Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

Drugovi, imam mali problem, pa ako neko može da pomogne bio bih zahvalan. Lajkovaću mu komentare čim ih ugledam.  Komp mi je kablom povezan s tv-om. Pre svega zbog gledanja filmova. Sve je radilo odlično do danas, al danas sliku imam, ton ne. A bezveze mi je da gledam film na tv-u, dok mi je ton na drugoj strani. U soundu sam gledao i nema mi je više ikonica smart tv audio, stoji naravno štiklirano samo za speakers. Pokušavao sam restartom, vraćanjem kompa unazad nekoliko dana, al jok, neće pa neće. Ima li rešenja?

Pre nedelju dana postavih ovo pitanje i niko bre da pomogne. :mad: Rešio sam problem sam, a i takvo vreme došlo da dobrom čoveku niko više ne želi da pomogne. :cry:

Nije bogat koji ima i nikom ne daje, koji daje narod kaže i Bog mu pomaže :smiley34:

• Love 1

Najmanji je problem nazvati taksi sluzbu. Iz pouzdanog izvora, znam da dolaze na poziv i u ova nasa mala mista. Problem je, kad majstor stigne, da mu se objasni da idem na Rammstein zurku, u klubu Bajka, koji se nalazi na adresi: Trga mucenika. Naravno, da ce za uvo da me capi i izbaci sa zadnjeg sedista, mislim i ja bih!

• Ha-ha 1