Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Wes odlicno cuva Hardena, steta sto su se zajebali i uzeli Bledsoa ispred Brogdona

Bled je vec bio produzen, pruzao je vrh partije prosle sezone, ugovor je delovao kao bargain. Mada nije nemoguce da tako i ispadne na kraju.

Posted (edited)

Pa sta ste ocekivali, mozda pobedu nad Klipersima 😄

Sasvim je jasno bilo i pre pocetka sezone da ih ocekuje velika borba za PO. 

Suvise je veliki gubitak Durenta, Tompsona i Igudale. 

Edited by Drakaris
Posted

Pogledah drugo poluvreme, Klipersi su izgledali brutalno. Zubac bi mogao baš da procveta u ovoj ekipi, pravi dobre blokove, rola, a Klipersi u svakom trenutku imaju još bar 3 igrača na terenu, koji će mu baciti loptu čim se nađe u dobroj poziciji.

Videćemo još uklapanje PGa, ali pošto to njemu nikad nije bio problem, oni bi biti baš opasni.

Posted
4 hours ago, Malkolm Brogdon said:

Bled je vec bio produzen, pruzao je vrh partije prosle sezone, ugovor je delovao kao bargain. Mada nije nemoguce da tako i ispadne na kraju.

Bled je usao sa povredom u sezonu. Nesto je rebra sjebao.

• Like 1
Posted

Ovaj krug kod slobodnog bacanja koji meri vreme za napad jel vidljiv samo nama kraj malih ekrana ili i igracima na terenu? :classic_smile: 

btw vidim da je novina i jedan celendz koji imaju treneri. Zna li neko malo detaljnije oko ovog.Da li imas pravo na jos jedan ako ti je ovaj prvi bio ispravan kao u tenisu?  Ima li jos nekih novina u ligi?  Citao sam i video sam licno na delu i da su sudije striktnije oko koraka.

Posted (edited)
7 minutes ago, Hamilton said:

Uini, kako ti se cini Trae Young?

isto kao i na početku, kada sam rekao 10x da će biti nesumnjivo super napadač (mada igra bolje nego što je iko očekivao a ne bedni ja) ali da ne želim ultimativnu promaju na perimetru 

Edit i postao je čim je batalio one heat checkove sa 20m na početku tekme 

btw frenkiju nije ubacio ni jedan jedini poen u 4/4 preseasona kada se lomila tekma, tako da možemo da ga iznajmljujemo kada igra trae u okolini, tipa boston, washington 

Edited by uini
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Hamilton said:

Sami wingspan!

idemo dalje

ma sve jasno, dečko je oybiljan playa, samo, ja toliko dugo gledam kako se protivnički bekovi šetaju protiv knicksa kao na promenadi i ulaze do centra da mi je baš muka od toga.

trae je moderan igrač ali za mene su još savremeniji igrači koji mogu da igraju više pozicija i brane više poyicija, baš ybog takvih kao što je trae koje treba preuzimati a onda možda u sledećem napadu i nekog lakog PFa