Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel znate ono kad dosta popijete i nije vam ništa i uzmete još jedno pivo i u fazonu ste kao "šta ima veze,to je samo pivo" i baš vas ono dokrajči da ne znate gde ste?

Posted
4 hours ago, MilošVB said:

Jel znate ono kad dosta popijete i nije vam ništa i uzmete još jedno pivo i u fazonu ste kao "šta ima veze,to je samo pivo" i baš vas ono dokrajči da ne znate gde ste?

Posto si najpre cepao vino onda pivo u toj kombinaciji ume da bude ruzno..lako moze da se zabrljavi. 

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Crni Bombarder said:

Posto si najpre cepao vino onda pivo u toj kombinaciji ume da bude ruzno..lako moze da se zabrljavi. 

Flaša vina i 6 viskija i skroz mi bilo okej,ali posle pola sata sam uzeo jedno pivo i onda mrak.

Edited by MilošVB
  • Tuzno 1
Posted
8 minutes ago, n4l1m said:

nachi sad ako bi uzeo p smart pro ili neki huavei ne bi imo google play etc?:classic_dry:

Na PDF Informacione tehnologije imas topik Android

Dosta se pisalo i o ovome,izmedju ostalog..ima korisnih iskustava i saveta.

• Like 1
Posted
15 hours ago, MilošVB said:

Ja mogu da popijem dosta, cak i da mesam, generalno, alkohol veoma dobro podnosim, ali ako uzmem makar jednu cigaru uz to, slosi mi se, toliko me razvali da sutradan prezivljavam Golgotu.

Posted

Kakva ekipa sunce ti jebem...

BjIK2aY.jpg

I malo podsećanje na jednom davno...

Sent from 127.0.0.1

• Thanks 1
Posted

Sva četvorica jesu legende, ali Džo je nešto sasvim drugo, nešto mnogo više...

"Education system is a con, Record labels are a con, Big bisunesses are a con, City life is a con, country life is a con, Cable TV is a con. Even Rock n Roll is a con."

https://youtu.be/Be2pMMYNzQ8

Ne da Youtube embed, morate preko linka...

• Like 1
Posted
Ja mogu da popijem dosta, cak i da mesam, generalno, alkohol veoma dobro podnosim, ali ako uzmem makar jednu cigaru uz to, slosi mi se, toliko me razvali da sutradan prezivljavam Golgotu.

Mlad si. Kad predjes 30, javi kakvi su mamurluci (visednevni).
  • Like 1