PorodicneVrijednosti Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 1 hour ago, gggggggg said: ja pre nekoliko nedelja rekao da je su kg i duncan tu negde i vise njih skocilo na mene i rekli su mi da vise nikada ne napisem nista na forumu dok se ne izvinim. Iskreno prime KG mi je bolji igrac od prime TDa. Brutalan brutalan igrac koji bi u danasnjoj kosarci bio nestvaran monstrum. Imao je losu srecu da ga je zapala idiotska fransiza za razliku od Tima koji je odmah na startu dobio Popa i Robinsona kao mentora. Na ATG listama nema sumnje da je TD dosta ispred ali cisti individualni kvalitet je po mom misljenju na strani KGa. Kompletnijeg visokog igraca u zivotu nisam vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 KG je valjda jedini igrač u istoriji lige koji je u svim statističkim kategorijama u top 50 ikada (da, i u asistencijama). To je stvarno impresivno. Ipak, Duncan je imao nešto nemerljivo statistikom, bio je najbolji saigrač u istoriji lige među tim superstarovima. Pop je i sam pričao da je u principu Duncan od njega napravio trenersku veličinu mnogo više nego što je on od Tima napravio igračku gromadu. Duncan jeste imao i Robinsona i Parkera i Manua itd, ali mnogo više su oni imali njega, ako me razumete. KG je bio možda impresivan talenat, ali Tim je u drugoj kategoriji - on je gigant košarke, ne samo na osnovu talenta. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 6 minutes ago, Chaos Is Me said: bio je najbolji saigrač u istoriji lige među tim superstarovima Kako je ovo dobra definicija. 🙌 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Koji su vama omiljeni igrači koji nisu superstarovi, čak ni all starovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 (edited) frankie, moje odraslo dete. jel misliš na aktivne? borderline allstar: jrue, booker, mitchell, middleton, tatum plus brogdon, jaren jackson jr, SGA, rj barrett edit i wendell carter jr Edited May 21, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Ricky Rubio, Alex Caruso, Lonzo Ball neki top 3 otrprilike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Frenkija bih mogao da stavim samo u kategoriju omiljenih ciglara. Sto se tice omiljenih, Morant svakako. Smesno je koliko je zapostavljen u odnosu na Janga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 29 minutes ago, uini said: frankie, moje odraslo dete. jel misliš na aktivne? borderline allstar: jrue, booker, mitchell, middleton, tatum plus brogdon, jaren jackson jr, SGA, rj barrett edit i wendell carter jr Odličan izbor, meni su isti ti super minus Midlton i Brogdon. Ja iz nekog razloga jako volim glavatog Erica Gordona, pakao napadač al nije među ovim najvećima. 17 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ricky Rubio, Alex Caruso, Lonzo Ball neki top 3 otrprilike. Bold mamba može, al ovu drugu dvojicu baš prezirem. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 (edited) Ja sam se nekako najvise fokusirao na likove koji vaze za dobre timske igrace, nijesu to nikakve zvijezde, ali rade svoj posao dobro, imaju pretezno pozitivan uticaj na rezultate svojih ekipa. Tu je i neka grupica igraca od kojih se nije skoro nista ocekivalo, a oni su napravili ili su na putu da naprave dosta fine karijere. Tu je i par ljudi koji su blizu all-star statusa. Ima tu svega: Daniel Theis Jarret Allen Spencer Dinwiddie Joe Harris Caris LeVert Seth Curry Delon Wright Monte Morrris PJ Tucker JaVale McGee Ivica Zubac Dilon Brooks Jae Crowder Tyler Herro Kendrick Nunn Malik Beasley Jrue Holiday Josh Hart Mitchell Robinson Jonathan Isaac Aron Baynes Josh Richardson Malkolm Brogdon Nemanja Bjelica Richaun Holmes Patty Mills OG Anunoby Thomas Bryant SGA Edited May 21, 2020 by Shunsuke Nakamura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 59 minutes ago, uini said: frankie, moje odraslo dete. jel misliš na aktivne? borderline allstar: jrue, booker, mitchell, middleton, tatum plus brogdon, jaren jackson jr, SGA, rj barrett edit i wendell carter jr jel si namerno zaboravio mela? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 melo je oče naš (ako mi je frankie već odraslo dete), to valjda znaju sve kolege napamet, neću da propitujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 1 hour ago, Chaos Is Me said: Odličan izbor, meni su isti ti super minus Midlton i Brogdon.🙂 kad gledam brogdona, imam utisak kao da mu je svaki potez najlogičniji i najbolji mogući. plus ponekada izgleda kao da igra šah i predviđa 3 poteza unapred. vrlo limitiran igrač u poređenju sa kremom lige ali nekako taj IQ šije. verovatno je nešto od toga i moja percepcija kada gledam (sve je moja percepcija lol ali cenim da nije baš sve tako idealno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Brogdon je vrhunski sidekick igrac, jedan od najboljih u ligi. U Indiani je dobio vecu ulogu nego u Milvokiju, najvise zbog izostanka Oladipa koji je projektovan kao prvi igrac ekipe. Prvi dio sezone je bas gazio, bio je all-star nivo. Kasnije su uslijedile povrede i pad u kvalitetu igre. Nema bas toliki kvalitet da budu prvi igrac neke jake ekipe, ali zato kao 2-3 opcija je idealan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 conley, holiday, iguodala, draymond green, covington, bertans, brown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Covingtona sam zaboravio, strava je igrac. Bolje je da je onaj tupan Myers uzeo njega, nego mrtvog Viginsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: . Nema bas toliki kvalitet da budu prvi igrac neke jake ekipe, ali zato kao 2-3 opcija je idealan. za mene treći igrač ekipe nije sidekick inače, ne verujem da brogdon može više od toga, tj slažem se da je sidekick - idealno 3 do 4 igrač rostera. ako može i peti 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Covingtona sam zaboravio, strava je igrac. Bolje je da je onaj tupan Myers uzeo njega, nego mrtvog Viginsa. covington ima užasnu istoriju povreda, da je zdrav veći deo sezone, možda bih se složio mada, ako mi nešto ide na pimpek, to je ta 3&D pomama Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 naravno kada melo nema d a frenkie 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 3 hours ago, Chaos Is Me said: Koji su vama omiljeni igrači koji nisu superstarovi, čak ni all starovi? smart, beverli, adebajo, tejtum, bertans, boban, barea, ingram, zajon, peti mils, m. porter jr., galinari, nurkic, ingls, m. moris, kuzma,, ejton, bogdan. A conversation with Toni Kukoč and Ahmad Rashād Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Niko Dzejlena da navede. Razocaran sam. Je l' to zbog velikog ugovora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 ja sam ga stavio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Haha, istrolovaše GOT samo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Paul Pierce kao GOAT kosarke ima kudikamo vise smisla od zadnje sezone GoTa. Steta samo sto kraj Game of Zones, nadam se slicnom projektu istih ljudi sa nekim drugim svetom koji ce da se merguje sa NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 vrhunska sezona, cak i za visoke game of zones standarde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts