Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bukvalno sam pre 2 dana lajkovao Maksijev profil na insta(rekoh daj da vidim gde je, sta radi) i sutradan mi izbaci prvi feed sa istog... koja je verovatnoca? 😩

RIP

Edited by MrTripleDouble
  • Love 1
Posted

Pa svi smo imali klempavog lika koga smo zvali Dambo.

Ti sad jebu najbolje ribe jer smo im nabili komplekse pa su operisali usi i sve druge nedostatke, nabudzili se u teretani i neguju se na maks 😭

Posted
12 minutes ago, Decembarski said:

Fora je što nisu vicevi.

Ok, kapiram, nego jel to i sad slucaj sa Alfama? Meni to uvek bio skup auto pa ga nisam nikad ni razmatrao.

Posted
54 minutes ago, Sam B said:

Odakle poticu ti vicevi za Alfu, jel to bio neki model koji je posebno bio los, ili su se stalno kvarile i kvare se?

343da2d35b3490e98bc2abb9ece12d35.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
1 hour ago, Sam B said:

Odakle poticu ti vicevi za Alfu, jel to bio neki model koji je posebno bio los

Da. Obično onaj koji kupiš.

• Ha-ha 12
Posted

Moj komšija je svojevremeno imao Alfu jedno 5 god. Naravno, batalio posle tog perioda, jer su troškovi za popravke i delove bili previše, te prešao na nekog Japanca mislim. Doduše, mora mu se priznati da je sa tim Alfa Romeom (156-ca mislim), potvrdio svoj status automobilskog fana, tj true "Petrolhead-a", (Kao što je to toliko puta podvukao legendarni trio C.H.&M. iz Top Gear-a). Lepi su koliko su nepouzdani 😁

Posted

Imam kolegu koji vozi alfu i teška je ložana. Imamo viber grupu na poslu i praktikovao sam da mu svaki dan pošaljem po jedan mim vezan za alfu. Na kraju kada mi je ponestalo mimova sa neta počeo sam i sam da ih pravim dok mi nije dosadilo. Imam oko 150 alfa mimova u telefonu :classic_biggrin: Evo jedan koji sam sam napravio. U pitanju su ključevi baš tog kolege :classic_biggrin:

VAHRyIH.jpg

• Like 2
  • Ha-ha 13
Posted
4 hours ago, Knipex said:

Imam kolegu koji vozi alfu i teška je ložana. Imamo viber grupu na poslu i praktikovao sam da mu svaki dan pošaljem po jedan mim vezan za alfu. Na kraju kada mi je ponestalo mimova sa neta počeo sam i sam da ih pravim dok mi nije dosadilo. Imam oko 150 alfa mimova u telefonu :classic_biggrin: Evo jedan koji sam sam napravio. U pitanju su ključevi baš tog kolege :classic_biggrin:

VAHRyIH.jpg

Ko će od forumaša upisati ovaj broj kod sebe u telefon? 😄

Ajde, nije sramota... 😛