Geronimo Posted Tuesday at 09:17 PM Share Posted Tuesday at 09:17 PM 11 minutes ago, JPM said: Izuzetno sam srecan, a on je pokazao svoje lice ponovo. Ne znam sta nisi ocekivao ali ok, zao mi je sto sam te razocarao, ostajem pri svom stavu, a posto mislim da zasluzujes objasnjenje, evo ga. Kada das takvu izjavu ti umanjujes pobedu protivnika jer ispada da je to zbog tvoje lose igre a ne zbog protivnika. To rade sore loseri, a ovaj je jedan od tih. I da, verovatno ce posle da cestita, ali to se tako ne radi. Naravno da nisi zadovoljan porazom, naravno da je to zbog tvoje losije igre u odnosu na rivala, ali je ipak i do rivala i treba cestitati. To je moje misljenje. Niko ne voli da gubi, ali kao sto me nervira Barcokas kome su bukvalno uvek krive sudije tako me nervira i Sasa sa ovim ponasanjem. Uzgred, jedan detalj sa utakmice. U duelu Motijunasa i Petruseva, Filip pravi mali faul, jedva kontakt, kamera snima Obradovica, a ovaj urla gestikulirajuci nesportski faul...covece...i posle ce da ljubi grb i cela sarada sa time. Postujem, hvala na objasnjenju. Skroz je ok da se ovde bas ne slazemo. Svakako ne bih reagovao da je onaj post imao prvi pasus ovog. Na kraju, nadam se da ne zameras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 09:19 PM Share Posted Tuesday at 09:19 PM 1 minute ago, Geronimo said: Na kraju, nadam se da ne zameras. All good. 3 minutes ago, DameTime said: Čoveka drma adrenalin. Zamisli šta se piše na onoj opskurnoj live temi, pa x10, kad si trener tima koji izgubi tu utakmicu. Bukvalno najmanje bitna stvar da se njome bavite. Drma svakog trenera, pa su neki gospoda a neki ne bas. A to za live temu je neuporedivo iz vise razloga. Obradovic je zvanicnik jednog kluba, profesionalac. Mi smo nalozeni navijaci. To prosto nema istu tezinu. Opet kazem, svako neka misli kako zeli, svacije je pravo. Meni je Sasa potvrdio misljenje o njemu, veceras. To je to na tu temu. Uzivajmo u zasluzenoj pobedi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikom nista Posted Tuesday at 09:25 PM Share Posted Tuesday at 09:25 PM 8 minutes ago, Smrtokapa said: Ja zaista ne razumem ovo za Obradovića. Čovek je trener Monaka. Šta, ne treba da vrši pritisak na sudije jer je sa druge strane CZV? Neka ljubi grb ili štagod, njegova stvar, bitno da to radi dok utakmica nije u toku. Dok traje utakmica na njemu je da pre svega poštuje ekipu čiji je trener. +milion Pa, bre, protiv rodjenog brata cu da ujedam kad igramo tablic, a ne basket... Ne, nego je trebalo da, zato sto navija za Zvezdu, celu utakmicu sedi i kulira... Taj Obradovic je dao vise Zvezdi od 99% nas za tastaturama, a i od ogromne vecine na tribinama... As simple as that. I to nema veze sa subjektivnim misljenjem bilo koga... to je jednostavno cinjenica. Samo, neki nisu bili ni rodjeni, a neki su mozda zaboravili, povratak titule posle 21 godine davne '93. (MVP finala) ili kad smo sledece sezone bili na 1-7 u utakmicama protiv PAR i osvojili titulu sa njim i na celu. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted Tuesday at 09:32 PM Share Posted Tuesday at 09:32 PM 35 minutes ago, Manoly said: Nema me na lajvu, sranje od teme i gledam da ne pisem. 😄 Aaa, onda je OK da su Obradovici i ostali ici veci od kluba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Tuesday at 09:34 PM Share Posted Tuesday at 09:34 PM (edited) 31 minutes ago, Smrtokapa said: Ja zaista ne razumem ovo za Obradovića. Čovek je trener Monaka. Šta, ne treba da vrši pritisak na sudije jer je sa druge strane CZV? Neka ljubi grb ili štagod, njegova stvar, bitno da to radi dok utakmica nije u toku. Dok traje utakmica na njemu je da pre svega poštuje ekipu čiji je trener. Apsolutno. Za hleba zarađuje u Monaku, normalno je da radi u interesu svog kluba. Čak i kada je jasno da se bezveze buni, nema ljutnje, vrši pritisak na sudije. Pa mnogi naši bivši igrači su nas godinama trpali u Evroligi, Teo pogotovo (nije igrao za nas ali se znalo da je zvezdaš). Nema potrebe da dižem surlu zbog toga, svako od njih gleda da radi svoj posao za koji je plaćen na najbolji mogući način. Edited Tuesday at 09:36 PM by Volter 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted Tuesday at 10:07 PM Share Posted Tuesday at 10:07 PM 33 minutes ago, uncletima said: Aaa, onda je OK da su Obradovici i ostali ici veci od kluba? Nije od kluba niko veci, vazda bilo. Al ona letimicna pljuvacina po ljudima koji su nekada ostavili trag u tom klubu je sranje i to smrdljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 10:09 PM Share Posted Tuesday at 10:09 PM Sram bilo Sašu Obradovića što je hteo da pobedi ekipa u kojoj je trenutno prvi trener i što je bio ljut i iznerviran kad se to nije desilo. Nečuven bezobrazluk. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Tuesday at 10:14 PM Share Posted Tuesday at 10:14 PM @JPMkao Vucic kad rastura proteste, ubacio Sasu Obradovica da pisemo o njemu umesto o pobedi😄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 10:28 PM Share Posted Tuesday at 10:28 PM 2 hours ago, Sinnerman said: Evo ja ću da pitam, kakav je čovek kojeg čekamo čitavu sezonu da se vrati iz povrede, a on ode u tada najljućeg protivnika? Kakav je čovek koji je u stanju da nabode jednog Milenka Topića i slomi mu nos? Potražnju onih bonusa nakon što je otišao sa klupe neću ni da spominjem. Nemojte mi molim vas pričati o veličini Saše Obradovića... Sve pet, ali nemoj potezati tu pricu za bonuse. To je teska Cokijeva izmisljotina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted yesterday at 01:10 AM Share Posted yesterday at 01:10 AM 2 hours ago, Manoly said: Nije od kluba niko veci, vazda bilo. Zasto li sam uleteo u ove minuse?! Sve i da je ujka tima oposit, ne zanima me, taj korov iz korena mora da se cupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts