Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

@uini ceka se tvoj odgovor... 😄 

E ali čim sam videla tvoju reakciju znala sam da ćeš baciti tu foru :smiley26:😂 Sumnjala sam da slušaš prelepu Gwen i No Doubt...

Posted

There's no doubt that I did listen... 🙂 

Osim Don't speak, ne mogu ovako napamet da izbacim ni jedan drugi njihov hit. 😄 

Bese imala/ima ona i solo karijeru, evo bez guglanja, nesto u fazonu "I'm just a girl", ne znam da li je to bilo solo ili kao deo No Doubt. 

Posted
12 minutes ago, Kooineeperk said:

There's no doubt that I did listen... 🙂 

Osim Don't speak, ne mogu ovako napamet da izbacim ni jedan drugi njihov hit. 😄 

Bese imala/ima ona i solo karijeru, evo bez guglanja, nesto u fazonu "I'm just a girl", ne znam da li je to bilo solo ili kao deo No Doubt. 

Npr. 

Posted

@DameTime cuo sam ove, pogotovo prvu ali eto, ne bih nikada znao da navedem naziv pesme. Ali bih verovatno povezao sa njom. 

Evo sad sam malo prevrteo YouTube i ovoga se secam:

A Boga mi i ovo

Slusalo se, svasta... 

• Love 1
Posted
44 minutes ago, DameTime said:

prelepu Gwen

A sto se ovoga tice, nisam se nikada lozio na Gwen, stvarno, iako je top, bez sumnje.

Ali jesam na nesto 'vako (moji skandinavski koreni verovatno, i to samo u toj blonde fazi):

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Kooineeperk said:

A sto se ovoga tice, nisam se nikada lozio na Gwen, stvarno, iako je top, bez sumnje.

Ali jesam na nesto 'vako (moji skandinavski koreni verovatno, i to samo u toj blonde fazi):

Uuu otkad nisam ovo čula, rispekt 😄 

Kad smo kod loženja, da dam i ja svoj skromni doprinos za sve žene koje možda čitaju ovaj sveti topic...

• Like 1
Posted (edited)

Produžen vikend?

:classic_biggrin:

P.S: da se požalim,  zence me vec danima maltretira da idem na koncert izvesnog Z.Čolica :wink2:

Edited by Fat Zadd
Posted

et Cardigans

Gledao sam ih na Exitu..blage veze vise nemam koje tacno godine. Uglavnom,posle njih su svirali Franz Ferdinand. Secam se da publika kao da je cekala da ovi sidju sa stejdza.. Vecina je valjda i bila tu zbog FF,medjutim meni su The Cardigans pruzili profi svirku i jako dobru zabavu. Ja sam istinski uzivao iako sam i sam bio tamo vise zbog FF...

Definitivno jedan od najboljih provoda na Exitu za mene.

• Like 1
Posted
5 hours ago, uvrnuto said:

Bilo popularno tokom korone. 😄

ja poceo pre otprilike dve godine i evo jos igram. ima i profi turnira sada vec u ne lose novce. kakvih ludaka ima tu, uvek se iznenadim. pamte budale svaki jebeni put na svetu

• Ha-ha 1