Stex Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Steta za 2 promasena penala Jokica, crko je jbg.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Umreće na terenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Dobise ih sa 7 coveka u 2 noci b2b utakmica, sramota za jutu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 I debeli opet pogodio cluch sut na tekmi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 30/21/10 protiv Gobera,brrr 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Juta mi je bas veliko razocarenje ove sezone. Nabili skor u onoj seriji protiv smesnih ekipa, a cim naidje neko malo tvrdji spustaju gace. Sramota ovo da izgube u full sastavu kod kuce. Edited February 6, 2020 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Fade away s jedne noge u stilu Dirka! Harris je bez obzira na očajnih 0-13 iz igre odigrao odličnu završnicu, pogodio važna bacanja, imao 8 skokova od kojih i onaj najvažniji nakon promašaja Conley-ja, podijelio je 5 asista, imao ukradenu loptu u važnim momentima i ono najvažnije - Mitchel je bio non factor večeras. Poslije Jokare ima najbolji plus-minus u timu. Ima on pozitivan stav, doći će jednom i taj šut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Riley hoce titulu sada i odmah. Verovatno cekaju kraj meca da se finalizuje to, bas me zanima sta ce da im posalje. DJJ?Duncana? Mozda 1 od rukija? Posto Crowder nije igrao mozda on zavrsio u OKC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) 1 hour ago, Zvezdinho said: Realno sada je Bizli bolji igrac od njega, ne znam sto su Bizlija uopste trejdovali. Zato sto je RFA. Zato sto je veoma siromasan market za RFA/FA na leto. Zato sto je potpisao sa Rich Paulom. Zato sto ce zbog svega toga da dobije minimum 15 miliona po sezoni a verovatno i vise od nekoga a Denver te pare nema ni priblizno. Pritom, ako su svi zdravi nece videti mnogo minuta u playoffu, mozda ne bi uopste igrao, preduboki su jednostavno. Izvukli su pik prve runde i par igraca koji mogu da budu materijal za neki trade na leto + KDB koji ce biti sasvim ok opcija za 7-10 minuta sa klupe. Meni nije jasno zasto ljudi misle da je Denver lose prosao, prosli su sasvim dobro. A mozda bude jos neki potez sa njihove strane u narednih 24 sata. Edited February 6, 2020 by Radalek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Memphis produzio Brooksa 3years/35m. Odlican posao. Mozda je i vise mogao da dobije s obzirom kako igra ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 47 minutes ago, Radalek said: Zato sto je RFA. Zato sto je veoma siromasan market za RFA/FA na leto. Zato sto je potpisao sa Rich Paulom. Zato sto ce zbog svega toga da dobije minimum 15 miliona po sezoni a verovatno i vise od nekoga a Denver te pare nema ni priblizno. Pritom, ako su svi zdravi nece videti mnogo minuta u playoffu, mozda ne bi uopste igrao, preduboki su jednostavno. Izvukli su pik prve runde i par igraca koji mogu da budu materijal za neki trade na leto + KDB koji ce biti sasvim ok opcija za 7-10 minuta sa klupe. Meni nije jasno zasto ljudi misle da je Denver lose prosao, prosli su sasvim dobro. A mozda bude jos neki potez sa njihove strane u narednih 24 sata. Denver je dobio pik prve runde i dobre filere, mogu mrtvi ladni da cekaju leto. FA ce biti los, sve ce se svoditi na trejdove, a oni ce imati sta da daju Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Odlican potez Brenda jbt nemoguce da samo 3 pika 2 runde su uzeli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 I GSW otisao ispod seleri kapa, ne placa poreze, dobili neke asete. Fila jaca u birbi za titulu. Svi srecni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Glen Robinson veteran? Nisam siguran koliko ce njih dvojica da im pomognu. Mislim da to nije to sto im treba. Edited February 6, 2020 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Bruks moze biti koristan, a fila ce vrv morati jos nesto da trejduje ili da otpusti, videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Moraju da otpuste dvojicu sad. Po mom misljenju bolj suteri im trebaju od ove dvojice i bolji igraci u globalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ljudi koji su smislili "proces" verovatno nisu ni mogli bolje. Jaci su za nijansu sad nego sto su bili i to naravno nece biti dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Coach Malone najbolji trener u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 @riviera mislim da je ovo solidan tejk na temu o kojoj smo diskutovali juce. ima stvari o kojima si ti pisao i stvari o kojima sam ja pisao. samo nemoj da citas dijagonalno https://www.postingandtoasting.com/2020/2/5/21113921/an-immodest-proposal-to-fix-the-knicks Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Memfis odradio odlican posao. Uzeli Igija u cap space i dobili pik prve runde, a zatim unovcili Igija za dobrog mladog igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Sta danas cekamo Trejd oko Gala u Heat, trenutno se prica Hill i Crowder u OKC+pik a JJ i Dion u Memfis; Gde ce Moris da zavrsi; Da li ce Druma negde da uvale (nece); Rasel trejd; TT trejd;mozda Kenard u Sunsima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: Ali koji ce Divcu kurac i Len i Parker, cudo nije nasao 3 tim (Hjuston) da posalje 1 od 2. 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: Mene Divac vise brine, ajde Len moze da bude backup Holmesu ali gde planira Jabarija pored Bagelya/Bjelice i barnesa. Ali dobro barem je izasao iz ovog negativnog ugovora Dedmona. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ako se ovo ispostavi kao tacno, voleo bih da Bogdan ostane u Sactown do kraja karijere. Jer ce potrositi prime igracke godine u dok doceka jedan PO. Moram priznati da mi je sad malo krivo sto ne ode u LAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts