LayupFromTheMidget Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Pa ~maja ce u Americi da bude ovo sto je u Evropi sada.Virus je tamo u skoro svakoj "drzavi". Jos je Amerika ogromna drzava sa jakim individualizmom i oruzjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 5 hours ago, goldberg said: Onda bi tako mogle i ostale lige po Evropi. OI ce svakako biti otkazane. Kakav jun, Tramp je upravo proglasio vanredno stanje od avgusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 ma niko jos ne zna nista. samo se spekulise. interesuje me kako ce igraci kojima istice ugovor u junu igrati u julu/avgustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Imame jedno pitanje. Koje su velicine lopti kojim se igta NBA? Da li je to sedmica? Ima dobro snizenje, pa bih uzeo ako je ovo oficielna lopta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Sedmica naravno. Ne znam koji je tačno model kojim se igra NBA, ali ovo je svakako za ko zna koliko klasa niži model. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Ma ok, znam da jw kvalitet lopte bolji, zanimala me je velicina i tezina. Mislim da ovo odgovara, moram samo skoknuti da vidim da li je ova od one vestacke koze, necu da uzimam ako jw od gume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 (edited) Ja kupio klincima onu najmanju, trojka, četvorka, šta li je... kožna Nike... malo reći da su oduševljeni. A ja fasciniran njihovim svakodnevnim napretkom u ballhandling-u... 😄 os izvinjavam se zbog off-a 😄 😢 Edited March 17, 2020 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 20 minutes ago, realno *w said: izvinjavam se zbog off-a 😄 😢 Nema veze, lako ćemo se vratiti na temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Ako PO stvarno bude kretao od polovine/kraja juna, onda se moze lako i Durent vratiti. Ne vidim neku veliku prepreku kada bi se svejedno preko leta izlagao velikim naporima spremajuci se za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 20 hours ago, gggggggg said: ma niko jos ne zna nista. samo se spekulise. interesuje me kako ce igraci kojima istice ugovor u junu igrati u julu/avgustu. Plan je da se to odlozi za 1. septembar, nakon PO-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 3 hours ago, Helmet said: Imame jedno pitanje. Koje su velicine lopti kojim se igta NBA? Da li je to sedmica? Ima dobro snizenje, pa bih uzeo ako je ovo oficielna lopta Imao sam ja ovu. Dobra lopta, ali nikako za beton, brzi se potrosi. Svakako nije ni blizu oficijalne, takve kostaju 100+ evropa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 @mrtripledouble Kod mene su tereni od plastike. Neka mrezasta plastika, i kada padne kisa ne moze da se kupi voda, zato i trazim loptu od vwstacke koze. Prijatnije su za ruku. Naravno da je beton, onda bi morala gumena, tu nema izbora. Ma znam ja da je ovo samo imitacija, ali eto bar je velicina ok, valjda i tezina ne odskace mnogo, ne volim one bas lose imitacije, pa lopte budu lake kao perce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 2 hours ago, Drakaris said: Ako PO stvarno bude kretao od polovine/kraja juna, onda se moze lako i Durent vratiti. Ne vidim neku veliku prepreku kada bi se svejedno preko leta izlagao velikim naporima spremajuci se za sledecu sezonu. Kakav crni jun kada dosta prognoza najavljuje tada vrhunac epidemije u Americi. Nece ovo pre Jula/avgusta ako bude uopste bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 4 hours ago, realno *w said: A ja fasciniran njihovim svakodnevnim napretkom u ballhandling-u... 😄 😄 😢 nauči decu jab step dok nije kasno ball hogging neće napredovati sam od sebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Jako bilo da se održi PO u nekom momentu i da Njetsi predvođeni Durantom pošamaraju redom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 kazu netsi da imaju cetiri igraca sa virusom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Teško je u Njujorku biti asocijalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Meni se cini da ce u Merici da bude 5x gore nego u Italiji. Pre svega u velikim gradovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Kazu Durant fasovao virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 10 hours ago, Helmet said: Imame jedno pitanje. Koje su velicine lopti kojim se igta NBA? Da li je to sedmica? Ima dobro snizenje, pa bih uzeo ako je ovo oficielna lopta Sedmica je za muskarce, i djecake od kadeta pa starije. Sestica je za zene, curice, i djecake mladje od 14god. Najbolja replika zvanicne NBA Spalding lopte je TF-1000, ispod nje imas jos TF-500, pa ide ova TF-250. Napumpas je na 8psi pritiska (7.5 ako volis mekse, malo bolji osjecaj). Ako ima dobar pritisak, sve su slicne tezine oko 610-630gr. Ne bi trebao da osjetis razliku, ili toliku razliku da te ometa u sutu. TF-250 nije losa dok je nova, ali poslije da bi odrzavao potreban pritisak, postane veoma tvrda, nekako plasticna, klizava.. mozda nije losa ideja platiti malo vise i uzeti TF-1000. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Spoiler 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Sedmica je za muskarce, i djecake od kadeta pa starije. Sestica je za zene, curice, i djecake mladje od 14god. Najbolja replika zvanicne NBA Spalding lopte je TF-1000, ispod nje imas jos TF-500, pa ide ova TF-250. Napumpas je na 8psi pritiska (7.5 ako volis mekse, malo bolji osjecaj). Ako ima dobar pritisak, sve su slicne tezine oko 610-630gr. Ne bi trebao da osjetis razliku, ili toliku razliku da te ometa u sutu. TF-250 nije losa dok je nova, ali poslije da bi odrzavao potreban pritisak, postane veoma tvrda, nekako plasticna, klizava.. mozda nije losa ideja platiti malo vise i uzeti TF-1000. Bgm nije malo para, 4-5 puta je skuplja TF 1000. Ja sam rekreativac, i to neredovan, blizu mi je rekreacioni centar pa odem malo sutiram, ima nekoliko terena od mrezaste plastike, tako da podloga nije agresivna prema lopti. Za sutiranje i poneki basket bice super.Jedino ce mi biti problem pumpu da nadjem, sa tim meracem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Za nba fanatike 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts