HAMMER Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Obrukase se protiv hakimovog hjustona, kao i ceo zapad. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 jbt jb bickerstaff gde god da ode da bude pomocnik, u roku od nekog vremena glavni trener dobija otkaz i on postaje trener. ovo je vec 3-4 put u pet godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Kako mi bude smesno kada cujem vojvodjanski akcenat od onolikog coveka. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Najbao je Wade sada od fanova,navukao gnev posle "9" 😂 😂 😂 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 procesljavao sam neke svoje likeovane tweetove kad naletim na ovaj legendarni... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 6 hours ago, gggggggg said: jbt jb bickerstaff gde god da ode da bude pomocnik, u roku od nekog vremena glavni trener dobija otkaz i on postaje trener. ovo je vec 3-4 put u pet godina. Izjebase Beilena i bas slucajno taj debil bio pomocnik. Nije ni cudo sto ce biti zauvek bedna organizacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 njegov cale radi u organizaciji cavsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Jep znalo se jos jesenas da ce ovaj da uzme posao kada sutnu Beilena... Nepotizam 1/1. Price su pustane preko Shama koji ima konekcije sa ovim dok je jos bio u Memfisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Klipani idu all in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Lejkersi ce platiti ceh sto nisu doveli nekog beka 'mesto Kuzme. Niksi zainteresovani za Bola na draftu, pa ko bi drugi 😄 A mozda je to i zbog toga sto ima malo Mela u sebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 minute ago, Drakaris said: Lejkersi ce platiti ceh sto nisu doveli nekog beka Bogdana 'mesto Kuzme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Bogami, u opasnom sam iskušenju da u PO navijam čak i za Lakerse ako treba protiv ovakvih Clippersa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Za Lakerse nikad u zivotu. Koliko god da Clippani budu ogavni, za ljubicaste nikako. Na zapadu samo Jokara. I Denver ide u finale sa Bostonom. To zapamtite. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Vlada još ne može da oprosti onu krađu pa nije hteo da im da Bogija da potera do titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 18 minutes ago, Chaos Is Me said: Bogami, u opasnom sam iskušenju da u PO navijam čak i za Lakerse ako treba protiv ovakvih Clippersa. zašto? clippersi su mahom sastavljeni od pismenih igrača. ako misliš na to da svak' ko valja na trejd dedlajnu i buyoutu ode u clipperse - jebiga, imali su pregovore lejkersi i sa morisom i sa redžijem meni lično su od tria lal, lac, milvoki - klipersi najprijemčiviji a od preostale tri ekipe sa istoka (celtics, 76ers, raptors) jedino raptorse mogu da podržim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Ne znam, grozno igraju Clippersi, iso ball Kawhia i neki pik Loua i Harrella su im gro akcija. Okupili su i dosta ovih nekih ring chasera. Gadni su im i oni gusarski dresovi. 🙂 Deluje mi i da su ekipa bez neke hemije. Kažem, dolazim u iskušenje iako na kraju nikako neću moći da navijam ni za Lakerse, naravno. Na zapadu ću navijati za Jazz i OKC (naravno, ako se Spursi ne uguraju nekako u PO, u šta sve manje verujem). Simpa su mi i Pelicansi ako uspeju. Ne volim nikoga iz kvarteta Lakers, Clippers, Nuggets, Rockets. Ako već moram za nekog od njih ipak - onda Nugetlije. Na istoku od ovih ekipa što vrede jedino simpatišem Celticse i Raptorse, koji stvarno igraju muški, junački i baš bi bila fora (znam, naučna fantastika) da naprave repeat. U finalu istoka za bilo koga protivu Bucksa, čak i za Sixerse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Kad bi Toronto opet osvojio ili makar izasao sa istoka, to bi bio ozbiljan udarac po Lenardov legasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 5 minutes ago, Drakaris said: Kad bi Toronto opet osvojio ili makar izasao sa istoka, to bi bio ozbiljan udarac po Lenardov legasi naravno da ne bi. niko nije ni pričao da leonard vuče neku ekipu kljakavih osim možda tebe? nisam pratio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Ako Toronto izidje sa istoka, onda mi Kawhi više nije veći od Lebrona, lično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 10 minutes ago, uini said: naravno da ne bi. niko nije ni pričao da leonard vuče neku ekipu kljakavih osim možda tebe? nisam pratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 ti si pričao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 na tebe sam mislio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 28 minutes ago, gggggggg said: na tebe sam mislio. molim te za quote da se svi zajedno prisetimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 ti si aludirao na to 16. novembra prosle godine. kao leonard najbolji igrac u ligi jer je onakav toronto doveo do titule... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts