Jump to content

Gadost dana


Mljeveni Djetic

Recommended Posts

Kad tu pocne da se gleda u danas, i u sutra, umesto da se decenijama i vekovima siluje u glave u pokusaju da se svako natera da mu se postojanje fokusira oko nekakvih mrtvaka, tad vise nece biti ni takvih reakcija od onih kojima je takva sredina zabuljena u sopstveni šupak i u mrtvake ekstremno neprijateljsko okruzenje.

 

Na tom nestu postoji određeni poveliki procenat umno poremećenih koji ni u kuće ne stavljaju slike osoba dok te osobe ne postanu mrtvaci. Kao da su izasli iz knjiga Stivena Kinga. Ko se identifikuje sa takvim okruzenjem gde se velica kult smrti i mrtvaka i kome takvo okruzenje nije ekstremno neprijateljska sredina taj nije u vinklu. Zato sto u slučaju mrtvaka ne važi ono "preterivanjem do mudrosti" nego vazi "preterivanjem do gađenja".

 

Lično ne idem ni na groblja, osim prilikom urovljavanja, iz pristojnosti. Nema ništa tamo. I mene kad dode trenutak neka bace psima. Pametnije će biti upotrebljen biološki otpad nego da ga urove negde, a onda da dolaze tu da gube vreme. I što nisu dolazili dok sam bio živ? Što tad nisu stavljali moje slike u svoje sobe? Gde su zvrndali?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Perkos2 said:

ova kao da je vučiću sestra, svi su protiv nje i samo ona je ugrožena 

Donekle je i u pravu, ona je debelo ugrožena i to nesebično deli s nama. Kod nas u Niš se kaže "ko da je udarena s matevačku čarapu"...šta to znači, nemam pojima. Znam samo da je Matejevac na domak Niša i da postoji Gornji i Donji....

Link to comment
Share on other sites

Posle rata su razne "medijske rabotnike" koji su "samo radili svoj posao" komunisti šisali do glave i slali da ciste ulice. Valjda je lekcija naucena za kad zlo srbonacizma jednom padne. Prvo, tefter, i sve ovakve izjave u evidenciju. Drugo, to sa šišanjem i metenjem je bila lekcija koja očigledno nije doprla do nekih. Znači, to su bile reči lekcije. Ovakvi ih očigledno nisu čuli, jer i neće da ih čuju, zato što su im duše bolesne i ogrezle u zlu. A do koga reči ne dopiru... Rekla Herta Miler.

Edited by Milenko Puzigaca
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Baš nam komunisti trebaju služiti kao primer kako se ne treba raditi kad se svrgne diktatura, jedno zlo se ne pobeđuje zlom nego promenom kompletnog ponašanja. Teško to ide kod Srba ali stalno šišanje koje se ponavlja promenom vlasti ništa dobro nije donelo. Ovoj nema veće kazne nego je skinuti sa tv ekrana i zaposliti na nekoj plantaži da bere maline

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, shonke said:
  Hide contents


Bolje bi bilo da nije dobila ni tad, da se ne razmnožava.



Sent from my SM-A525F using Tapatalk
 

Spoiler

Jovana Jeremić vukla ćerku po studiju, dete palo i udarilo glavom u pod

 

Link to comment
Share on other sites

Spoiler

TAJKUNSKI OLOŠ BI DA ŠALJE NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Porasli apetiti lešinara sa protesta, više neće smene nego da zatvaraju! (FOTO)

 

BLOKIRANA GAZELA KA NOVOM BEOGRADU! Šačica obesnih lešinara maltretira narod prestonice (FOTO)

 

Edited by alpaka Bereta Sida
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...