Kronostime Posted October 6, 2021 Author Share Posted October 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 6, 2021 Author Share Posted October 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Zabava od rane zore... (Korišćeno) Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 13 hours ago, Tamburinjo said: majku ti ebem.... 🙂 Sta je ovaj event? btw. Brus izgleda kao da se balzamovao 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 14 hours ago, Krava kaze mu said: zna neko sta je sa https://vox92.net/forum/index.php?/profile/126-stefan81888/ Ovo mu je deo poslednjeg posta na forumu 😞 I zaista nije više ulazio na forum posle ovoga, stvarno šteta. Quote Pošto više ne mogu da pišem na forumu, samo da svima poželim svako dobro u realnom i fantazi životu, da se izvinim ako je s moje strane bilo neke neprijatnosti pa se valjda opet čitamo nekad, kad se okolnosti promene. Nadam se da hoće. Pozdrav, 81888 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Samo za @gggggggg Cekiraj sempl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 18 minutes ago, gggggggg said: imaš srce i u recsima, samo da znaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: imaš srce i u recsima, samo da znaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 (edited) Edited October 6, 2021 by Ne sam Safete 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 11 hours ago, Marvin said: Sta je ovaj event? btw. Brus izgleda kao da se balzamovao 😄 Humanitarni koncert za prasume. Luda ekipa Sting, Riki Martin, Eni Lenoks, Brus Springstin... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) Edited October 7, 2021 by Betolingar Misdongard 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) Koliko reklamiraju Apollon, a ne vrijedi pare prebijene. Edited October 7, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 wtff https://www.instagram.com/moiaofficial/?hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Od mnogo sadržaja kako ljudi na TVu mogu da izgube dostojanstvo, kviz Stigni me ako znaš je jedna od jačih opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Moj život je kao pesnik, koji samo tugu piše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 9, 2021 Author Share Posted October 9, 2021 Da okadim lokal Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Noćas sam usnuo neobičan san. Više u spoileru. Spoiler Sjedim ja za stolom u svojoj sobi kad najednom neka dernjava. Dođem do dnevnog kad tamo zavaljen u kauču Charles Barkley glavom i bradom. Odmah sam ga identificirao kao 4umskog Barkleya. Gleda on TV a tamo Partizan taman zabio gol iz penala u sudačkoj nadoknadi za 2-0 protiv Olympiacosa i prolaz dalje (prvu su izgubili 3-2 u gostima, neki europski kup se igrao). Kažem ja Barkleyu - veseli se ti sad al pjevat će se kasnije opet "došao je i taj dan, umro je Partizan, umro je umro umro je on, neće biti šampion" On se samo nasmije. Ulazim u kuhinju kad tamo rastrt stol, pun ića i pića a za stolom dosta meni nepoznatih likova i neki poznati - par prijatelja i brat. Čak mi je i mater bila tu Vidim ovi likovi brekću, reko' - to mora da su 4umaši. Brat teturajući odlazi do WC-a a zatim pada na pod i valja se, p'jan k'o zemlja. Kaže keva - 'ajmo ga odnijet u tvoju sobu i mi ga odnesemo do kreveta i ostavimo da odspava. Vraćam se ekipi kad vidim nema Barkleya. Pitam gdje je, kažu - ma nešto mu se nije uklapalo u neku jednadžbu (jednačinu) (vezano uz Partizan), on se naljutio i otišao kod Peje Ništa - koga nema bez njega se može, nastavim dalje ćaskati s ekipom i nakon nekog vremena odem do sobe provjeriti šta mi je s burazom. Ulazim u sobu a ono sve razbacano k'o da je lopov bio unutra. Brata nigdje. Vidjet ću šta je s njim nego da prvo vidim gdje mi je dobitni tiket iz kladionice Tražim ga tamo gdje sam ga ostavio, nema ga, tražim ga posvuda ne nalazim ga i budim se iz sna (sav u znoju ). 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 9, 2021 Author Share Posted October 9, 2021 16 minutes ago, svi pjevaju said: Noćas sam usnuo neobičan san. Više u spoileru. Hide contents Sjedim ja za stolom u svojoj sobi kad najednom neka dernjava. Dođem do dnevnog kad tamo zavaljen u kauču Charles Barkley glavom i bradom. Odmah sam ga identificirao kao 4umskog Barkleya. Gleda on TV a tamo Partizan taman zabio gol iz penala u sudačkoj nadoknadi za 2-0 protiv Olympiacosa i prolaz dalje (prvu su izgubili 3-2 u gostima, neki europski kup se igrao). Kažem ja Barkleyu - veseli se ti sad al pjevat će se kasnije opet "došao je i taj dan, umro je Partizan, umro je umro umro je on, neće biti šampion" On se samo nasmije. Ulazim u kuhinju kad tamo rastrt stol, pun ića i pića a za stolom dosta meni nepoznatih likova i neki poznati - par prijatelja i brat. Čak mi je i mater bila tu Vidim ovi likovi brekću, reko' - to mora da su 4umaši. Brat teturajući odlazi do WC-a a zatim pada na pod i valja se, p'jan k'o zemlja. Kaže keva - 'ajmo ga odnijet u tvoju sobu i mi ga odnesemo do kreveta i ostavimo da odspava. Vraćam se ekipi kad vidim nema Barkleya. Pitam gdje je, kažu - ma nešto mu se nije uklapalo u neku jednadžbu (jednačinu) (vezano uz Partizan), on se naljutio i otišao kod Peje Ništa - koga nema bez njega se može, nastavim dalje ćaskati s ekipom i nakon nekog vremena odem do sobe provjeriti šta mi je s burazom. Ulazim u sobu a ono sve razbacano k'o da je lopov bio unutra. Brata nigdje. Vidjet ću šta je s njim nego da prvo vidim gdje mi je dobitni tiket iz kladionice Tražim ga tamo gdje sam ga ostavio, nema ga, tražim ga posvuda ne nalazim ga i budim se iz sna (sav u znoju ). Knm, gde si brao ili kupovao te bukovace? Ako je dobavljac - 5 kila odma` na adresu, ne pitam sta kosta! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts