Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 1/25/2022 at 10:37 AM, Kronostime said:

brata Glimmera

Expand  

Vezano za, istog... Dugo sam se tripovao da je on "Ne sam Safete". U isto vreme su: jedan otisao, drugi dosao. Mislim, tripujem se ja i dan danas, ali da ne zalazimo sad u ta sitna crevca...

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • WOW 1
Posted

Baš u to vrijeme kad ste bili aktivni sam rijetko bio na forumu pa nisam ni pratio temu, sad sam malo krenuo čitati, evo jedan komentar na prvi showdown (lako ćete prepoznati tko ga je pisao)

Reveal hidden contents

:classic_biggrin::classic_smile:

• Like 5
  • Love 1
  • WOW 1
Posted (edited)
  On 1/25/2022 at 12:53 PM, kriv i dužan said:

Baš u to vrijeme kad ste bili aktivni sam rijetko bio na forumu pa nisam ni pratio temu, sad sam malo krenuo čitati, evo jedan komentar na prvi showdown (lako ćete prepoznati tko ga je pisao)

Reveal hidden contents

:classic_biggrin::classic_smile:

Expand  

koliko je pouzdano delgadovo kratkoročno pamćenje, govori i ovaj double-detalj:

Nakon ovih zvanicnih basketa, odigrali smo jos jedan koji je bio the last for today. Winija zamenio Alek (koji ubiVa FAdeom)

Expand  

a ubrzo zatim,

Winie i Trbovic naravno kao i do sada fenomenalni, ja sam se trudio da ne budem najslabija karika i da ih ispratim koliko mogu.

Expand  

..inače, sećam se zbog specifičnih okolnosti tog basketa. s'obzirom da sam još uvek bio relativno mlad i totalno trezan, odigrao sam sramotne partije ali hvala delgadu za romansirane biografije 💙

edit @delgado ( :

Edited by uini
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
  Reveal hidden contents

• Love 1
Posted
  On 1/25/2022 at 2:20 PM, uini said:

inače, sećam se zbog specifičnih okolnosti tog basketa. s'obzirom da sam još uvek bio relativno mlad i totalno trezan, odigrao sam sramotne partije ali hvala delgadu za romansirane biografije 💙

edit @delgado ( :

Expand  

Nema šanse da je ovo delgado pisao, toliko slova a nijednom nije pomenut Bron. :classic_biggrin:

Posted
  On 1/25/2022 at 12:33 PM, uncletima said:

Vezano za, istog... Dugo sam se tripovao da je on "Ne sam Safete". U isto vreme su: jedan otisao, drugi dosao. Mislim, tripujem se ja i dan danas, ali da ne zalazimo sad u ta sitna crevca...

Expand  

Bili smo Glimi i ja u isto vrijeme na forumu, nije bio baš kratak period

• Love 1