Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

2 minutes ago, Golijat said:

Pomagajte kolege forumasi! 😁 

Ajde jedan ko je ekspert za rad u wordu da mi pomogne oko jedne stvari ako bude mogao. Hitna je stvar a bukvalno nema sanse da pronadjem nacin da to odradim. :classic_sad:

zamajavam te sad al šta je ekspert za rad u wordu, ja tamo tipkam slova, nekad boldujem 

• Ha-ha 1

6 minutes ago, đubrivo. said:

zamajavam te sad al šta je ekspert za rad u wordu, ja tamo tipkam slova, nekad boldujem 

Ekspert u odnosu na mene, preciznije receno 😃 Jer ovo je stvar koju ne koristim cesto kad kuckam nesto u  wordu  a treba mi za rad na fakultetu, koji moram da nosim sutra

• Like 1

On 12/13/2020 at 4:33 PM, Takeshi_Kovacs said:

ne znam kad si poslednji put slusao brku, mozda vuces neku romansiranu verziju zurke iz svojih mladjih dana?

ja odem pre 2 leta na neku zurku u crvenkCi na potoku

tu je bila neka lokalna dj ekipa, koja ja uglavnom ok i vuce na neki deep tech minimal recimo...i brka, kao zvezda veceri

isto i ekipa nisu bili drogirani navijaci tinejdzeri, vec pristojan svet

Au, bravo, bravo.

Daleko od spektakularnog okruženja, ali baš sjajna ekipa. I sve se organizuje bez previše keša, na čist intuzijazam. Jedan od drugara je obezbeđenje tamo, verovatno je bio i kada si ti bio, kosijaner jedan prejaki, ali se to "obezbeđenje" svodi na taj ulaz i početak, jer gotovo da nikad nema incidenata.

I sve koje znam su dobri momci, Runi, Bjelac i ostala ekipa.

Edited by realno *w
  • Like 1