SunZero Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 1 hour ago, Luchifer89 said: Neće biti da je samo 3/4, od neke 2006te je mnml aktuelan. Koliko se sećam , Riči je bio glavni protagonista i pionir istog, sa još par Viljalobosa, Dabfajera... možda i ranije. ne sećam se kada sam ga slušao (tj pokušao) u onom govnetu od kante zvuka bašte sava centra i popizdeo i otišao. mislim da je bilo pre 2006e. na urban experienceu 2003e je bilo tragova minimala u setu ako ništa moja poenta je da je on jedan od istinskih pionira tehno kulture, čovek producira i vrti od 1990e ili ranije, ne mogu ga vezati za neki stil u produkciji kada traje 30 godina. i "spastik" je minimal na neki način, samo ne taj (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 kakva promena, ovo baš ubija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 možda i ranije. ne sećam se kada sam ga slušao (tj pokušao) u onom govnetu od kante zvuka bašte sava centra i popizdeo i otišao. mislim da je bilo pre 2006e. na urban experienceu 2003e je bilo tragova minimala u setu ako ništa moja poenta je da je on jedan od istinskih pionira tehno kulture, čovek producira i vrti od 1990e ili ranije, ne mogu ga vezati za neki stil u produkciji kada traje 30 godina. i "spastik" je minimal na neki način, samo ne taj (: Meni je Richie = mnml tekno.Al polako se , kao što Nicklord reče, lonci i poklopci vraćaju u modu, pa ne čudi da svi idu back2theroots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Shit's so real gotta use fake names Zasto brate Madlibe ucini ovo na 1.34?? Zasto?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ko ono beše arahnofob na forumu....NBK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Umro bih cirka 16 puta izvodeći ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Metronomy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ko ono beše arahnofob na forumu....NBK?... Daj bre ovaj je amater egzibicionista [emoji848] Malopre sam imao sličnu situaciju kad je moj blesavi mačor savatao neku letilicu sličnih dimenzija (ne usuđujem se da TO nazovem insektom [emoji33]) i zezao se s njom na terasi s tendencijom da je unese u gajbu i pohvali se ulovom... E, za takve situacije, plus kad ulovi guštera i donese ga da se pohvali i poigra s njim pred svima, služi - prazna kutija Plazme od 150gr. s jedne strane otvorena, sa druge zatvorena. Ne zna se koliko sam (pogotovo onih malih slatkih providnih [emoji7]) guštera spasao tako (ako smem da se pohvalim, gušteri me ovde zovu Lizard Schindler [emoji12] spremaju i film o meni... ) Toliko vremena sam potrošio objašnjavajući mačoru da su gušteri dobri, da su naši ortaći, da je i Morrison lično znao njihovog kralja, ali... jbg. To divlje i besno. Sent from my SM-N950F using... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Najjače bi bilo da je plavi bio na felnama, bez guma [emoji12]Sent from my SM-N950F using... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 U nekom intervjuu Pol Makartni pricao kako mu se ne mali broj puta desilo da popizdi dok ceka u kolima da se turisti slikaju na cuvenom pesackom. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 2 hours ago, Yi Sun Shin said: Ko ono beše arahnofob na forumu....NBK? Bilo bi ripcina da probam nesto slicno. Ja sam jedva prevazisao problem da uhvatim smrdibubu toalet papirom i bacim. I sad kad to radim, preznojim se sto puta. O bubasvabama da i ne pricam, sinoc sam video jednu u kupatilu i trebalo mi je 5 minuta da se oporavim od toga. Ovoliki pauk bi mi sasvim sigurno bio karta u jednom pravcu za neku ustanovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ja sa paucima nikakav problem nemam, ali bube... Znaci fuj, narocito one govnjive bubasvabe. Ima li sta odvratnije na kugli zemaljskoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ima. Voze se autobusima, jedu sendviče. Sent from my SM-N950F using... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Rambo obesmislio Ebi roud 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 (edited) 10 hours ago, fancy said: Ja ostao sa pacicima od sinoc, patka sa njih 5 se nasla u mojoj ulici (ja sam na 2min lagane setnje od najstrozeg centra NS, kako i odakle se patka stvorila, stvarno ne mogu da zamislim). Dva lika u prolazu pokusali da ih uhvate dok su bili ispod kola, ja sisao dole i probao da im pomognem, kad ono patka nam pobegla i odletela (nisam se setio nekog pokrivaca za hvatanje nje), a ove stavili u kutiju, ja kao rezident preuzeo pacice pa da vidim sta danas/sutra sa njima. Za sada su ok, menjam im vodu u kadici sto sam nasao i dajem neku opstu biljnu dijetu, ali vec nocas/ujutro cu morati da vidim sta i kako dalje, jbg ovo nije Engleska pa da imam broj da pozovem i resim stvar brzo (sva udruzenja za zastitu zivotinja u gradu se vrte oko pasa&macaka), a ona gradska sluzba za eutanaziju, thanks but no thanks. Na selu nemam sad nikog da ga iscimam oko ovog. Mislim da cu ih odneti na neko mirno mesto, bilo kanal/dunav i ostaviti, nema mi druge. Edited July 27, 2019 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Crni Marko... [emoji50]Pun Internet majka-pataka koje svoju pačju dečurliju čuvaju, paze, vode kroz Sodomu i Gomoru... Gde baš ti da naletiš na budalu koja je odperjala sa švalerom i ostavila 5oro dece... Ček.. Setih se da ima i pesma o tome: Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 8 hours ago, fancy said: Ima. Voze se autobusima, jedu sendviče. Dakle, bubasvabe. Nego, mozes li ti meni da objasnis kakav satanin rad je ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Marco Soprano 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts