ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 3 minutes ago, 12Laki said: Haha,Gledam ga bukvalno svaku loptu ali svaku loptu koju dobije sutne na kos a negleda na saigrace(sto je njemu standard). 🙂 pre 10ak min je jednom dodao i likovi mu ladno vrate loptu nakon par sekundi, sami su krivi ko mi prikenja nešto za knickse, samo ću na jutu da ga uputim. treba da ih izbace iz bubblea, da im ne daju banane i sendviče što je zagorac pravio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 minute ago, uini said: pre 10ak min je jednom dodao i likovi mu ladno vrate loptu nakon par sekundi, sami su krivi ko mi prikenja nešto za knickse, samo ću na jutu da ga uputim. treba da ih izbace iz bubblea, da im ne daju banane i sendviče što je zagorac pravio Da, Covek nema toliko osecaj za tim.Doda jedino ako bas bas ne moze da dodje do suta. Msm okej je skorer al opet preteruje dosta. Msm ako me razumes. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Opasno mi se svidja OKC, bas igraju lepo u drugom delu sezone. Ocekujem fenomenalan PO na zapadu, 6 ekipa ima u sebi vrlo kvalitetan basket (ne racunam Jutu bez Bojana i #8, mada Blazersi mogu da odigraju solidno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 a kome bi trebao da doda clarkson loptu. mudiayu ili niangu? mozda onealu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 9 minutes ago, gggggggg said: a kome bi trebao da doda clarkson loptu. mudiayu ili niangu? mozda onealu Stoji da Juta ima uzasnu klupu, ali ponovo ne vidim razlog da lik uzme najvise suteva u ekipi. Ne samo to, nego sto nikakav ball movement ne moze da postoji kad je on tu, jer cim primi loptu to je obicno kraj, definicija ball stoppera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 jedna stvar je što ti ne fercera napad ali odbrana jute je sramotna, potpuno bez energije i nekog minimuma truda. ispadaju na prvu fintu ako je neko fin toliko da im je ponudi na prodaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Klipersi razbijaju. Djordje sije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Opasno krenuo Dzordz protiv NOP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 40 minutes ago, 12Laki said: Kako se ovaj Klarkson zadrzao u NBA ovoliko dugo? Sad znas kako mi je bilo do prije neku godinu. Najbolji potez ove decenije Lejkersa je njegovo uvaljivanje Klivlendu. Al sam se tad napio😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 minute ago, uini said: jedna stvar je što ti ne fercera napad ali odbrana jute je sramotna, potpuno bez energije i nekog minimuma truda. ispadaju na prvu fintu ako je neko fin toliko da im je ponudi na prodaju I pre ove pauze su bili u downward trendu, posle povrede Bojana kao da su odustali od sezone. Ja sam ih dosta hajpovao posteno, u jednom periodu su igrali bas opasan basket, ali sad sumnjam da ce uspeti vise od 2 pobede da izvuku protiv bilo koga u prvoj rundi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 PG13 je zdrav, bice pakleno zaustaviti ih u PO ako podigne nivo igre kao one sezone u OKC kad je bio u konkurenciji za MVP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Kad macke (Brona) nema misevi (Djordje i Lenard) kolo vode. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Odbrana Pelikana mi izaziva mučninu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Zajon jedva hoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Stvarno ne vidim nacin da neko moze dobiti Klipane u PO ukoliko budu svi zdravi,jednostavno imaju previse kvaliteta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 3 minutes ago, Jerotije Pantic said: Stvarno ne vidim nacin da neko moze dobiti Klipane u PO ukoliko budu svi zdravi,jednostavno imaju previse kvaliteta. Odbranom. Ne dozvoliti im da se razmasu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 A Klipani ce svaki PO mec sutirati 70% trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Ne pokazuje ova utakmica ništa. Klipane sere solidno, a protivnik im se sramotno povukao u mušku rupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuba Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Brutalan su tim, očekujem da osvoje , favoriti su. Imaju duplo bolji second unit od svih ako računamo odsutne Treza i Loua. Uz to prva petorka sa dva superstara... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) Sad sam se setio verovatno najgoreg deal-a u istoriji NBA lige, naravno u reziji Phoenix-a. Jebote dali Warren-a na ovakvom ugovoru za duple pilece stapice i kolu u MaxBetu. Edited August 1, 2020 by greenenvy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Očajan nastup Ziona.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuba Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Raptorsi preozbiljno tim , nevezano za početak ove utakmice. Nurse je ovo sve sjajno uklopio i podelio uloge. PS: Jel moguće da Lakersi tako dugo nisu dobili Toronto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 (edited) warren zlostavlja sixerse. 47 trenutno 50! Edited August 2, 2020 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 kakav ludak jebote 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 (edited) Au ljudi moji sta je ovo.... Edit: Mislio sam na Warrena, izgore covek, ne znam sta da kazem Edited August 2, 2020 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts