Luchifer89 Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 @telefoniPošto ne vredi da vam Spri i ja objašnjavamo, nek vam žena kaže
khabib Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 @Zvezdinho Meni je najjace kad razvali ovog mucenika na syntholu 😄 1
didžej hel Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 al kao tri puta meri obraz pa ga zvizne po ušima i potiljku (: 2 1
Whitnail Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Objasnili kod Kesića sa novim singlom. Beogradžani, ispoštujte ih 8.juna, sjajni su uživo.
Stoned Laki21 Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Popih danas 4-5 nikšićkih i uz ručak par špricera... odspavah malo, al ne mogu da se oporavim lebe mekani... (jeftin) alkohol je teško sranje. Osećam se kao da sam jeo kamen... 1
Tamburinjo Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Da li postoji zakon, uredba ili bilo sta sto regulise strajkove i totalno paralisanje i ovako mucenog saobracaja u glavnom gradu? Jel moze to tako i jel mora negde da se najavi da se unapred obavesti i usput pripremi javnost na izmene saobracaja?
Recommended Posts