MC Thunder 2 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Gde je onaj nas ex skraceni a prejaki Darel Vilijams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 1 minute ago, Alex_Serbia said: Gde je onaj nas ex skraceni a prejaki Darel Vilijams? Propo je robija, postao vegan zbog ribe pa su ga sutnuli iz kluba, izgubio dosta kilograma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Lazme brat bi sad lego ko budali šamar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 a kolton ajverson? i vi ste ga trazili ranije, cini mi se. ako bas trazite tu demode opciju za kokanje ispod table. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 (edited) offtopic kako mi strašno izgleda kada skontam da igrači 90. godište imaju 30 godina Edited July 17, 2020 by realno *w 5 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 6 minutes ago, realno *w said: offtopic kako mi strašno izgleda kada skontam da igrači 90. godište imaju 30 godina da da buraz vreme tece zivot je kratak, guska se pece a meni ce batak.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 13 hours ago, Brimstone said: najveci razlog zasto je Partizan izgledao onako prosle godine jeste Italijan u prevari. Kome nisi mogao da podvalis Jankovice, Nikolice, da dovodis centre i nameces saradnike. :prevara ga doveo u Brose 2015, trenirao tri godine pa poveo sa sobom u KKP: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Nije nama tim tooliko "kamenjarski" u pogledu šuta već imamo sporadične šutere kod kojih zavisi da li im je dan ili ne. Gordić, Jaramaz, Zagorac mogu da uđu u serije kako pogodaka, tako i promašaja. Jedina ozbiljna konstantna pretnja je Pejdž (ako zadrži ovaj nivo). Slažem se da bi bilo dobro da imamo još jednog ali očigledno ništa od toga. Što se tiče petice plašim se da se ne oslonimo previše na to da će Mozli ponoviti onakvu "defanzivnu kliniku". Ipak ima već 31 godinu. On i N. Janković su super opcije kao 2. i 3. centar ali moramo tu da nađemo ozbiljnog 2-way startera koji može da cepa veći deo tekme i da je u stanju je da se skapira sa ostatkom ekipe, kao ostali stranci koji su već tu. Bitno je da bude igrač koji može i 1 na 1 kada zagusti, ali da ne igra za sebe i statistiku već da se podredi timu (jer je to nekako bilo obeležje naše igre prošle sezone). Birča case - ja sam u startu bio ubeđen da on odlazi i da ćemo naći bolju opciju. Onda je stidljivo počelo da se spominje da je siguran, pa sam i ja to nekako prihvatio. Bilo kako bilo, imamo priliku da nađemo na toj poziciji neku ozbiljniju opciju ali bojim se da ćemo opet gledati S. Jankovića - u teoriji on jeste talentovaniji i opasniji igrač od Birče, ali u praksi je uspeo da zasere skoro sve glupostima na terenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 (edited) 20 minutes ago, realno *w said: offtopic kako mi strašno izgleda kada skontam da igrači 90. godište imaju 30 godina ja nikako ne mogu da se naviknem, ono kad vidim da je igrac tipa 1991 pomislim potencijal 😄 Edited July 17, 2020 by Sector 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Navodno smo u dubokim pregovorima sa Reynoldsom. Ce da vidimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 2 hours ago, Barkley#34 said: Kao da si nacrtao Raduljicu. bukvalno resenje za osvezenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 17 minutes ago, Whitnail said: :prevara ga doveo u Brose 2015, trenirao tri godine pa poveo sa sobom u KKP: Nadam se da se salis da je Trinkijeri doveo Nikolica u KKP, niti jedan niti drugi od zavrsetka sezone 2018-19 nisu hteli da saradjuju. Ko ga je produzio sam prokljuvi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 17 minutes ago, realno *w said: offtopic kako mi strašno izgleda kada skontam da igrači 90. godište imaju 30 godina Kakav je tek užas videti moju generaciju, sada pedeset godina mladi, a juče se rodili. Jedini HOF Alonzo Moning... a generacija Saša Danilović, Rastko Cvetković, Žan Tabak, Dag Kristi, Keni Anderson, Robert Hori, Letrel Sprivel... /offtopic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 (edited) eee ne tako davno kad mi neko kaze da je 80" ili 81" godiste pomislim u jbt 3 banke matorac covece a evo tridesete kucaju na vrata Edited July 17, 2020 by ranzo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 42 minutes ago, Alex_Serbia said: Navodno smo u dubokim pregovorima sa Reynoldsom. Ce da vidimo. I on skače kao lud, bio bi upgrade svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 21 hours ago, Barkley#34 said: Imao sam utisak da je Gorda stariji. U super je godinama. A ja da je niži. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Ja sam ga slabo pratio, ali je meni delovao kao centarska replika Rase Tomasa - dobra defanziva, zna da zagradi i skoci, sut srednja zalost. Nadam se da gresim 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 (edited) Replika Rashe Tomasa u vanterenskim aktivnostima samo na mnogo skupljem nivou. Inace bolji igrac podosta, kada bi sredio glavu bio bi izuzetno koristan u vecini EL timova. Dobar low post, ima poludistancu, dobro rola, osecaj za skok,blokadu, plus zna da izbaci na gornji perimetar ali dzaba sve ako je okupiran nekim drugim stvarima. Pronadjite na sajtu EL statistiku od prosle sezone i jedinu vise nego dobru utakmicu, ta rola ga i preporucuje kod nasih duduka. Edited July 17, 2020 by Brimstone Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Pa nije baš da možemo da uopšte očekujemo da dovedemo igrača koji je tokom prošle sezone imao dosta dobrih EL partija 😄 27 minutes ago, Marvin said: Ja sam ga slabo pratio, ali je meni delovao kao centarska replika Rase Tomasa - dobra defanziva, zna da zagradi i skoci, sut srednja zalost. Nadam se da gresim 🙂 Nije šut srednja žalost, za peticu. One godine u Zenitu je fino palio sa one "centarske poludistance", baš fino. Makabi je druga priča, došao je u ekipu sa vrhunskim peticama (Otelo Hanter, Tarik Blek, posle došao i Studmajer), te generalno ekipu sa 15-16 igrača. Tu baš i nije lako funkcionisati, tako da ne bih sudio po tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Ako on ceka EL ponude, docekace neku svakako. Stoga treba aktivno traziti dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Ako on ceka EL ponude, docekace neku svakako. Stoga treba aktivno traziti dalje. Ne slažem se sa ovim. Veliki broj EL ekipa je popunjen, a za tih par preostalih mesta konkuriše dosta igrača. Po meni D. Vilijams dosta bolji igrač, a evo vidimo da je i on za sada bez kluba. U svakom slučaju, sredina jula, ne treba biti nestrpljiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Ima puno igraca jos na trzistu, cak i stare kajle, provereni evroligaski igraci kao sto su Stime jos nemaju klub. Valjda, ne kuzim bas jel potpisao za Zvezdu ili ne na kraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 (edited) @Scepan Mali Daj oladi života ti s tim kursadzijskim humorom. Edited July 17, 2020 by Jakob Aman 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Ponizno molim za oprost, potrudit cu se da budem bolji covek i partizanovac u buducnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts