Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. To bi bilo to. Jalen Williams se zapalio, 8 poena za manje od minut i +15 za Okc
  3. Today
  4. Luka nastavlja sa očajnim šutem spolja, ponekad je mučno za gledanje. Čini se kao da je različit kriterijum suđenja na dvije strane. OKC standardno dobro i čvrsto igra. Noćašnje utakmice ne pretjerano kvalitetne i bez uzbuđenja.
  5. Posle tomaševića, imamo novu ljubavnu priču...
  6. alcesta

    Izvan i iza turnira

    https://www.tennis.com/baseline/articles/paula-badosa-stefanos-tsitsipas-tsitsidosa-break-up-amicably-part-ways
  7. Yesterday
  8. Ozbiljna kanonada, konjanici u galopu!
  9. Ja verujem da je Boston nakon Orlanda kao kad imaš zatvor pa jedva isteraš onaj pampur i onda se posle prosereš ko vuga
  10. Odlična je bila Teya, Beograd odradio bolje posao. Trebalo je da prođe i drago mi je da je Konstrakta tamo, ne znam ko plaća, ali vredi, gledala sam one reakcije na pesmu, skoro je svako pominjao Konstraktu. RTS je prekršio ugovor o prenosu prekidanjem istog i deljenjem na drugi program. Mogući su penali-ovo je sa tw a jedan od komentara je i od Ivane Konstantinović
  11. Uz to Cavsi su izmoreni ozbiljnom fizičkom košarkom sa Orlandom u 7 utakmica, kratka pauza svakako nije bila dovoljna za oporavak. Moglo bi noćas biti ružno po njih...
  12. No, u Novom Sadu sve više neki pokreta mladih i nekih eko-opšta-mesta pokreta. Od poznanice momak osnovao Gari, pa reko' baš da proverim da li ima na netu nešto o njima/njemu. Ionako nam je sumnjiv lik. Kad iskoči mi vest od pre par dana: https://nova.rs/vesti/politika/kako-izgleda-predizborno-stancanje-grupa-gradjana-i-fantomskih-lista-u-novom-sadu/ Sreli smo se malo pre nego što će osnovati pokret, pa nikako posle toga. Jedva čekam da budemo u društvu da ga priupitam koju. Inače, kao i autor i sagovrnici u tom članku, primetih gomilu tih pokreta i NVO koje su došle sa EPK koju je NS dobio pre 2 godine. Kojima se, pre svega, farbaju izborne okolnosti, a i generalno stanje u gradu kod mladih. Da malo pridodam članku još neki pokret. U Futogu, odakle sam, se isto dešava sa pokretom Podrži mlade. Smrdelo mi od početka, al' nisam nalazio direktan trag. Međutim, osnivač i glavni lik, Stefan Ivetić, iskače kao 75. na SNS listi za sledeće NS izbore. Nađoh i da je osuđivan za prisluškivanje, u jednom slučaju na Pravnom fakultetu u NS. Student prodekan na Pravnom... to ne može da miriši na dobro. Inače, bar meni ih sve otkrije dizajn koji koriste za brendiranje.
  13. delgado

    NBA 2023-24

    Allen opet out, bas steta. Opet previse povreda vaznih igraca u plejofu.
  14. Kakvi slab, nego su dobili "Kejnovo prokletstvo" u domacoj ligi, ali u Ligi Sampiona su od starta bili glavni favoriti uz Real. Pucaju sa svih pozicija, Musiala, Sane, Gorecka, Gnabri svi su jako brzi i nezgodni igraci. Cak su dosli i do polufinala bez Komana, koji je vec resio jedno finale LS. Naravno, Real moze lako da ih dobije ako proradi Vinisijus ili Rodrigo, na individualni kvalitet, ali dajem malu prednost Bajernu.
  15. Za sada ostaje samo na diskvalifikaciji. S tim da je Mekloklin pritisnuo dugme van dozvoljenog samo par puta (2-3, ne secam se tacan broj) dok ga je Njugarden pritiskao svaki put. A posto su i kazne dosle za inzenjere na Njugardenovoj strani, plus njegovo neubedljivo pravdanje pred proslu trku, sve su jace sumnje da je on i direktno bio ukljucen u ovu ujdurmu i da je tacno znao sta radi. Ali nece Penski parkirati proslogodisnjeg pobednika Indi 500.
  16. Imao bese i neku polusansu protiv Kostarike u finisu, pa traljavo reagovao? Ako se dobro secam, al moguce je sasvim i da sam ga pomesao.
  17. Kilijan je ubica, ali vec godinama bas premalo radi za tim. Bukvalno igra tog nekog sidrasa koji stoji bocno i ceka loptu. Mislim isto je i Nejmar radio, s tim sto je daleko vise davio loptu, pa cak je i Mesi poprimio tu groznu osobinu kad je dosao u Pariz. U skladu s tim, Belingem je verovatno uz Fodena najbolji igrac na svetu. Bas nemaju tu teatralnost, nego riljaju, Ronaldo mentalitet. Vini JR mi je kako-kad, opasan je individualac isto. Haland mi je nije ta klasa, uprkos statistici. Ali sigurno ce Mbape vise da se upali kad dodje u Real pa bude igrao ozbiljnije utakmice od ovog sto ima u Francuskoj. Jbt, Real ce da ima Mbapea, Belingema, Vinija i Rodriga. Pakao. Ako se poklope (sto je tesko za ove nove generacije zvezdica), mogu da budu novi Galaktikosi najlaganije. Bas bez premca napad.
  18. PS. Ma, ljubi, bre, kapiju!
  19. Sferopulos je posložio ono što ima i odabrao 10 (+1) ljudi s kojima će na Partizan. 1-2: Teo, Jago, Topić, Nedović 3: Gedraitis, Lazić 4: Tompkins, Davidovac 5. Bolomboj, Mitrović, +Gilespi Nema više mešanja pozicija i improvizacije, to je što je, pa od ponedeljka - jako napred, da odbranimo domaći teren...
  20. Meni je NBA tema (na kojoj ni ne pisem) bukvalno zlato ovog foruma. Treba pustiti malo ljude da se pickaraju, sve je to u duhu sporta, daje na smeku.
  21. Jeste jajara, ali navodno je on navijac AEK-a. Neko je letos izvukao neki njegov intervju od pre sto godina gde je to izjavio. Teo se smekerski deklarisao kao zvezdas jos kao klinac.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...