CheshireCat Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Bukvalno, ako bismo isključili par režisera koji standardno donesu dobar film i filmove koji su prepakovani stari filmovi - da li išta i preostane? Nije da sam neki pasionirani filmofil, ali teško mi je da se setim da me je neki film impresionirao ili ovako-onako ostao u sećanju u zadnjih 6-7g da je iz Holivuda, a nije Tarantino, Nolan ili neki rimejk. (Ford vs Ferari, pa onda dosta da razmišljam...) Mnogo zanimljiviji su uradci kinematografija drugih zemalja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 28, 2022 Author Share Posted July 28, 2022 Vec sam postavio teaser (kad se pojavio),a evo i trailera. Izgleda bas dobro..trailer..a i Ana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 nekako mi vise lici na madonu sa pomerenim mladezom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 30, 2022 Author Share Posted July 30, 2022 Da,gledajuci ovu fotku, jeste tako ^ Samo,i Madona ovde fura MM stil.. No,dodjoh da okacim fotku sa seta..Peti put u karakteristicnom kostimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Treba znati kada stati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 30, 2022 Author Share Posted July 30, 2022 Pa..ovde? Jer ovo mu je poslednji film u karijeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 S Indijana Džonsom je trebalo da stane posle trećeg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 kod cetvorke nije problem u konceptu vec sto je izvedba katastrofalna u svakom koraku (scenario, produkcija, gluma) maltene b film generacijski jaz i predaja stafete je i dalje potencijalno dobra osnova za zabavan film u duhu prva tri, naravno strepnja je jaca od nade ali ipak postoji neka nada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 31, 2022 Author Share Posted July 31, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 (edited) Spoiler Gospoda s naočari - https://en.wikipedia.org/wiki/Jemaine_Clement Edited August 3, 2022 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 jel rade oni nesto konkretno pored dogovaranja da li da film rade na ajahuasci, ibogi, kambo zabama ili da se prosto drze thc-a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 'Oliver Bird' mi je dugo bio na profilnoj, samo kaem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Strpljenja, braćo moja ... Samo strpljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2022 Author Share Posted August 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 On 7/7/2022 at 2:27 PM, Drug Crni said: Jedan od najboljih akcionih filmova ikada snimljenih (slobodna procena autora posta) i jedan od najboljih filmova iz dekade devedesetih,dobija nastavak.. Reditelj Michael Mann je potvrdio da "Heat" ("Vrelina) dobija nastavak..tako je..Mann je udruzio snage sa nagradjivanom spisateljicom krimi-novela, Meg Gardiner, i najpre zavrsio krimi-roman pod nazivom "Heat 2". Roman obuhvata vreme pre i posle dogadjaja iz filma,a dace i blizi prikaz lika Neila (igrao ga Robert De Niro) povratnika iz Vijetnamskog rata, koji boluje od PTSP i njegovog uspona u svetu kriminala. Knjiga izlazi u prodaju 9.avgusta i predstavljace osnovu za scenario buduceg filma. Sad,sto se filma tice,odluka je da ce u pitanju biti zapravo prequel. Radnja ce biti smestena u period od sest godina pre dogadjaja iz prve "Vreline". Iz tog razloga, Mann nece angazovati De NIra niti Val Kilmera. "Volim te momke,ali morali bi biti sest godina mladji nego u Vrelini",izjavio je nedavno reditelj. Ocito,Mann ne zeli da koristi efekte vizuelnog "podmladjivanja",kojima je npr.pribegao Scorcese u Irishmanu. Spekulise se da bi Al Pacino,medjutim,mogao da ponovi (samo u jednom delu filma) ulogu ekscentricnog detektiva Vincenta Hanna-e;dok je sam Pacino predlozio da mladju verziju lika igra zvezda "Dine" - Timothee Chalamet. Uh, kakav je to film. Uvek kad gledam, neki detaljcic se otkrije. Kakvih sve tu sve scena ima... Razgovor sa Idi pri njihovom upoznavanju, pogled na gradska svetla i poredjenje sa Fidzijem, razgovor dvojice u kafeu, faca Van Zanta kada mu Nil kaze da razgovara sa mrtvim covekom, Nil kada posle pogibije Majkla izgovara "kada pada kisa, pokvasis se"... Ma remek delo. Jedva se ceka drugi deo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Heat 2... Glupost u najavi i katastrofa. Nije da ce narusiti legacy prvog filma samo totalno bespotrebno. Neke price bile one muzicke filmske ili ljubavne treba da imaju samo jedan deo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2022 Author Share Posted August 4, 2022 @bertima,nema šta..film i po.. @Tamburinjouvek,ali uvek dajem priliku za neki prikvel/sikvel ako iza njega kao reditelj stoji isti čovek. Tako i ovde. Što ne znači da film neće biti promašaj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 (edited) fenderu je kum 3 zena njegovog zivota koja ga je prevarila pa sad vise ne veruje zenama uopste sikvel vreline je besmislica ali za prikvel ima prostora, voleo bih da vidim kako je nil postao onakav mamojebac Edited August 4, 2022 by oko Ibada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Da mi navedete tri filma od milijardu snimljenih ciji je sikvel ili prikvel posle +10/20 godina uspeo da prebaci osrednjost. Sopranovi, Hobit, Terminator, Indijana Dzouns... Mozda Trejnspoting 2 je premasio ocekivanja. @oko Ibada Man je inace za Heat a mislim i za sve svoje filmove pisao bekgraund za likove. Tako da svi likovi ih Heat-a imaju istoriju i to kako su se nasli tu gde jesu. I to je jako lepo i korisno, ali zar nema neka car u tome da ne znamo bas sve do detalja i da ne moramo bas svaku sitnicu da imamo sazvakano i predstavljeno kao za debile? I sada ce da nam predstavi Nila kao ne bas hladnokrvnog ubicu nego vijetnamskog mucenika... Ne znam, smem da se kladim da ce biti tesko sranje. Bukvalno promil sanse ostavljam da nisam u pravu. Ogromno postovanje od mene imaju ljudi koji ne mamuzaju stare stvari i ne prave se da ih ne zanimaju pare nego eto umetnicki bi oni da zaokruze pricu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 @Tamburinjo mozda hustler/color of money i chinatown/two jakes stoji da je jako retko da je sikvel dobar film i sto je veci razmak manja je verovatnoca slazem se ja s tobom generalno ali ovde mi deluje da bi se mogao napraviti smislen film da je man bio u fazonu "ne mamuzam stare stvari' vrelina uopste ne bi bila snimljena s obzirom da je sam film rimejk tj reimaginacija LA takedown-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 (edited) Edited August 5, 2022 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 5, 2022 Author Share Posted August 5, 2022 Samo za @SteveFrancis#3 Frensou,izdrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Doug Liman, known for directing The Bourne Identity, Jumper, and Edge of Tomorrow, will helm the remake of Patrick Swayze's 1989 bouncer classic Road House, this time starring Jake Gyllenhaal in the lead role. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 7 minutes ago, Besni lala said: Doug Liman, known for directing The Bourne Identity, Jumper, and Edge of Tomorrow, will helm the remake of Patrick Swayze's 1989 bouncer classic Road House, this time starring Jake Gyllenhaal in the lead role. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 13 minutes ago, Besni lala said: Doug Liman, known for directing The Bourne Identity, Jumper, and Edge of Tomorrow, will helm the remake of Patrick Swayze's 1989 bouncer classic Road House, this time starring Jake Gyllenhaal in the lead role. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts