Drug Crni Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ispostavilo se da sam imao nešto više vremena od planiranog, pa sam mogao da se opustim sa vremenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Pre 40.godina, Neil Tennant i Chris Lowe iz britanskog elektro-pop benda Pet Shop Boys, napisali su pesmu West End Girls. Duo je bio inspirisan žurkama u londonskim klubovima,a govori o klasnim razlikama između bogatog West Enda i Istočnog dela Londona koji je važio za siromašniji i siroviji. Pesma se pojavila kao singl 1984.godine i postala je hit u klubovima,ali ne i u širokom auditorijumu i na radio stanicama. Pet Shop Boys je drugi put objavljuju kao singl oktobra 1985.godine,da bi već sledeće godine dospela na prvo mesto američke i britanske liste singlova. 1987.dobija nagradu za najbolji singl na Brit Awards. U izboru ankete kritičara sprovedene od strane Guardiana, West End Girls je proglašena najboljim "britanskim brojem 1 svih vremena". Pet Shop Boys su je 2012.godine izveli na ceremoniji zatvaranja Letnjih olimpijskih igara u Londonu. Ja najviše volim ovu verziju. Dobar dan svima u Kafani. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1. Jedan od omiljenih Live nastupa...- kamerna muzika opušteno kao kod kuće 2. Sa klincem u januaru idem po drugi put. Topla preporuka ko voli ovaj fazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: @ Pekara Trpković U.šta je ono..?! Nisam znao na šta da udarim najpre..morao sam probati burek i štrudlu sa makom..jer to su mi ipak omiljeni pekarski proizvodi. Fantastično iskustvo. To je bio doručak. Ustanak, sinko i ustanak lepinja + brdasce cevapa da ti otvori vidike.... Kod skembica u saftu osnivas sopstvenu religiju. Edited 1 hour ago by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts