Volter Posted Tuesday at 09:09 AM Share Posted Tuesday at 09:09 AM Sad je u trendu snimanje filmova o narodnjacima. Skoro sam video da je sniman film o Aci Lukasu. Očekujem i Cecu, Karleušu, Breskvicu, Kruškicu, Relju...'Bem te živote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted Tuesday at 01:56 PM Share Posted Tuesday at 01:56 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 04:26 AM Author Share Posted yesterday at 04:26 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago preporuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago (edited) 5 hours ago, Charles De Ketelaere said: Neki brejkdaun šansi večeras Quote I breakdown In the middle and lose my thread No one can understand a word that I say When I breakdown Just a little and lose my head Nothing I try to do can work the same way Željkova pesma. Edit: this didn't age well, bar ne večeras. Edited 14 hours ago by Smrtokapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Upravo sam potrosio 30-45 minuta da otkucam upis na politici, USA tema, da bi forum crashovao pri slanju, i nista nije ostalo zapamceno. Poplava clanova zbog derbija premasila propusnu moc foruma. Jebite se. Vratite mi vreme i upis. Jebeni BG blizanci. Pravda za Utopistu! Edited 13 hours ago by RatzenStadt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 3 hours ago Author Share Posted 3 hours ago 10 hours ago, RatzenStadt said: Upravo sam potrosio 30-45 minuta da otkucam upis na politici, USA tema, da bi forum crashovao pri slanju, i nista nije ostalo zapamceno. Poplava clanova zbog derbija premasila propusnu moc foruma. Jebite se. Vratite mi vreme i upis. Jebeni BG blizanci. Pravda za Utopistu! Kao da je prvi put da forum zabaguje posle derbija ili neke druge bitne tekme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Vidim ja ovde se može svašta pisati a ne samo o muzici pa da vas pitam kao starije i iskusnije ljude Kako lečite zverske mamurluke, svaka pomoć je dobro došla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Урош19 said: Vidim ja ovde se može svašta pisati a ne samo o muzici pa da vas pitam kao starije i iskusnije ljude Kako lečite zverske mamurluke, svaka pomoć je dobro došla Odgovor na to pitanje nosi sa sobom trajni ban zbog mizoginije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Kronostime said: Odgovor na to pitanje nosi sa sobom trajni ban zbog mizoginije.... Nemoj ništa pisati, tek si se vrnuo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 26 minutes ago Share Posted 26 minutes ago 1 hour ago, Урош19 said: Vidim ja ovde se može svašta pisati a ne samo o muzici pa da vas pitam kao starije i iskusnije ljude Kako lečite zverske mamurluke, svaka pomoć je dobro došla 1. ustanes 2. popijes kafu 3. setis se da nema leka protiv mamurluka 4. vratis se da spavas missim, najbolja preventiva ti je da ne budes naborani starac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts