Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hathaway je prilicno posna glumica, a za holivudske bjuti standarde je definitivno mid. Daleko od toga da je neprivlacna kao sto ljudi cesto znaju da preteruju, ali zaista ne znam da je ikada mogla biti nazvana legit lepoticom.

Posted
On 3/27/2025 at 11:04 PM, SteveFrancis#3 said:

Hathaway je prilicno posna glumica, a za holivudske bjuti standarde je definitivno mid. Daleko od toga da je neprivlacna kao sto ljudi cesto znaju da preteruju, ali zaista ne znam da je ikada mogla biti nazvana legit lepoticom.

Muškarci i njihovi visoki standardi :lol_2:

'Ajde ti, pošto znam da nisi u tom fazonu, ali mi je uvek interesantno koji likovi daju sebi za pravo da komentarišu izgled žena, tj. na šta oni liče jelte. 

Back on topic, meni je Anne jedna od najlepših i najšarmantnijih holivudskih glumica.

Posted
17 minutes ago, DameTime said:

Muškarci i njihovi visoki standardi :lol_2:

'Ajde ti, pošto znam da nisi u tom fazonu, ali mi je uvek interesantno koji likovi daju sebi za pravo da komentarišu izgled žena, tj. na šta oni liče jelte. 

Back on topic, meni je Anne jedna od najlepših i najšarmantnijih holivudskih glumica.

Pokusao sam da budem precizan, naglasio sam da pricamo o holivudskim standardima, ergo znatno iznad prosecne, evridej lepote. U tom kontekstu, u drustvu raznih Ana de Armas, Margott Robbia, Eizi Gonzalez, Adria Arjona, Amber Heardovki, Meganki Fox and so on, ne odskace u istoj meri. Da je overall atraktivna, to ne sporim. Licno nesto nisam fan pojave, lika i dela, ali nisam u fazonu da mi pada vilica. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Pokusao sam da budem precizan, naglasio sam da pricamo o holivudskim standardima, ergo znatno iznad prosecne, evridej lepote. U tom kontekstu, u drustvu raznih Ana de Armas, Margott Robbia, Eizi Gonzalez, Adria Arjona, Amber Heardovki, Meganki Fox and so on, ne odskace u istoj meri. Da je overall atraktivna, to ne sporim. Licno nesto nisam fan pojave, lika i dela, ali nisam u fazonu da mi pada vilica. 

Tu je sad pitanje šta je za tebe holivudski standard, ili preuzimamo neke eksterne, paušalno određene kriterije? Ili im računamo golden ratio?

Posted
40 minutes ago, DameTime said:

Tu je sad pitanje šta je za tebe holivudski standard, ili preuzimamo neke eksterne, paušalno određene kriterije? Ili im računamo golden ratio?

Draga @DameTime - slažem se sa Frenšom :smiley22:

Pošto sam i započeo ovo ćaskanje sa Crnim - red je i da uklizam. :classic_smile:

Sećaš se - Đavo nosi pradu i kako je tamo fino odigrala svakodnevnu, simpatičnu devojku - to je to.

U principu vid očinji i tako to ...

...

Ili da budem još precizniji- evo kad je odlučila da postane Seks Simbol:

En.jpg

Nedugo zatim je postala i Nolanova Cat-woman.

Mislim ...

En-dva.webp

Meh ...

Posted (edited)
51 minutes ago, Урош19 said:

Di iskopa Megan Fox koja se izoperisala do neprepoznatljivosti

Reko bih da je mislio na veriju iz :

Megan.jpg

Onda je zaista kidala :classic_happy:

Ni film nije loš... Ustvari hoće da naprave rimejk.

Zaista ne verujem da će joj naći dostojnu zamenu ... posebno ne po današnjim standardima

Edited by Besni lala
  • Like 1
  • Love 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Pa nije za mene. Objektivno je beauty standard za glumce i glumice u Holivudu znatno iznad nekog naseg proseka. Ako mozemo da navedemo desetine glumica koje su privlacnije, lepse, atraktivnije kakogod od Anne, onda se radi o cistoj statistici, naci ce se na nekakvoj sredini te liste. Evo kad ste me vec terali, pitao sam gpt da mi oceni Anne i komparira sa ovima koje sam rendom naveo, koje su mi prve pale na pamet. Rezultat:

- Hathaway 8.1

- Eiza Gonzalez 9.0

- Adria Arjona 8.7

- Ana de Armas 8.9

- Amber Heard 8.8

- Megan Fox 9.2

- Margot Robbie 9.1

1 hour ago, Урош19 said:

Di iskopa Megan Fox koja se izoperisala do neprepoznatljivosti

Nisam pravio neku leto gospodnje 2025. top listu, nego sam rendom navodio imena koja su vazila i/ili vaze za full-fledged holivudske lepotice. Mogao sam navesti i Monicu i Angelinu i masu drugih imena iz neke ranije ere. 

• Like 1