Dracarys Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 A mogao je Kristaps imati u CV-u da je izbacio Klipere. Sto se tice Indijane, oni su na iglama da li Oladipu dati max, a u bablu se nesto i nije pokazao. A nisu nesto puno perspektivni za glavnog igraca, Malkolm ili Sabonis. Nece oni ici dalje od prve runde, jos sledece sezone dolazi jedna super sila iz Bruklina, pod kojom ce mnogima krv da se ledi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Znaci opet Boban mora da vadi kestenje iz vatre kao prosli put. No problemo. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Jebo ih on i kad su ga doveli,Luki da se trazi drugi superstar,ne ovaj stakleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) imali negde podatak koliko je bilo ukupno fouled out igraca do sada u ovom plej off-u...voleo bih da vidim tu statistiku over the years.. Edited August 25, 2020 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 45 minutes ago, Gaga said: Jebo ih on i kad su ga doveli,Luki da se trazi drugi superstar,ne ovaj stakleni. AD bi bio idealan😁 come to LA Luka👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Al ce biti tesko prognozirati Toronto - Boston. Dadose Reptorsi metlu, a sa druge strane vidis i da su Seltiksi dali Fili metlu... Na sve to, Hejvord nece biti dostupan, ali mi se cini da je Kemba pronasao svoju igru. Za mene licno je jaci duo Tejtum/Voker od Siakam/Lauri, samo sto Toronto ima bolju podrsku sa klupe. Boston ima i Smarta da zatvori FVV-a. Anuobi je takodje specijalac za defanzivu. Problem je i sto se ne zna sta je sa Laurijevom povredom i koliko ce odustvovati. Njegovo odsustvo moze uticati dosta. Pored svega ovoga, tu je i trenerski sudar Nurs-Stivens, dosta toga ce zavisiti i od njih. A bgm i od toga da li ce Tajs davati trojke kao u poslednjoj utakmici kao i koliko ce klupa da pomogne, tu je back up Enes sa velikim PO iskustvom. Za sada naginje ka Bostonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Nista se ne komentarise Denver-Juta? Otpisan Denver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Nadamo se da ce Marej biti u stanju opet za jednu 45+ partiju da bi bio egal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Zavrsio je Denver sezonu sve i da dobiju slucajno ovu utakmicu. Prvo nemaju kvalitet zbog povreda i bacenih para a drugo somborcu se bas i ne igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Magia i Riviera dominiraju u prve 3 runde... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 10 minutes ago, 12Laki said: Nadamo se da ce Marej biti u stanju opet za jednu 45+ partiju da bi bio egal... Mislim da se Harris vraca vcrs, cisto da oteza posao Mitchellu koji je fenomenalan. Koliko god da je odbrana Denvera ocaj, nisam mislio da ima u sebi ovo. 39.5ppg, 4.5 sk, 5.8 asis i to sve na 56% iz igre i 51% sut za 3 poena, bacanja 95%. Fenomenalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 10 minutes ago, freethrow said: Magia i Riviera dominiraju u prve 3 runde... 3 boda Fri mi beze.Nije lose. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 46 minutes ago, Miki28 said: Nista se ne komentarise Denver-Juta? Otpisan Denver? U njih vise ne veruju ni Denvericani Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 ja mislim da nije nemoguce da denver preokrene. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Nesto Shams baca spiku da cemo kao juriti Van Vleeta. Ne znam sta bih mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 14 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nesto Shams baca spiku da cemo kao juriti Van Vleeta. Ne znam sta bih mislio. On 8/10/2020 at 11:42 PM, gggggggg said: pa nema osim fvv nijednog dobrog playmakera slobodnog na fa. date mu 20-22 milki godisnje i mozda predje kod vas. nisam siguran da je toronto spreman to da isplati. procitao od mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 8 hours ago, Miki28 said: U nekim momentima Hjuston djeluje svemirski, lopta kruzi i pogadjaju sve i svasta dok Okc izgubljena, cesto bez ideje u napadu i Hjuston napravi seriju i onda se samo ugase dok Okc pocne da napada obruc i da daje lake poene. Igraju na momente, od cetvrtine do cetvrtine. Al bi bilo dobro da Porzingis vcrs igra, da jos malo zakuvaju situaciju mada ce Kawhi vcrs odigrat neku monstruoznu partiju Ma izgledaju kao brod budala. Povezu trojke i odlepe se pa promase i onda egal. Njihovu igru treba zakonom zabraniti. Nista im nije za nauk serija protiv GSW-a. Mene vise frapira bol u qrcu brade. Prepumi du para i hebe im se. Kris pol je najbolji floor general u ligi. Steta sto se takva dva mentalna dklopa kso Mamba i Pol nisu nasli u istom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 52 minutes ago, gggggggg said: ja mislim da nije nemoguce da denver preokrene. Kako će da preokrenu kad su beskičmenjaci, nema ni jedan warrior u ekipi. Navijamo za Dallas, a kad oni ispadnu za Lakerse. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Kada je nugetlija iskocio iz voza jasno je koliko ima sati. Zato ce jokic 38 da metne kasnije zbog ove izdaje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kada je nugetlija iskocio iz voza jasno je koliko ima sati. Zato ce jokic 38 da metne kasnije zbog ove izdaje. Miki Maus navijac. Idemo Jokaro jako do samog kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 19 minutes ago, Nugetlija said: Kako će da preokrenu kad su beskičmenjaci, nema ni jedan warrior u ekipi. Navijamo za Dallas, a kad oni ispadnu za Lakerse. Upadanje u voz 10 maraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 20 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kada je nugetlija iskocio iz voza jasno je koliko ima sati. Zato ce jokic 38 da metne kasnije zbog ove izdaje. Džabe kad Michum strpa 58. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 7 minutes ago, Nugetlija said: Džabe kad Michum strpa 58. Spoiler 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Realni, što nisi igrao prognozu? Hoćeš da ti napravim wildkard account? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts