Asterion Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) 6 hours ago, realno *w said: Ljudi moji upravo sam prisustvovao najjačem naletu vetra koji am u životu osetio. Odneo je krov sa magacina u firmi, kao da je od papira. Plus neverovatan pritisak u ušima. Koleginice su bukvalno na polegale na pod, misleći da će zgrada da se sruši. Z Slovenija... >200 km/h U tim krjaevima stoji i jedina (nisam siguran, ali sigurno največa) vjetrna elektrana u Sloveniji... Edited September 9, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Uzivaj u raju, brate, zasluzio si.... https://www.youtube.com/watch?v=pDNgH0G_Sxs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) Ovo je baš loše...osim nekih kratkih delova...ali sve u svemu predivdljivo i dosadno. Govora je o 5.knjigi...postoji i 6. koju nisam još pročitao. Prve 3 je napisao pokojni Larsson. 4. može nekako da prođe... Edited September 9, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) jbg Gru... cool je on meni uvek bio, za naše uslove sasvim pristojan reper Edited September 9, 2019 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Ma vishe nego pristoja s' obzirom kako je poceo u zemlji gde od repa nije bilo ni Lj. Jbg, bas tuga... Zajeban je kite, pricali mi ljudi ja jos nisam stao.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 U vremenu pre interneta i lake dostupnosti informacija, moj najbolji drugar je jednog dana došao i rekao Video sam spot nekog lika, rep, u crnačkom fazonu, na nekom basket ternu. Dobra je pesma. Tako je počelo... Sjebalo me je ovo danas, zato što mi je delovao kao pozitivac, ostavio je male klince, navijali smo za isti klub... a i zato što je otišao još jedan deo klinačkog doba i uspomena na druga koga nema 20 godina. Laku noć, Gru. https://www.youtube.com/watch?v=LNJ-_J_V3cM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) E jbg jedan od pravih "rodonacelnika" utemeljivaca naseg repa. Mislim prvi koji je usao u neki "main stream" ono stara skola vs nova skola nema gde se nije vrteo kao i ovo iznad pica vegeterijana. Edited September 9, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Post Malone · Ozzy Osbourne · Travis Scott 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ako je nisam cuo 5X danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 38 minutes ago, John Dies at the End said: Ako je nisam cuo 5X danas Shinedown - Monsters Oni su mi jedno od najgorih live iskustava ikad 😄 Bili su na nekom festivalu u 3 poslepodne kad ničega drugog nije bilo pa sam gledao. Pevač je toliko pričao između pesama da sam ubeđen da je 40% nastupa otišlo na to, nekad je pričao i tokom pesama dok ide kao neki tiši deo pa ga produže da bi on pričao. Mnogo gitara i mnogo vokala je plejbek, jednom je vidno zaboravio da peva strofu neku a vokali idu. Baš onako loše iskustvo jedno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=B3aeIQtMmUk rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Oni su mi jedno od najgorih live iskustava ikad [emoji1] Bili su na nekom festivalu u 3 poslepodne kad ničega drugog nije bilo pa sam gledao. Pevač je toliko pričao između pesama da sam ubeđen da je 40% nastupa otišlo na to, nekad je pričao i tokom pesama dok ide kao neki tiši deo pa ga produže da bi on pričao. Mnogo gitara i mnogo vokala je plejbek, jednom je vidno zaboravio da peva strofu neku a vokali idu. Baš onako loše iskustvo jedno Na tu temu... Najgore ikad iskustvo su Counting Crows kao predgrupa The Police 2007. na Ušću. Njihov se pevač toliko gubio pričom koju niko živi razumeo nije, između pesama, za vreme pesama, umesto pesama....plus shvatio sam zašto osim za Mr. Jones nikad ništa drugo od njih nisam čuo...pesme su im predugačke, sve isto zvuče, neka dramatično socijalna tematika, po 5, 6 minuta downtempo kukanja, značajnih govora, apelovanja, priča o teškom detinjstvu (pod okupatorom?) ...potpuno gluvi slepi da su udavili sat ipo jebenog predgrupisanja. Užas. [emoji33]To što se svi ubiše od zviždanje i pičkaranja nije ih ni najmanje tangiralo, drvili su i drvili i drvili...Brate, odsvirajte Mr. Jones i pali nazad odakle si došao, jedna vam je stvar dovoljna za više nikad. Sent from my SM-N950F using... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ne da nisam bio fan Grua, nego sam čak jednom kao žutokljunac odbio njegovu kasetu koja mi je tih ružnih 90ih data kao rođendanski poklon, al svakako jako tužno ovo što se desilo čoveku, ipak je bio prepoznatljiva glava i nisam nikad čuo da je bio neki negativan lik. RIP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Re: Gru Sranje. Znam da su ekstremni sportovi, letenje, padanje, skakanje, penjanje ko droga, al brate, kad imaš porodicu, klince, jebo sve to... koj ga moj terao u vazduh, brate, eno ti na keju onoko kafića, Zemun je da uživaš ne da zagineš....moja gospođa ga gotivila, ja sam indiferentan, (nisam bio u toj priči 90ih) ipak kad god bih ga video na TVu bio je korektan lik skroz. RIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 @Nicklord & @fancy niste vi ( ili pak jeste) slusali Caneta Partibrejkers 🤣 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 On 9/9/2019 at 8:00 PM, Asterion said: Z Slovenija... >200 km/h U tim krjaevima stoji i jedina (nisam siguran, ali sigurno največa) vjetrna elektrana u Sloveniji... Kad već pišemo o ekstremnim vremenskim uslovima, ipak ono u Postojni 2014. je sigurno bilo strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 15 minutes ago, 033zero330 said: Kad već pišemo o ekstremnim vremenskim uslovima, ipak ono u Postojni 2014. je sigurno bilo strašno. Jest...jedan vrlo poseban fenomen...kiša pada i automatski se ledi... žledolom(negde sam čuo i rječ gelicid)... sve se ruši od težine leda. Postojna bila neko vreme ko mesto duhova...nije bile elektrike...itd. Velika šteta u šumi i električnoj infrastrukturi... Postojna je inače vrlo interesantna ...klimatski gledano...zimi se tu sretnu bura i jak sneg...uvek bude veselo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 [mention=66]Nicklord[/mention] & [mention=230]fancy[/mention] niste vi ( ili pak jeste) slusali Caneta Partibrejkers [emoji1787] [emoji16] Još od Urbane Gerile, što? [emoji848]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts