Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

Cela ta klika Clinton&co, taj klan što kažu, (administracija i sive eminencije), je pojam za sebe. Ajd' srbende što pričaju za njega, to je i više nego očekivano, samo je pitanje u kojoj meri su u pravu, odnosno nisu u pravu/preteruju. Za njegovih 8g bivstvovanja u White House, ima toliko bullshita, licemerja i teških svinjarija da je to neverovatno. Samo ignorisanje Ruande, tokom onih nekoliko meseci 1994, je više nego dovoljno za priču o bilo kakvom tobože kredibilitetu, koji ima za human rights, peacekeeping, rightful interventions itd. Jeste, imali su onaj fijasko u Mogadišu prethodne godine, ali opet prejadno. To su izgleda mnogi zaboravili/gurnuli u fijoku "Nevažno"jer je kao rešio Balkan, pa je njegov European Foreign Policy bio uspeh. G.W. Bush je nekako uvek za sprdnju i kritiku, a Billa eto pljuju samo ponegde i poneki. Ovde ću se zaustaviti jer nema smisla da dužim dalje. 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

 

 

A brt, okači pravu verziju, Mejnard iskidao lajv, kažu jedan od najboljih performanasa ikada. 😁

 

 

Inače, ne znam ni sam koliko sam odgledao YT reaction videos na ovu pesmu, ili na bilo šta od Tool. Pogotovo se vocal coachevi otimaju da iskomentarišu ovo, zbog nestvarnih Mejnardovih visina. Deluje da su u zamahu ti reaction videosi, a još bih rekao zbog geek fanova kakve ima Tool, svako ko se odluči da reactuje na njih, i ima zrno i harizme i znanja, može vrlo lako da profitira u vrlo kratlom vremenu. @Nicklord jesi li se ti navukao na šta od ovoga? 😄

Edited by Whitnail
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Whitnail said:

 

A brt, okači pravu verziju, Mejnard iskidao lajv, kažu jedan od najboljih performanasa ikada. 😁

 

 

 

Jeste pokidao, vidi se da je "in the zone" - ali je bas los zvuk na YT, ne znam da li ima bolje verzije?

 

Aj' i ja nesto da bacim, Dream Theater, ko voli progmetal, verovatno najbolja njihova pesma, cak se i sami zezaju i svoj best of album su nazvali "Greatest Hit (...And 21 Other Pretty Cool Songs)":

 

I jedna od njihovih koju osim ovog jednog puta nisu u celosti nikada izvodili jer ih napustio Moore, klavijaturista cije je ovo remek-delo. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...