Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Pa ne znam sta se cudite, tako to izgleda kad ne ide sut za 3 Hjuston, odvratno za gledati. Nema plana B. Setite se samo game 7 protiv GSW i 25+ promasenih zaredom. Za zadnjih 17 minuta su dali 18 poena.

Posted

OKC pokazuje zasto su usli u PO sa visokog petog mesta. Hjuston ako i prodje, crno im se pise protiv LAL. Okla ih je potpuno ogolila, nemaju nikakav plan b kada ne igraju odbranu.

Ali dobro, ako je njima ovako lakse, da se stede na terenu, a igraju minimum 6 tekmi, neka izvole.

• Like 1
Posted

Jesu li realno sutnuli 58 trojki? :krsta:

Ali poetska pravda gde cp3 izlomi hardena i saspe dugu dvicu XD

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Alex_Serbia said:

Zar je pa bio?

bili su najveci favoriti nakon druge utakmice. silver vec gravirao ime fransize na leriobrajen trofej

Posted (edited)

Eto meni je Hjuston gotivan i navijam da izadju sa zapada. Definitivno ne igraju najlepsu kosarku ali su hrabro probali nesto novo, videcemo da li radi.

Edited by Malkolm Brogdon
  • Like 5
Posted

Govorio sam i posle prve i posle druge utakmice da mi uopste nije jasno svrsavanje na Hjuston, ljudi igraju ocajno.

Ono sa Capelom je bila masina za mlevenje mesa jer kad igraju p'n'r on i Harden stvarno si u problemu ako zakasnis mili sekund jer ide kucanje i Harden je imao taj delic sekunde prednosti uvek i vise otvorenih opcija. Pri tom imas rim protectora ovo je smesno kad krenu da im polazu kao ispred skolskog dvorista.

Ajde sve i ovaj all in potez postujem ali mislim da Covington nikako nije resenje, malo toga donosi i okleva uvek. Neki Ariza bi barem veceras opalio 15 trojki ...

Posted

Ne moze Herro da ne uspe.

2 off skoka u clutchu posle jednog dao i 2 poena taman za plus u kladionici, sledeci napad skida oladipu loptu u obrani napad posle toga solidno contestuje sut brogdona.

Nije jednodimenzionalan kao recimo Duncan, mnogo vise stvari radi a tek je ruki.

Vadi metlu iz ostave.

• Like 2
Posted

Kakvo sramotno sudjnje jeste Melo klopusina ali ove 2 situacije gde prvo nisu svirali faul na njemu od Davisa pa onda faul u napadu svinji su bas bljak.

Pritom su od ovog govnara na drugoj strani napravili mesavinu Dirka i Duncana, sviraju mu sve zivo...