Asterion Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Mene bi bilo sramota gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Smarate, imate na Areni , imate na NBA TV, A imate i na netu za dz, eve vam strim za TNT. http://nba-streams.xyz/stream/tnt-live-stream/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Neko link za Arenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 7 minutes ago, nlavrnja said: Ako ja dobro citam, 2.700 rsd do kraja sezone? I ja isto citam. Tako je 2 minutes ago, Zvezdinho said: Smarate, imate na Areni , imate na NBA TV, A imate i na netu za dz, eve vam strim za TNT. http://nba-streams.xyz/stream/tnt-live-stream/ Nemaju svi Arenu. Neki smo opozicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Opet im treba pola sata da pocnu jebo ih caca Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 ovi svaki put naprave goru himnu od prethodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Mogli su komotno da stave i da pocinju u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 @Miki28 Video sam da si pitao za mene, tu je brat, naisao je jedan veoma tezak period (sto je za mene uobicajeno) pa nisam bas imao volje da pisem (a dugo nije ni bilo nikakvog sporCkog sadrzaja), ostavio sam par postova da cestitam sam sebi fantazi titulu posto osim Grofa Drakarisa niko nije ispao covek da to uradi iako je sve potpuno jasno. Poslednjih nekoliko dana vreme provodim na jezeru, kao pravi laker i iskreno nisam mogao da iscekam restart. Kakva bi to kosmicka pravda bila da se Lakersi okite prstenom, pa nek pomazu i sudije ako treba. Izostanak Bredlija nije naivna stvar, stvarno ne mogu da verujem kakvo je decko govedo, na bekovima smo najslabiji a njegov 3D kvalitet je vazan za tim, posebno sto ima taj pobednicki mentalitet pa kao protiv Klipersa na prosloj strpa 8 trojki, a bio je i u dobroj formi. Videcemo sta mozemo da dobijemo od Diona i Jr-a, sami po sebi su tempirane bombe. U svakom slucaju fala qrtzu da se vratilo i go LA! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Naravno neka poetic justice je da bas Rudi postigne 1 kos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Solidna morzeova azbuka na areni Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Sasvim finu odbranu pikaju Jazeri kada se uzme sve u obzir. Lonzo i dalje nemocan kada krene na ulaz u guzvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Conley izgleda ponovo živ, vozi Lonza kao na ringišpilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Videcemo kada krene klupa, Dzezeri imaju veoma tanku klupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Ingram se raspada naravno kad sam igrao plus na njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Mika se posisao. Verovatno je zato zivnuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Sasvim finu odbranu pikaju Jazeri kada se uzme sve u obzir. Lonzo i dalje nemocan kada krene na ulaz u guzvu juta bez bogdanovica je bolja defanzivno. videcemo samo koliko ce im faliti u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Koje je tacno objasnjenje za ovo sto Zion ne moze da istrci 2 duzine terena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 haha ovaj intervju, snyder ko na ispitivanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Uvek mi je prejako koliko Toni Bredli izgleda kao da je zalutao na teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Ova 3d live publika je veci cringe od onih papirnih na fudbalskih utakmicama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Ingram je baš ozbiljan mfaka postao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Plodi Ingram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 prevario nas nju orleans 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Sta igra Lonzo, daleko bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Klarkson najbolji igrač s klupe Dzezera. To dovoljno govori koliko im je jadna klupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts