Miki28 Teoljub Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 (edited) 17 minutes ago, đubrivo. said: nemoj mi "dobar pokušaj", jer ne pričamo o lojalnosti već o tezi da će georgeova igra u drugoj sezoni pasti a 3 i 4. će biti pakao. tibia i fibula nisu koleno koliko znam a svi znamo kako se to desilo i da je to bilo pre 6 godina. famozni freak injury, koji nažalost može svakome da se desi i srećom nije ostavio posledica. ova operacija ramena se svakako desila i cenim da lekarski tim klipersa ima neki pozitivan stav na temu inače mu ne bi dali dugoročan ugovor? svakako ne vidim kakve veze ima sa tezom da će u drugoj godini njegova igra opasti a u trećoj i četvrtoj biti pakao pošto je lillard igrač dva meseca mlađi od georgea, sa jednako dugačkim i većim ugovorom, rekoh da pitam realnog, pošto je već fan blazersa Lilard nije propustio ni blizu toliko meceva, nikad nije imao ozb povrede. Opet ti pisem da je Lillard zvijezda ekipe i nema svrhe da ga poredis sa nekim ko je u najboljem slucaju "2" opcija. Lillard ce biti vrvt jedan od poslednjih koji ce poceti i zavrsiti karijeru u istom timu. Portland je naravno nagradio njegovu vjernost, koliko samo lik znaci svojoj zajednici ne treba posebno naglasavati. Psihicki 5x stabilniji igrac od labilnog iz Klipana. Sa druge strane samo slijepac ne vidi da je ovaj gori iz godine u godinu, da se sve vise oslanja na sut koji je blago receno nepouzdan, fizikalije polako nestaju. Ne sjecam se kad sam ga vidio da u nekom mecu konstantno napada obruc. Ako je vruca ruka onda pogadja ali to traje kratkog daha. Ovo na kraju sam malo pretjerao jer ajde ipak je prije 2 godine bio u konkurenciji za MVP ali dosta lose ke izgledao prosle sezone u nekim mecevima kad ga sut spolja nije sluzio. Vidjecemo ove sezone sta i kako ali se slazem sa realnim da ce to vrlo brzo postati los ugovor. Edited December 13, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 @Miki28 lepo sam pitao realnog zato sto jelte lepo pise sta je on mislio to sto ti pises je neki treci par cipela i svodi se na to da mu ne bi uopste ni dao toliki ugovor. nemoj da me teras da ti prepricavam sta je napisao realni a sta sam ja ali okej, da se ne zadrzavamo, ionako se kvalifikujem za slepca jer ne vidim da je gori iz godine u godinu a i obesmislio si mi pitanje pa kad mi realni odgovori za dva dana, nece znati sta sam ga pitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Evo prilike da udjem u svoj prvi radni dan posle dugo vremena uz Tre Janga. Atlanta izvodi tesku artiljeriju -> Jang-Huerter-Hunter-Collins-Capela. Valjda cemo videti malo nekog od Rondo-Boggy-Gallo tria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 (edited) 3 minutes ago, delgado said: Evo prilike da udjem u svoj prvi radni dan posle dugo vremena uz Tre Janga. Atlanta izvodi tesku artiljeriju -> Jang-Huerter-Hunter-Collins-Capela. Valjda cemo videti malo nekog od Rondo-Boggy-Gallo tria. Bogi i Galo bi trebali da igraju a Rondo ne vjerujem. Bogi sa klupe za ovaj mec Edited December 13, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 I nije trebalo mnogo da Bogdan pocinje sa klupe. Makar je uzeo pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 4 minutes ago, Drakaris said: I nije trebalo mnogo da Bogdan pocinje sa klupe. Makar je uzeo pare ozbiljnije izgledaju sa bogdanom i gallom nego sa collinsom i trejom ne znam ko im je jos plej pored ronda ali bogdan sad menja treja, mozda je to ideja a i rimuje se 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Plesu Hawksi za sad Bogdan na jednom, Gallo na drugom krilu a Tre s loptom, u pnru sa Klicom/Kolinsom, a tu se stavi jos 1 dodatni suter kao Hunter ili Huerter. Zanimljiv napad za gledanje svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 5 minutes ago, delgado said: Plesu Hawksi za sad Bogdan na jednom, Gallo na drugom krilu a Tre s loptom, u pnru sa Klicom/Kolinsom, a tu se stavi jos 1 dodatni suter kao Hunter ili Huerter. Zanimljiv napad za gledanje svakako u napadu je sjajno, trae deli lopte a može da završi bilo ko ali ona prva postava je tragična defanzivno - bukvalno su svaki napad išli na collinsa i traea, vučević pipnuo loptu u 7. minutu. ajde da nekako kriješ younga ali i collinsa, to je baš mnogo. imam osećaj i da bi blesavi gordon ubacio 40pts da je ozbiljno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 toeto, samo prva cetvrtina ozbiljna, ceka se prva cetvrtina Durenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 50 minutes ago, Miki28 said: Lilard nije propustio ni blizu toliko meceva, nikad nije imao ozb povrede. Opet ti pisem da je Lillard zvijezda ekipe i nema svrhe da ga poredis sa nekim ko je u najboljem slucaju "2" opcija. Lillard ce biti vrvt jedan od poslednjih koji ce poceti i zavrsiti karijeru u istom timu. Portland je naravno nagradio njegovu vjernost, koliko samo lik znaci svojoj zajednici ne treba posebno naglasavati. Psihicki 5x stabilniji igrac od labilnog iz Klipana. Sa druge strane samo slijepac ne vidi da je ovaj gori iz godine u godinu, da se sve vise oslanja na sut koji je blago receno nepouzdan, fizikalije polako nestaju. Ne sjecam se kad sam ga vidio da u nekom mecu konstantno napada obruc. Ako je vruca ruka onda pogadja ali to traje kratkog daha. Ovo na kraju sam malo pretjerao jer ajde ipak je prije 2 godine bio u konkurenciji za MVP ali dosta lose ke izgledao prosle sezone u nekim mecevima kad ga sut spolja nije sluzio. Vidjecemo ove sezone sta i kako ali se slazem sa realnim da ce to vrlo brzo postati los ugovor. Pa i Lillard bi bio druga opcija u Clippersima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 ovaj kole entoni, da me neko ne shvati pogrešno, okej igra ali ne mogu da se otmem utisku da su ga pokupili sa basketa u hudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Ne znam zasto ne forsiraju Okekea. Cini mi se velikim prospektom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Zanimljiva frizura Aarona Gordona, nisam ga poznao Gallo bas super igra, Klica deluje kao pre povrede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Durantula igra kao da se nista nije desilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Pistonsi sa 2 i po centra u petorci su majstori spejsinga u odnosu na Knickse. Kvalitetan throwback na kosarku pre 1979. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 trice su precenjene, nego je bobby shurda obrisao tekst koji sam pejstovao pa sad niko ne zna osim mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Niksi malopre imali petorku na parketu Ntilikina-Quickley-RJ-Toppin-Robinson Toppin najstariji credits:Kenny Albert Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 ujedno i jedina smislena petorka u prvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Koliko je Kuzma glup lik, toliko je Mark pametan i jebeno uživanje je gledati ga kako u napadu, tako i u odbrani kako komanduje. 😍😍 Horton Taker veoma agresivan, zaista bi moglo biti koristi od njega ove sezone. Kuk solidan... Dobro, vidjet ćemo na što će to ličiti kada počne ono pravo. Btw. Dadli je krofna. Njemu i Kuzmi ne treba dati igrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 🔥🔥🔥🔥 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 36 minutes ago, Recoba said: Btw. Dadli je krofna. Njemu i Kuzmi ne treba dati igrati. Ali je spreman da udje ako zatreba, cak i da pogodi trojku i flexuje misice a ne samo da mase peskirom😀 Kuzmi brojke da se pumpaju, da se nadje neki tim da im ga uvalimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Deluje ok na hajlajtsima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Jbt, uvek me uplasi tankoca njegovih nogica, jako cudna gradja. Ne znam da li je takva gradja minus ili plus za ahilovu tetivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts