Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Nicklord said:

Ja nemam televiziju od 2009. godine i ponosim se time više nego veguni

2 hours ago, uini said:

a jel imaš televizor aka teve prijemnik?

2 minutes ago, Nicklord said:

Imam. Nisam imao samo u sezoni 2009/10 jer sam tad bio u domu. Posle sam prešao u stan i shvatio da mi ne treba 😄 

ti si u stvari neki frajer kao ja što sam:  gledam strogo ono nešto što me interesuje tipa Kastle na Foksu ABA na Areni i tako to rad.  Nisi vegun koji ne poseduje aparat.

Posted
31 minutes ago, uini said:

edit nije to - to

jel se igramo stihova ili not yet?

Kako nije, pa kao da je ispala iz cyberpunk filma vizuelno. Kao model 10/10.

Ja evo cekam te konstruktivne predloge za unapredjenje koncepta...

Posted

sta je cdpr?

nego, kad smo vec kod setova.

jedan od najboljih setova na exitu sigurno, a mozda i sire. kakav je majstor bio axwell. odlicna house/dance muzika. steta posle za swedish house mafiu i onaj edm kancer.

slusao ovo dvadesetak puta jos pre desetak godina, znao napamet ceo set i evo posle toliko godina drugar mi posalje ovo da li se secam....eh

• Like 1
Posted

Ja tek sad skontao da je mislio na CD Project. Napravili Witchera i na jesen ce valjda da izadje njihovo novo cedo Cyberpunk 2077.

Sve mi je sada jasno. 😄

Ja bih voleo neku temu u kojoj bi nas par desifrovalo Frensisove postove. Tamo ce biti i njegova ciljna grupa, a i bice zainteresovanih da desifruju njegove postove.

Ovo je ipak svastara, ljudi se samo udube u postove kada ih nesto interesuje.

Posted
11 minutes ago, uini said:

3 minutes ago, uini said:

@SteveFrancis#3

sjebao sam pravilo, evo opravke 

E da, zaboravio sam da stavim, poslednje (ali ne i najmanje bitno pravilo) - bez jebenih beastie boysa! Znaci ko to stavi dolazim mu na gajbu iz momenta.

Sad mi prevedi sta si hteo sa MA?

Posted
5 minutes ago, uini said:

šta nisam?  ispunjava sve tvoje uslove i zahteve jedino što svira kraj igre na samom početku :i

giphy.gif

Ako nominujes pesmu sa 2+ izvodjaca onda moras da gradiras versove (ili ako su samo 2 da napises ciji su bolji). Ti si sad bacio trek da ocenimo liriku generalno, koliko vidim. Moze i to, ali onda je to ipak drugi par gilja. 

Posted
2 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Ako nominujes pesmu sa 2+ izvodjaca onda moras da gradiras versove (ili ako su samo 2 da napises ciji su bolji). Ti si sad bacio trek da ocenimo liriku generalno, koliko vidim. Moze i to, ali onda je to ipak drugi par gilja. 

to je teško, čoveče. 

18 minutes ago, uini said:

"toy - like people make me boy - like" 

game. set n match. 

nominujem :i

Posted

Evo da plastificiram konkretnim primerom. Rendom domaca rstva iz zlatnih godina

Znaci, imamo 4 versa - Fratov, Ajsov, Moskrijev i Dzutimov. I sad ja kazem, sto se mene tice, poredak je sledeci:

1. Moskri

2. Dzutim

3. Ajs

4. Eufrat

Nadam se da je sada jasnije

• Like 3