Petkovic Miroslav97 Posted Thursday at 05:48 PM Posted Thursday at 05:48 PM Bila je i slika Markusa ispred “Pionira”. Legenda kaže da je izašao na smešnu cigaru. 🥇
MilošVB Posted Friday at 12:04 AM Posted Friday at 12:04 AM 6 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Bila je i slika Markusa ispred “Pionira”. Legenda kaže da je izašao na smešnu cigaru. 🥇 Stalno neki tračevi od njega.
JPM Posted Friday at 06:42 AM Posted Friday at 06:42 AM Mali Top se sinoć vratio u svoje stado. Hvala nebesima i neka ga sreća služi, dužna mu je! 5
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Quote U momentima kada je Zvezda na početku sezone ostajala bez centara, da li je bilo kontakta i eventualne priče da se vratiš? "Nemam šta da krijem. Postojali su određeni kontakti kada sezona nije krenula onako kako je očekivano, uz neke povrede na visokim pozicijama. Ipak, ja sam još letos, kada je došlo do toga da klub želi da idemo različitim putevima i da ne nastavimo saradnju, tada sam već raskrstio. Kada je krenula priča o eventualnom povratku, u startu sam je odbacio. Ne zbog nekog mog velikog ponosa, nego smatram da bi možda bilo neozbiljno sa obe strane da se igramo 'idi mi – dođi mi'. Mislio sam da ne bi moglo mnogo dobrih stvari da iz toga izađe. Nisam hteo da budem privremeno rešenje u svemu tome. U glavi sam raskrstio da ne ostajem, da tražim novi angažman i smatrao sam da je najbolje da nastavimo svako svojim putem. Mislim da nisam pogrešio. Ljudima sam tamo poželeo svu sreću. Imam prijatelje za koje navijam iz sveg srca, a što se tiče profesionalne saradnje, krenulo je u nekom drugom pravcu." ... Kako su izgledali ti dani kada su izlazile informacije da igrači poput Branka Lazića, Nemanje Nedovića i tebe napuštaju Zvezdu? "Bilo je jasno, zbog načina na koji se završila prošla sezona, da će biti velikih rezova. Samo nismo znali na kome će se kola slomiti. Iskren da budem, mogao sam da naslutim da ću to možda biti ja, ali taj ugovor koji sam imao davao mi je sigurnost da ću ga odraditi do kraja. Nije došlo do toga, ali sam već naglašavao da sam imao važeći ugovor. U tom slučaju se zna kakve su obaveze sa obe strane i to mi je bila garancija da mogu da sačekam i da uzmem pravu ponudu. Nisam bio uskraćen ni za šta i, stvarno, kada se sada osvrnem, nemam za čime da žalim." ... Kako ti sada izgleda Crvena zvezda? "Pratim, ne uz neku veliku euforiju zbog prevelikog broja utakmica, jer kada upališ TV, ne znaš više ni koja je utakmica. Pratim, naravno, i Zvezdine i Partizanove utakmice. Navijam pre svega za moje prijatelje sa kojima imam privatnu povezanost. ... https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/mitrovic-iskreno-o-zvezdi-zvali-su-da-se-opet-vratim-nisam-hteo-da-budem-privremeno-resenje/536219
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago pametan momak bio i ostao. hvala mu na ovoj odmerenosti. a mi ćemo videti gde će završiti klub koji vode drčelići i dozeti. 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pazi molim te...ne navija za klub, nego za prijatelje koji su u klubu. Intervju "uvređene mlade". Prosto nije više bilo to to. Luka je krenuo da se povređuje, igrao je loše, i to je to. Sad ispade da se klub o njemu ogrešio...Da nije bilo Zvezde evroligu bi vidio samo na TV. Nije jedini... 2 1
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Da nije bilo Zvezde evroligu bi vidio samo na TV. Nije jedini... 😂 dočim se igrajući za brose bamberg takmičio gde? pritom je za zvezdine standardne doktora čovića taj bamberg imao roster koji u to doba nikada nismo imali. 1
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ex kapiten koji navija pre svega za svoje prijatelje sa kojima ima privatnu povezanost, naglašava da je imao važeći ugovor, ali je u startu odbacio mogućnost povratka kada je kontaktiran usled problema sa povredama na visokim pozicijama. Što bi se reklo - neko je Jago, a neko Mitrović. 8
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ex kapiten koga je kkcz u bukvalno par meseca od tretmana kapitena sveo na nivo poslednje govno, marš iz kluba ovo je izuzetno kurtoazan i vaspitan intervju za standard onoga šta je čoveku urađeno sad ga još više cenim posle odjebavanja ove uprave bez kičme i morala
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Coveku nije nista uradjeno, Dejan Radonjic ga je vratio na veliku scenu kao treceg centra EC Buducnosti, i onda odradio nekoliko solidnih sezona u Zvezdi, gde je imao vece i duze ugovore nego zasluge na terenu. Fizicki poslednje dve godine, apsolutno nije zasluzivao ni visinu ugovora, ni minute koje je imao, ali ga je Zvezda kao klub maksimalno ispostovala, do tacke kad je to vec bilo stetno po ekipu. Jako fin i kulturan momak, jedan od simbola novije Zvezdine istorije, ali defitivno je Zvezda vise njemu pruzila, nego on njoj, i nema ovde mesta bilo kakvim salty izjavama. Dao je sve od sebe u nasem dresu, hvala mu na tome, a klub je takodje pokazao da postuje svoje zasluzne igrace, cak i kad to vise ne zasluzuju onim sto pruzaju na terenu.Jos samo da Deki Davidovac posle ove sezone ako ne dobije novi ugovor, pocne da bude slan, i mislim da sam sve video 1 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vi mislite da je Zvezda neka sigurna kuća za igrače koji nisu na nivou ili pokušavaju da ožive karijeru??
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Dzo23 said: Sad ispade da se klub o njemu ogrešio. Ruku na srce, rekao je i sledece: "Nisam bio uskraćen ni za šta i, stvarno, kada se sada osvrnem, nemam za čime da žalim." Jeste Luka nesto slaniji nego sto sam ocekivao, ali mislim da je to prvenstveno zbog toga sto je ocekivao da ostane jos jednu tu poslednju sezonu sa vazecim ugovorom i da mu je razvoj situacije "poremetio" planiran plan i program za sledecu godinu. Vrv je olako drzao da ce imati vremena da zavrsi neke stvari koje je trebalo, pa je sve to ubrzao njegov rastanak sa Zvezdom. Svakako je dobro sto smo se razisli, vise to nije bilo to, a uz sve simpatije prema Luki ambicije i resursi kluba su postale drugacije.
Recommended Posts