ćušpajz Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 uff keba je teska metafizika. ... mene inace taj intro, "imao, imaoo sam.." direktno asocira na "LMAO, LMAOO saam", ali ne obracajte paznju na moje probleme. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Mene je ova stvar bacala u baš težak rebus kad sam bio detence. Nisam još uvek bio razumeo koncept metafore. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 minutes ago, Smrtokapa said: Mene je ova stvar bacala u baš težak rebus kad sam bio detence. Nisam još uvek bio razumeo koncept metafore. Čak je i Vranjković uzeo delić teksta tog velikog hita. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 baš sam juče-prekjuče referisao na mirotu sa block out (nije fer da to zovemo vranjkovićem) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 1 minute ago, uini said: baš sam juče-prekjuče referisao na mirotu sa block out (nije fer da to zovemo vranjkovićem) U pravu si. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 8 minutes ago, Smrtokapa said: Mene je ova stvar bacala u baš težak rebus kad sam bio detence. Nisam još uvek bio razumeo koncept metafore. 1 minute ago, MilošVB said: U pravu si. Nije u pravu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 fin si kada si pasivno agresivan. ma i onaj pevač je bio bitan faktor, kontam i u logici benda, ne samo u izvedbi. 1 minute ago, DameTime said: Nije u pravu jesam u pravu al' ko je u pravu, šta dobije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 5 minutes ago, uini said: fin si kada si pasivno agresivan. ma i onaj pevač je bio bitan faktor, kontam i u logici benda, ne samo u izvedbi. Nisam bre pasivno agresivan, stvarno mislim da si u pravu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 6 minutes ago, uini said: fin si kada si pasivno agresivan. ma i onaj pevač je bio bitan faktor, kontam i u logici benda, ne samo u izvedbi. jesam u pravu al' ko je u pravu, šta dobije? Zezam se jer MilošVB uvek sprda na konto toga da ti i ja udaramo jedno u klin a drugo u ploču 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 6 minutes ago, DameTime said: Postoji bolja verzija: Mada, što se Kneza tiče, njegov najsvetliji momenat je ipak na 0:30 iz ove pesme: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 3 minutes ago, Smrtokapa said: Postoji bolja verzija: Mada, što se Kneza tiče, njegov najsvetliji momenat je ipak na 0:30 iz ove pesme: Otvaraju mi se sve čakre od ovoga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 1 minute ago, DameTime said: Otvaraju mi se sve čakre od ovoga I'm having an opening of chakras from this. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: referenca je besmisao teksta..sadržan u pesmi koju je okačio Smrt..prvoj Nije tekst besmislen nego vi ne slušate pažljivo: Keba je imao ljubav jednu, više je nema, a sada ima jednu gorku uspomenu i ranu staru. Prilično potresno, a vi se ovde sprdate. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Deo teksta iz pesme Russian Strings sa novog album Blur-a. Flew to Belgrade Stayed in a hotel Went to museums, Tobacco and mid-week grave digger Inače, Dejmon je opisivao boravak u Beogradu gde je došao zbog snimanja spota Gorillaz-a za pesmu Silent Running koji je snimljen u Elektrotehničkoj školi ,,Nikola Tesla" 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 6 minutes ago, Snjofko said: Flew to Belgrade Stayed in a hotel Went to museums, Tobacco and mid-week grave digger Još od Majka Patona 2012. niko tog renomea nije pravio aluzije na Tomu Nikolića 🙂 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ali publika koja na sve vice jeeee i onda na sekund shvata sta je rekao i krece da negoduje, ali vec sledeci sekund krece pesma koja sve objasnjava 🤣🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Mid-week grave digger je utakmica KKP u EL koja ide sredinom nedelje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Meni je nezaboravni Bill Paxton uvek prva asoijacija na ovaj film, koliko god film sam po sebi bio sjajan na svim nivoima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 14 hours ago, DameTime said: Otvaraju mi se sve čakre od ovoga Spoiler inace, meni jedna od drazih fora koja je ikada objavljena u kafani, racunam i stari forum 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts