Chaos Is Me Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Ranije bio izbirljiv, sad su mi na crnoj listi samo šampinjoni (bukvalno ih skidam sa pice) i neko egzotično povrće koje jede Chaos is she (ne znam ni kako se zovu te stvari, stalno nešto novo). Naravno, radije bih pojeo govno nego pihtije, to se podrazumeva. E da, ne volim ni slaninu nikako, najveći smor mi je kad mi neko greškom donese rolovane ćevape umesto običnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 41 minutes ago, Mile1 said: I da kafa je precenjena ne znam da li sam popio 4 kafe u zivotu My man. Sutlijašu sam i zaboravio okus, jeo ga kao mali, morat ću ponovo (o)probat. Pihtije se nisam ni usudio probati, dovoljno je bilo da ih vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 (edited) 14 minutes ago, Chaos Is Me said: . E da, ne volim ni slaninu nikako, najveći smor mi je kad mi neko greškom donese rolovane ćevape umesto običnih. ja sve rolovano od roštilja doživljavam kao zaštitu da se meso ne osuši i ne izgori. skinem uvek slaninu u tom slučaju, iako nisam protiv iste per se Edited July 20, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Ove beogradjane treba zabraniti. Primadone. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 (edited) +1 za kafu, ne znam zasto bi to neko pio sargarepa je moj kriptonit kada je u pitanju hrana, jednostavno za mene ima grozan ukus Edited July 20, 2021 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 2 minutes ago, Sprivel said: Ove beogradjane treba zabraniti. Primadone. 1 hour ago, Sprivel said: Jedem bukvalno sve osim tikvica i sutlijasa. 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Jbga, i Vojvodjani su svileni. Pogotovo Sremci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 1 minute ago, Ta'veren said: Jbga, i Vojvodjani su svileni. Pogotovo Sremci. a još kad krenu da se lože da postoji kulen u sremu, iako svi znamo da je isključivo iz slavonije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 hm..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Ne pijem kafu ali obožavam miris&ukus iste pa je jedem u kolačima, čokoladi, sladoledu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 1 minute ago, de Havilland Mosquito said: hm..... Hahahahahah ide kumici rodjendan, pa cu joj kupiti ovo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: a još kad krenu da se lože da postoji kulen u sremu, iako svi znamo da je isključivo iz slavonije. Postoji i u Bosni Kulen Spoiler Kulen Vakuf 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 6 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Hahahahahah ide kumici rodjendan, pa cu joj kupiti ovo 🙂 Ima genijalnih komentara Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 a još kad krenu da se lože da postoji kulen u sremu, iako svi znamo da je isključivo iz slavonije.*Srijemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 (edited) Ne postoji nista odvratnije od mirisa boranije, graška, kuvanog kupusa i salate od cvekle iz studentske menze... kakav ukus ima(ju), ne znam * tj imali, davno prošlo vreme Edited July 20, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 E da, dodajem na listu kiseli kupus ali onaj svež što vole kafanski tipovi. Muka mi je od toga, smrdi na znojčinu. A volim sarmu i dinstan kiseli kupus. (Svinjski) Srem je iz mog iskustva prava Meka za hranu, jede se dobro, nezdravo i obilno i poštuje kult hrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 - Mama, mama, mama, šta ima slatko da se jede? - Ima slatkog kupusa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Ja sve što vidim ovde je da je forum pun seka persi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 15 minutes ago, Chaos Is Me said: E da, dodajem na listu kiseli kupus ali onaj svež što vole kafanski tipovi. Muka mi je od toga, smrdi na znojčinu. Mislim da bih par dana mogao da živim na njemu, uz malo 'leba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 (edited) Jeste jeli 'leba masti i paprike? Skoro sam pričao kolegama kako sam odrastao uz to i paradajz na Dunavu, pa im bilo gadno. 😄 I je l' postoji nešto što mislite da jedete na "čudan" način. Npr. moj tetak jede evrokrem sa margarinom. Mislim, namaže na hleba. Edited July 20, 2021 by uvrnuto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Mislim da bih par dana mogao da živim na njemu, uz malo 'leba.+ sira i rakije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 5 minutes ago, uvrnuto said: Jeste jeli 'leba masti i paprike? Skoro sam pričao kolegama kako sam odrastao uz to i paradajz na Dunavu, pa im bilo gadno. 😄 Jesam i odlično je. Quote I je l' postoji nešto što mislite da jedete na "čudan" način. Npr. moj tetak jede evrokrem sa margarinom. Mislim, namaže na hleba. Najčudnije je vjerojatno što nekad kad jedem pasulj namažem majonezu na 'leb i jedem skupa. Majonezu inače rijetko jedem. Moj ćale je stručnjak za te lude kombinacije, npr. može pojesti džem od šljiva i paradajz u kombinaciji sa gotovo bilo čime, i nerijetko to i čini (probat ću se sjetit najluđe kombinacije). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 1 hour ago, uvrnuto said: Jeste jeli 'leba masti i paprike? Skoro sam pričao kolegama kako sam odrastao uz to i paradajz na Dunavu, pa im bilo gadno. 😄 Uništavao sam se kao klinac od toga. A alevu papriku i danas rokam kao lud, pospem je po hlebu, prelijem sa malo maslinovog ulja i odletim na sedmo nebo. Moje devojke su se onesvestile kad su me videle da uzmem kašičicu iste i pojedem, kao da je neki krem u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Imate li šuljeve? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 1 hour ago, uvrnuto said: Jeste jeli 'leba masti i paprike? Oh da. Eventualno zacin c / vegeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts