Shunsuke Nakamura Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Harden je u brutalnoj formi. Vidjelo se odmah na pripremnim mecevima da je dosao izuzetno spreman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 On je jedan od igraca kojima je najvise prijala ova pauza. On se najcesce tokom sezone potrosi dosta da bi mu zatim u PO-u nedostajalo snage i odmora, potpuno razliciti igraci. Sada nema nikakav izgovor. 23 poena za 9 minuta. Dalas i Hjuston, odbrane bez. Prva cetrvtina, 42:42... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) 1 hour ago, Zuba said: Ne verujem da ljudi pokušavaju opravdati ovo? Kakvoj crnoj podlaktici? Kakav crni polukrug , svako ko ima oči vidi da je Smart u posljednjoj milistotinki izašao skroz iz polukruga... Izašao je kada je Janis već krenuo u let, tako da je blocking foul. Da je samo malo ranije, bio bi charge. Ono sa Theis mi je bilo čudnije. 4 hours ago, Drakaris said: Melo, samo smelo Nisam gledao, jel to Melo mleo? Edited August 1, 2020 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Najbolji napad lige ne moze da zadrzi 7+ na 40 sekudni do kraja i posle ne moze da dodje do otvorenog suta u produzetku kamoli kos da da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Pa po tome su prepoznatljivi. Najočjnije igraju neizvjesne završnice u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Sto se Tatuma tice, odgledao sam nesto malo Celticse i tokom scrimmagea, decko se potpuno raspada, ne znam sa cim bih uporedio taj nivo na koji je on spao. Uspeli su Celticsi uprkos tome da ispariraju i to je dobra stvar za njih, ali ne znam da li mogu da racunaju na Tatuma kakvog su imali tokom veceg dela sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 normalno je da nakon ovolike pauze igrači ne mogu da uhvate ritam. ima tatum fore do plejofa @Manu kad se prođe omladinska škola knicksa, posle je sve lako porzingis 39pts / 16rebs timmy 24pts (5-8 for 3pts) trey burke 31pts (8-10 for 3pts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) 12 minutes ago, Manu said: Sto se Tatuma tice, odgledao sam nesto malo Celticse i tokom scrimmagea, decko se potpuno raspada, ne znam sa cim bih uporedio taj nivo na koji je on spao. Uspeli su Celticsi uprkos tome da ispariraju i to je dobra stvar za njih, ali ne znam da li mogu da racunaju na Tatuma kakvog su imali tokom veceg dela sezone. Da sam navijac Bostona bas bi prso na njega, koji je to lelemud. Njegova selekcija suta je uzasna, zajebao je i Klarksona. Jeste ovo 1 mec u restartu ali cesto on ima ovakva izdanja a kad je u ocajnom ritmu onda ne utice na drugi na nacin, makar odbranom ili razigravanjem saigraca. Jos ae da kazes da se igrala neka odbrana na njemu vec je 80% svojih suteva bio sam, o ulazima i nekim flouterima da ne pricam. @uini slim Melo je problem, nikako ne bih volio sa njima u 1 rundi😉 Edited August 1, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) 15 minutes ago, uini said: @Manu kad se prođe omladinska škola knicksa, posle je sve lako porzingis 39pts / 16rebs timmy 24pts (5-8 for 3pts) trey burke 31pts (8-10 for 3pts) Da nam nije vas ne znam sta bismo. La masia. Dalas sam odgledao ali stvarno nemam snage da komentarisem. Edit: inace slobodno se moze reci odlicna kosarka sinoc uz mnogo neizvesnosti, bas sam uzivao. Edited August 1, 2020 by Manu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 @Manu misljenje za Doncica? Da ne postane stat whore kao Russ ili Harden? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 28 minutes ago, Miki28 said: @uini slim Melo je problem, nikako ne bih volio sa njima u 1 rundi😉 priča se da lebron farba bradu, trač ili istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 1 minute ago, uini said: priča se da lebron farba bradu, trač ili istina? Mora nekako da dodje u centar paznje, slim Melo mu krade spotlight😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 9 minutes ago, Miki28 said: @Manu misljenje za Doncica? Da ne postane stat whore kao Russ ili Harden? O Doncicu mozemo svasta da pisemo ali nema ni govora o tome da je stat whore. Valjda smo ga svi ovde i ispratili dovoljno da znamo da mu je uvek pobeda na prvom mestu, a rekao bih da je zelja koja proizilazi iz toga da donese ekipi pobedu i njegov najveci problem. Cim zamirise na neizvesno gledamo njegov hero ball i step bek trojke koje polako krecu da izludjuju i ja bez problema mogu da kazem da je Luka glavni uzrok Dalasovog tuznog izgleda u clutchu. Neka ga ove sezone, kad dodje plejof i usere jos par puta na slican nacin siguran sam da ce shvatiti gde je problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Luka ne prestaje da šuta, čak i kad je jasno da vola ne može da ubode. Drugo, deluje mi ponekad da "vodi računa" o brojkama tokom meča, što je jako loše. Ali generalno, mlad je jako, sve to vrlo lako može da dođe na svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 23 minutes ago, Miki28 said: @Manu misljenje za Doncica? Da ne postane stat whore kao Russ ili Harden? Sta ako bih ti rekao da nijedan od njih nije stat whore? Vec su samo tebi licno antipaticni? 😶 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 ni ja ne doživljavam hardena kao statističara. wbrook je druga priča ali čini se da je u rocketsima batalio taj pristup tekmi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Gde nije stat kurva, covek je par puta vidno jurio taj td,gledao da asistira svaki napad cim je dosao do 10 odmah je sutirao svaki napad do kraja meca. Rasel junior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 4 minutes ago, realno *w said: Luka ne prestaje da šuta, čak i kad je jasno da vola ne može da ubode. Drugo, deluje mi ponekad da "vodi računa" o brojkama tokom meča, što je jako loše. Ali generalno, mlad je jako, sve to vrlo lako može da dođe na svoje. Tako i meni djeluje, vidjecemo. 1 minute ago, Alex_Serbia said: Sta ako bih ti rekao da nijedan od njih nije stat whore? Vec su samo tebi licno antipaticni? 😶 Vidi, Russa bas gotivim. Hardena ne bas ali respect, jedan od najboljih napadaca koje je ova liga vidjela. Ne moze se reci da nisu stat whore, posebno Russ iz Okc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 2 minutes ago, uini said: ni ja ne doživljavam hardena kao statističara. wbrook je druga priča ali čini se da je u rocketsima batalio taj pristup tekmi Da li je do Rokitsa, ili je do 30+, ili mu je jednostavno dosadilo, ali da - definitivno nema toga više. Mada, svejedno priznanje za utemeljivača te kategorije 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) Tužni Dalas kada je neizvesno. Pred kraj regularnog dela je izašla statistika izgubljenih utakmica sa 5 ili manje razlike. Dalas 16 poraza, Sakramento 15. Edited August 1, 2020 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 sto ste toliko iznenadjeni dallasovom zavrsnicom. zar niste citali moj post od pre neki dan 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Bogdanović prelepo šutira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Spursi tek da pokažu Kingsima da nemaju čemu da se nadaju ni jedni ni drugi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Popovicu doslo iz dupeta da koristi 3 mlada igraca kao osnovu tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts