DameTime Posted July 2 Posted July 2 On 6/20/2025 at 10:07 PM, Eddard said: Poznata je tvoja fasciniranost Nolanom 😁. Otići ću u bioskop samo da bih mogla da ga hejtujem 😁 2 1
Drug Crni Posted July 7 Author Posted July 7 Očekivao sam da ću teaser za Odiseju videti pre projekcije F1 filma, ali su ga vezali za novi Jurrasic Park. Vala, ni Scarlett mi nije dovoljan mamac da platim ulaznicu za njega. 1
alcesta Posted July 7 Posted July 7 Ja nisam ni znala da trejleri i tizeri imaju veze s pojedinačnim filmovima, dosad sam mislila da bioskopi isto puštaju pred svaki film
fradler Posted July 7 Posted July 7 Obično idu po žanru... Ako gledaš horor, pre filma će pustiti trejlere za horore/trilere, jer pretpostavljaju da će ta ista publika biti zainteresovana. Pre domaćih filmova idu najave za domaće filmove koji dolaze itd. F1 i Jurrasic World kontam da su vezali kao dva tipična letnja blokbastera Btw, umerena preporuka za F1 - predvidivo od prve do poslednje sekunde, da ne kažem formulaično, ali 1 kvalitetno upakovana bioskopska zabava. 1
Drug Crni Posted July 7 Author Posted July 7 Vezuju se i za studije koji stoje iza pojedinih filmova: Paramount, Universal, WB itd. 1
Stiletto Posted July 15 Posted July 15 Legendarna knjiga mojih tinejdžerskih dana posle 40 godina stiže na filmsko platno. 5
DameTime Posted July 17 Posted July 17 Tbh, izgleda mi... Meh. A i ja sam odrasla na Hajduku u Beogradu, na neki način Dok mi ovo recimo deluje interesantno i mislim da će biti dobar film.
Drug Crni Posted Sunday at 05:29 PM Author Posted Sunday at 05:29 PM U Budimpešti počelo snimanje Dine III: Mesija 1
Drug Crni Posted yesterday at 04:05 PM Author Posted yesterday at 04:05 PM Ovaj trailer su pustili pre Supermena 2
Klotzen Posted yesterday at 05:38 PM Posted yesterday at 05:38 PM Po najavi u startu znamo da nema veze sa realnošću no nadam se da će bar akcija i kompjuterska grafika da budu na nivou. Sećam se starog filma "Cross of Iron" koji je sniman pr 50 godina, nije baš bio sjajan ali je imao antiratnu poruku i u Nemačkoj je prošao odlično. 2
Besni lala Posted yesterday at 07:56 PM Posted yesterday at 07:56 PM 2 hours ago, Klotzen said: Po najavi u startu znamo da nema veze sa realnošću no nadam se da će bar akcija i kompjuterska grafika da budu na nivou. Sećam se starog filma "Cross of Iron" koji je sniman pr 50 godina, nije baš bio sjajan ali je imao antiratnu poruku i u Nemačkoj je prošao odlično. ...Sećam se starog filma "Cross of Iron" ... Sem Pekinpo i Slavko Štimac - Filmčina. 1 1
DameTime Posted yesterday at 09:34 PM Posted yesterday at 09:34 PM 5 hours ago, Drug Crni said: Ovaj trailer su pustili pre Supermena Došla da okačim. Idemooo, izgleda odlično! 1
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mnogo loše izgleda, baš krindž. Taman sam pomislila da me podseća na Srpski film i vidim da je autor filma pisao scenario i za njega. 1
Mina D. Harker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Taj Radivojević je prije svega horor fan koji se evo sto godina loži na ekstremni film, ne znam sjećate li se Šok koridora kojeg je vodio sa još jednim likom. Tu je bilo zanimljivih stvari, gledala sam dok se davao na tv. A još prije toga je sin uspješnijeg reditelja, Miloša Radivojevića. Ne znam, meni je to što on pokušava da stvara baš try hard priča, i kao što reče Dejm, krindž. Kako bilo, sigurna sam da neće ponoviti uspjeh Srpskog filma. 1 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago U Los Anđelesu počelo snimanje filma "Avanture Klifa Buta", svojevrsnog spin-of nastavka "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina. Bred Pit će ponoviti ulogu Film će napisati Tarantino, a režiraće ga Dejvid Finčer
Recommended Posts