Chaos Is Me Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Jel skočni zglob ili nešto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Skočni zglob, ali nije u doskoku pa se nadam da nije teže prirode - mada po Lukinoj reakciji nije dobro. Šteta za sjajnu seriju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Ali Trez koji daje 2 poena i vristi kao da je poslednji minut finala u pitanju. Sreca pa je tu Hjuston, inace bih morao da navijam za Lejkerse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Ok je Luka. Videlo se na usporenom snimku da nije ništa strašno već trenutni bol. Kakva kurtonska igra Georgea, sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Set definitivno mora imati vecu ulogu, to sto on isporucuje i u kojim procentima je nadrealno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Daj Riche covece vadi Luku kakva je ovo sprdnja covek se jedva krece po terenu. Nije kao da mogu da dobiju utakmicu. Hahahahah kakva odbrana Bobana, pa ovo je vrhunski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Mea culpa, izgleda da ipak ne može Luka da nastavi igru, al ne deluje da će biti duži oporavak od par dana. Sranje u svakom slučaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 https://streamable.com/yx627z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Luka ako jednu propusti, to je gotova serija, nece se Dalas vratiti nakon 1:3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Kawhi je plej-of freak. Ne bi trebalo zaboraviti da je u lanjskom plej-ofu cijelo vrijeme bio rovit, a sada se čini da je u savršenoj fizičkoj formi. Monstrum! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Nista, od prve runde nam ostaje da vidimo sta Denver moze da ucini, i da se nadamo nekoj ludjackoj partiji Dejma da tu Blazersi otkinu jos neku partiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 (edited) Meni se čini da je sve praktično gotovo. Nije tako izgledalo poslije prvog kruga. Šteta! Teksašani se ne predaju, svaka čast! Edited August 22, 2020 by Ječmendo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Sreckovici ovi Klipersi, Dalas je namirisao krv, ali povrede, sudije... Sledeca runda Juta/Denver, obe osakacene povredama, ocekujem mozda jednu pobedu od njih. LAK ce tek u konferencijskom finalu imati protivnika ravnom sebi. Do tad ce LAL i Hjuston ozbiljno da se izmrcvare Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 2 hours ago, Malkolm Brogdon said: https://streamable.com/yx627z da ih nije sjebala pandemija i ovaj obavezan ostanak u mehuru, lou i harrell bi sada zarađivali pare na uličnom basketu i posle išli na pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Žao mi Dalasa. Izuzetno gotivna ekipa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 @delgado, @Miki28 ćaskam sa nekim nyk fanovima, i kažu mi da svi navijaju za blazerse ali da misle da će se igrati 5 na 8 ostatak serije. šta vi kažete 😶 ..ja čekirao jutros tviter, nije bilo nikakvog pritiska na sudije 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Jel se to PG opet povredio cim igra katostrofalan plej of opet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 (edited) Drago mi je da je Boston dobio i kad nije igrao baš sjajno. Loša partija Tatuma, dozvolio je sebi 3 faula u prvoj četvrtini i odigrao ofanzivno jako loše, da bi drugu četvrtinu skroz presedeo. Ritam nije našao ni u drugom, doduše, pogodio je 2 bitna šuta i imao važnu blokadu na Embidu, ali nije to to. Ekipu je vukao Kemba, sjajna partija koju je krunisao clutch pogotkom sa poludistance. Svaka čast, momčino. Dobro je odigrao i Brown, pogodio je neka bitna slobodna bacanja. Takođe i Smart, pored standardno fantastično odbrane, imao je dobre trenutke i u napadu. Njih trojica, Kemba, Brown i Smart su najzaslužniji za pobedu. Tajs se opet mučio sa Embidom, kao i kroz celu seriju, ok minute zabeležili su Kanter i Grant Vilijams. Lengford ok, odrađuje minute. U suštini, Kelti dobili sa 3 i po igrača, samo na startu, u prvoj polovine prve četvrtine su bili ubedljivije bolji tim i u clutchu, sto je bilo dovoljno. Najveća muka je skok, Fila je uhvatila 20 ofanzivnih skokova što ih je držalo u meču. Bili bi počišćeni da nije bilo toga jer su sinoć šutirali jezivih 29 i kusur procenata iz igre. Nadam se da ćemo brzo da zatvorimo seriju pa da idemo na Toronto, a tamo, šta bude, nisam optimista ali otom potom, treba još jednom dobiti Filu. Edited August 22, 2020 by stefan81888 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 https://www.instagram.com/p/CELJAdhn_j4/?igshid=11fkkxmiydj93 Da li ce liga reagovati i suspendovati ovog smecara kao sto bi uradila da je situacija obratna? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 nije rasizam u formi koja nam je danas bliska, ali jeste smecarski 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Većina igrača na dresu nosi reč equality tako da bi po tom principu ovog mamlaza trebalo kazniti po istom principu kao da je njemu neko rekao "bitch ass nigga". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Uvek zanimljive Rakete 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Ma ne pokušavam uopće izjednačiti ovo sa situacijom u kojoj se nalaze AA širom USA, štaviše podržavam apsolutno svu tu njihovi borbu ali sramota će biti ako ovaj uličar prođe nekažnjeno. Kakav su samo ljudski hamelj Clippersi uspjeli okupit, za medalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Većina igrača na dresu nosi reč equality tako da bi po tom principu ovog mamlaza trebalo kazniti po istom principu kao da je njemu neko rekao "bitch ass nigga". čisto radi preciznosti, trebalo bi da mu je rekao "bitch ass black boi" ne znam koji je ekvivalent "nigga" za bijelog čoveka ali nije white boy jeste džiber montrezl ali ovo je običan trashtalk a ne rasizam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts