uncletima Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Ma, nisam ja, bruder moj... Odmah sam mu rek'o: "Ja pare na zajam nemam - mogu samo motikE da ti dam!" Reveal hidden contents 3 1
uncletima Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Reveal hidden contents If you really exist, how come you always have ugly chicks as a friend suggestion? PS. Motherfucker!
Chaos Is Me Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 @BattleBender Svaka tebi čast burazeru, očigledno si našao ono što tebi odgovara i što te ispunjava, pri čemu tome pristupaš studiozno i sa velikim ushićenjem, to je lepo čuti i kamo sreće da ima više ljudi da mogu da se pohvale time da znaju šta je najbolje za njih i šta ih ispunjava. Međutim, ako sam dobro razumeo, ti ni nemaš borbe nego neke sparinge i treninge pa iako je to neki ozbiljniji amaterski nivo to su na neki način "kontrolisani uslovi", a takođe ne jedeš leba od borilačkih veština. Znači, nisi u situaciji da ti neko razvali vilicu, makar ne namerno. Verovatno si imao i sreću da naletiš na normalne ljude sa kojima treniraš, naravno da ima i takvih i da bavljenje npr boksom ne znači da je taj lik automatski neki nasilnik i majmun. E sad, pretpostavljam da nisi lud da negiraš da je to nešto dosta drugačije u odnosu na situaciju u kojoj se neko profesionalno ili "fulltime" bavi borilačkim sportom (ja ih ovde bezveze sve trpam u isti koš iako su oni međusobno različiti, ali zna se koji od njih donose novac, takvi i generišu ove ratoborne tipove, pretpostavljam da su bokseri, kik bokseri, MMA borci i slični agresivniji od nekih džudista, karatista i rvača). Meni je samo pogrešno da na osnovu ličnih impresija i primera donosiš globalne zaključke kako se borilačkim veštinama bave produhovljeni, down to earth, samosvesni i u sopstvenom zenu likovi. 4
uncletima Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 @ Vladan Stojakovic Slusas radio prenos: "Susic, Susic, Susic... i nista". Kasnije, u "sportskom pregledu", vidis da se taj isti, Susic, u tom trenutku, motao oko korner zastavice. Reveal hidden contents PS. Ali nisi morao da slusas Gojka, sisu i ostale kerbere! 2
Ne sam Safete Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 (edited) Edited April 22, 2021 by Ne sam Safete 2
uncletima Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Uspeo sam, nekako, sesnaesterac ispred kuce iz tri puta da okosim. Pfffft... Ko ce sad, po' Marakane u dvoristu? Reveal hidden contents 1 1
uncletima Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 To those, hiding pets topic: Fuck you to! To those, hiding edit in you know what... I mean: Fuck you 2!
uncletima Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Like you never kissed on the fuckin' side... CUNT! 1
Princeton Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 On 4/16/2021 at 8:39 PM, Tamburinjo said: Opasna bratina ovaj Markota 😄 bukvalno lik iz kraja kojeg je ukenjao NBA. Expand Ima citav podcast 😄 Suze na oci.. "Cuj 110m sa preponama u Vinkovcima - ona jedina trcala.." 1 1
uncletima Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 So, is there? Reveal hidden contents PS. Samo i uvek aplauzi!
SteveFrancis#3 Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Ne znam uopste sta je ovo, koji zanr, sta und kako. Ali blissful experience indeed ______________________ Banger it is Sempl ne poznavam, ali je dojajan
Recommended Posts