Amigdala Posted March 7 Posted March 7 Njegov koncert u Areni mi je licno jedan od najlepsih kojima sam prisustvovao. Vidim da je neko postavio link na yt bas iz Arene pa koga zanima:
Amigdala Posted Saturday at 07:19 PM Posted Saturday at 07:19 PM Sto bi rekla jedna pesma : "Iza svakog ugla.vreba, Dragan Kojic Keba" 😀 1
fancy Posted Saturday at 07:48 PM Posted Saturday at 07:48 PM Uh đe me nađe posle silnog treša na temi - moja omiljena: 1
Amigdala Posted Saturday at 07:48 PM Posted Saturday at 07:48 PM Preduhitrio si me... bas sam razmisljao sta da postavim i lomio sam se izmedju I 🙂 1
SteveFrancis#3 Posted Tuesday at 10:29 PM Posted Tuesday at 10:29 PM @Ne sam Safete @DameTime , vi sto volite 80e (ako se dobro secam), sta mislite o Nuovo Testamento?
Marko Posted Wednesday at 02:39 AM Posted Wednesday at 02:39 AM Meni bi prolazili kao filleri u tom žanr (Na osnovu nekoliko preslušanih na prvo uvo)
Ne sam Safete Posted Wednesday at 07:24 AM Posted Wednesday at 07:24 AM 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: @Ne sam Safete @DameTime , vi sto volite 80e (ako se dobro secam), sta mislite o Nuovo Testamento? Zamjenio si me sa nekim, to mi je ponajmrža dekada. 1 1 1 1
SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 07:33 AM Posted Wednesday at 07:33 AM (edited) Oprosti, haha EDIT: @Marko Smarala me neka drugarica sa njima, reko ajde eto da pripustim po nesto, iako sam totalno van te price. A sta bi bio kao zanr? Meninovo zvuci kao neki rivajval pop-satro densa 80ih... Nisam kapirao da to uopste postoji, znam naravno za synthwave od pre x godina, ali ovo je nesto sasvim trece... Edited Wednesday at 07:44 AM by SteveFrancis#3 1
Ne sam Safete Posted Wednesday at 07:39 AM Posted Wednesday at 07:39 AM Šta da ti oprostim dobri moj Frensis 🙂 Kad sam već tu 1
fancy Posted Wednesday at 08:02 AM Posted Wednesday at 08:02 AM 18 minutes ago, SteveFrancis#3 said: zvuci kao neki rivajval pop-satro densa 80ih Samo jedna stvar je gora od pop-šatro densa 80ih -> rivajval pop-šatro densa 80ih u 2020im. Pustio sam dve stvari ovog Novog Testamenta, izdržao po 30ak sekundi, zvuči kao Kajli Minog preko bezličnih popića koji su obeležili rane 80e na MTVu... pri čemu je proper Kylie 2000 lično rani Lajbah za ovo Al dobro, bolje da drugarica sluša ovo nego razna latino auto-tune patetična zakukavanja 👀
Ne sam Safete Posted Wednesday at 09:24 AM Posted Wednesday at 09:24 AM Nego Frensis, smije li se ovo
SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 08:33 PM Posted Wednesday at 08:33 PM Ja je nesto nisam ispratio, mada sam nailazio na ljude da je gotive. Ovo je vrlo korektno. 1
Stiletto Posted yesterday at 10:39 AM Posted yesterday at 10:39 AM Srećan sedamdeseti rođendan jednoj od najvećih legendi rok muzike... 2
DameTime Posted yesterday at 02:29 PM Posted yesterday at 02:29 PM On 3/10/2026 at 11:29 PM, SteveFrancis#3 said: @Ne sam Safete @DameTime , vi sto volite 80e (ako se dobro secam), sta mislite o Nuovo Testamento? Malo kasnim sa odgovorom, najviše jer nisam imala pojma o čemu me pitaš 😁 Poslušala sam par uradaka, šta znam, meni okayish. Može da ide u pozadini dok nešto radim. 1
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hteo juce i ja da postavim, reko ajde necu... mui bien
Recommended Posts