanje, ali ako mogu da dovuku još dvije brigade, makar i drugorazredne, onda se izmet velikom brzinom bliži ventilatoru.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...