Bugl Khan Posted May 28, 2024 Posted May 28, 2024 On 5/11/2024 at 2:30 PM, Bugl Khan said: Dio njih svakako. Ali bbb postoje radi kluba. Možda bude mali broj ljudi i to je to. Čak bi se usudio reć da ništa tamo neće bit. jel bilo fajta?
Bugl Khan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago @Small Owl Lech i većina Europe kažu da su se šetali gradom cijeli dan, bili po trgovima, snimali se i objavljivali to uživo. Ako imaš vremena, preleti temu od početka. Vidi kako nikoga ne zanimaju navijačke grupe Lecha, Zvezda i Dinama. Mislim, da ja dobijam šamare jer uzvikujem ono što je zabranjeno, mene bi zanimalo.
Small Owl Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) @Bugl KhanA gdje to kažu Lehovi (npr. ekipa koja je pandan Delijama tj. ultrasi)? Edited 10 hours ago by Small Owl .
Bugl Khan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Small Owl said: @Bugl KhanA gdje to kažu Lehovi (npr. ekipa koja je pandan Delijama tj. ultrasi)? Misliš gdje to kaže Lechova ekipa koja je bila u Beogradu?
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kad ste čuli da neka navijačja grupa kaže istinu o hekom sukobu
Small Owl Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Bugl Khan said: Misliš gdje to kaže Lechova ekipa koja je bila u Beogradu? Da.
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Small Owl said: Da. U birtijama po Genku 2 hours ago, Perkos2 said: Kad ste čuli da neka navijačja grupa kaže istinu o hekom sukobu Original 21 o sukobu u Ateni
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Bugl Khan said: U birtijama po Genku Aha. OK.
Recommended Posts