SteveFrancis#3 Posted March 27 Posted March 27 Hathaway je prilicno posna glumica, a za holivudske bjuti standarde je definitivno mid. Daleko od toga da je neprivlacna kao sto ljudi cesto znaju da preteruju, ali zaista ne znam da je ikada mogla biti nazvana legit lepoticom.
Besni lala Posted March 31 Posted March 31 Ćaos drugari E @Drug Crni ... povodom onoga On 3/27/2025 at 7:39 PM, Drug Crni said: ... Pozdrav od nekadašnje lepotice Zipa ovo : 1
Besni lala Posted Thursday at 05:41 PM Posted Thursday at 05:41 PM Ok ... ... Count me da fuck in 1 1 1
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 3/27/2025 at 11:04 PM, SteveFrancis#3 said: ali zaista ne znam da je ikada mogla biti nazvana legit lepoticom. 1 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 3/27/2025 at 11:04 PM, SteveFrancis#3 said: Hathaway je prilicno posna glumica, a za holivudske bjuti standarde je definitivno mid. Daleko od toga da je neprivlacna kao sto ljudi cesto znaju da preteruju, ali zaista ne znam da je ikada mogla biti nazvana legit lepoticom. Muškarci i njihovi visoki standardi 'Ajde ti, pošto znam da nisi u tom fazonu, ali mi je uvek interesantno koji likovi daju sebi za pravo da komentarišu izgled žena, tj. na šta oni liče jelte. Back on topic, meni je Anne jedna od najlepših i najšarmantnijih holivudskih glumica.
Miki28 Teoljub Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zavrsava Tom Cruise sa ovom fransizom u velikom stilu. Brutalno izgleda 1
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, DameTime said: Muškarci i njihovi visoki standardi 'Ajde ti, pošto znam da nisi u tom fazonu, ali mi je uvek interesantno koji likovi daju sebi za pravo da komentarišu izgled žena, tj. na šta oni liče jelte. Back on topic, meni je Anne jedna od najlepših i najšarmantnijih holivudskih glumica. Pokusao sam da budem precizan, naglasio sam da pricamo o holivudskim standardima, ergo znatno iznad prosecne, evridej lepote. U tom kontekstu, u drustvu raznih Ana de Armas, Margott Robbia, Eizi Gonzalez, Adria Arjona, Amber Heardovki, Meganki Fox and so on, ne odskace u istoj meri. Da je overall atraktivna, to ne sporim. Licno nesto nisam fan pojave, lika i dela, ali nisam u fazonu da mi pada vilica. 1
40Wins Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 3/23/2025 at 8:05 PM, Drug Crni said: Zendaya - Atina e, bas super... I'm out...
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pokusao sam da budem precizan, naglasio sam da pricamo o holivudskim standardima, ergo znatno iznad prosecne, evridej lepote. U tom kontekstu, u drustvu raznih Ana de Armas, Margott Robbia, Eizi Gonzalez, Adria Arjona, Amber Heardovki, Meganki Fox and so on, ne odskace u istoj meri. Da je overall atraktivna, to ne sporim. Licno nesto nisam fan pojave, lika i dela, ali nisam u fazonu da mi pada vilica. Tu je sad pitanje šta je za tebe holivudski standard, ili preuzimamo neke eksterne, paušalno određene kriterije? Ili im računamo golden ratio?
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Di iskopa Megan Fox koja se izoperisala do neprepoznatljivosti
Besni lala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 40 minutes ago, DameTime said: Tu je sad pitanje šta je za tebe holivudski standard, ili preuzimamo neke eksterne, paušalno određene kriterije? Ili im računamo golden ratio? Draga @DameTime - slažem se sa Frenšom Pošto sam i započeo ovo ćaskanje sa Crnim - red je i da uklizam. Sećaš se - Đavo nosi pradu i kako je tamo fino odigrala svakodnevnu, simpatičnu devojku - to je to. U principu vid očinji i tako to ... ... Ili da budem još precizniji- evo kad je odlučila da postane Seks Simbol: Nedugo zatim je postala i Nolanova Cat-woman. Mislim ... Meh ...
Besni lala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 51 minutes ago, Урош19 said: Di iskopa Megan Fox koja se izoperisala do neprepoznatljivosti Reko bih da je mislio na veriju iz : Onda je zaista kidala Ni film nije loš... Ustvari hoće da naprave rimejk. Zaista ne verujem da će joj naći dostojnu zamenu ... posebno ne po današnjim standardima. Edited 4 hours ago by Besni lala 1 1
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Tu je sad pitanje šta je za tebe holivudski standard, ili preuzimamo neke eksterne, paušalno određene kriterije? Ili im računamo golden ratio? Pa nije za mene. Objektivno je beauty standard za glumce i glumice u Holivudu znatno iznad nekog naseg proseka. Ako mozemo da navedemo desetine glumica koje su privlacnije, lepse, atraktivnije kakogod od Anne, onda se radi o cistoj statistici, naci ce se na nekakvoj sredini te liste. Evo kad ste me vec terali, pitao sam gpt da mi oceni Anne i komparira sa ovima koje sam rendom naveo, koje su mi prve pale na pamet. Rezultat: - Hathaway 8.1 - Eiza Gonzalez 9.0 - Adria Arjona 8.7 - Ana de Armas 8.9 - Amber Heard 8.8 - Megan Fox 9.2 - Margot Robbie 9.1 1 hour ago, Урош19 said: Di iskopa Megan Fox koja se izoperisala do neprepoznatljivosti Nisam pravio neku leto gospodnje 2025. top listu, nego sam rendom navodio imena koja su vazila i/ili vaze za full-fledged holivudske lepotice. Mogao sam navesti i Monicu i Angelinu i masu drugih imena iz neke ranije ere. 1
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Besni lala said: Ni film nije loš... Ustvari hoće da naprave rimejk. Gdje loš, vrh je film 😍 A za rimejk imam samo 🤬čemu jbt, šta ima da apdejtuju?! 1
Recommended Posts