Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

jbt jb bickerstaff gde god da ode da bude pomocnik, u roku od nekog vremena glavni trener dobija otkaz i on postaje trener. ovo je vec 3-4 put u pet godina. 

• Like 1
Posted
6 hours ago, gggggggg said:

jbt jb bickerstaff gde god da ode da bude pomocnik, u roku od nekog vremena glavni trener dobija otkaz i on postaje trener. ovo je vec 3-4 put u pet godina. 

Izjebase Beilena i bas slucajno taj debil bio pomocnik.
Nije ni cudo sto ce biti zauvek bedna organizacija.

Posted

Lejkersi ce platiti ceh sto nisu doveli nekog beka 'mesto Kuzme. 

Niksi zainteresovani za Bola na draftu, pa ko bi drugi 😄

A mozda je to i zbog toga sto ima malo Mela u sebi

• Ha-ha 1
Posted

Za Lakerse nikad u zivotu. Koliko god da Clippani budu ogavni, za ljubicaste nikako. 

Na zapadu samo Jokara. I Denver ide u finale sa Bostonom. To zapamtite. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
18 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bogami, u opasnom sam iskušenju da u PO navijam čak i za Lakerse ako treba protiv ovakvih Clippersa. 

zašto? clippersi su mahom sastavljeni od pismenih igrača. ako misliš na to da svak' ko valja na trejd dedlajnu i buyoutu ode u clipperse - jebiga, imali su pregovore lejkersi i sa morisom i sa redžijem

meni lično su od tria lal, lac, milvoki - klipersi najprijemčiviji a od preostale tri ekipe sa istoka (celtics, 76ers, raptors) jedino raptorse mogu da podržim

Posted

Ne znam, grozno igraju Clippersi, iso ball Kawhia i neki pik Loua i Harrella su im gro akcija. Okupili su i dosta ovih nekih ring chasera. Gadni su im i oni gusarski dresovi. 🙂 Deluje mi i da su ekipa bez neke hemije. Kažem, dolazim u iskušenje iako na kraju nikako neću moći da navijam ni za Lakerse, naravno.

Na zapadu ću navijati za Jazz i OKC (naravno, ako se Spursi ne uguraju nekako u PO, u šta sve manje verujem). Simpa su mi i Pelicansi ako uspeju. Ne volim nikoga iz kvarteta Lakers, Clippers, Nuggets, Rockets. Ako već moram za nekog od njih ipak - onda Nugetlije.

Na istoku od ovih ekipa što vrede jedino simpatišem Celticse i Raptorse, koji stvarno igraju muški, junački i baš bi bila fora (znam, naučna fantastika) da naprave repeat. U finalu istoka za bilo koga protivu Bucksa, čak i za Sixerse.

Posted
5 minutes ago, Drakaris said:

Kad bi Toronto opet osvojio ili makar izasao sa istoka, to bi bio ozbiljan udarac po Lenardov legasi

naravno da ne bi. niko nije ni pričao da leonard vuče neku ekipu kljakavih osim možda tebe? nisam pratio

• Like 1