Jump to content
Vox92.net Forum

Scepan Mali

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Scepan Mali

 • Birthday 02/28/1989
 1. Scepan Mali

  SRBI u NBA

  Meni je zanimljivo da ste iznenadjeni, naslovi tog tipa su meni bili bas ocekivani. Inace sam siguran da su ubedjeni da time prave neki omaz ili tako nesto, nemaju cega da se stide, ponosni su verovatno na svoju genijalnost...
 2. Ako se cepa preko 12, upisite i mene slobodno 14. Scepan Mali
 3. Pa moguce, mozda gresim i to ce da iznervira neke glasace demokrata koji bi glasali za Warren ili Sandersa. Ali mi to i dalje ukazuje na slicne skandale koje ima Trump, sa grab them by the... i pornicarkama, samo Trumpovi ispadi meni jaci.
 4. Predizborna Meme municija, Sandersa moze bombarduje sa on komunista (nebitno sto nije, moze bombarduje) a milioner istovremeno, znaci licemer i komunista. Ona Warren je rekao bih sa najmanjim sansama, mislim da vecina ne zna celu onu pricu sa native american korenima, i ako postane ona kandidat Trump samo ozivljava Pocahontas meme i ima municiju, rekao bih i jaci meme od crooked Hillary prosli put. Biden sa druge strane, sta moze memuje protiv njega? Mirise kosu zenama kad stoji pored njih? To bitno far left glasacima, oni i nece glasaju za Trumpa, nekako mi sve njegove mane samo light varijanta Trumpovih.
 5. Dosta problea ste pomenuli vec, ja bi se osvrnuo na ono sto meni najvise smeta. Vec godinama ja i ostatak interneta razmisljamo ko je Azor ahai i koga ce da zrtvuje, da li ce John Dany, Dany njega, Jaime svoju sestru? Ko ce koga da zrtvuje da bi pobedili zlo, i na kraju nista od svega toga. Ja da pisem fanfiction ( a u principu GoT je obican fanfiction sa ogromnim budzetom od kad su raskrstili sa knjigama), Bran bi rekao sestri nesto tipa ima samo jedan nacin da pobedimo, onda ga ona ubije, uzme njegovu kozu il sta vec, napravio zamku NK kad ovaj dodje tu ocekujuci da zavrsi bogalja, ali morgen malo to je istrenirani ubica i ubije ga Arja i gotovo. Mislim, ima i to mana, ali manje od ovog njihovog. P.S. Da ja pisem fanfiction, ovu zlatna ceta bi zapravo tajno radila za Gvozdenu banku, oni se sporeckali jos odavno sa kraljicom oko dugova i oni uvek dobiju sta je njihovo. Ali cenim da su ova dvojica i zaboravili na banku. A to bi imalo bas smisla, mislim odakle Lanisterima uopste pare da dovedu najskuplju cetu na svetu? Presto je bio bankrot jos dok je kraljevstvo bilo celo i u miru, sad kontrolisu prestonicu i okolinu, izmozdeni ratovima i sad nasli pare da ih angazuju, besmisleno.
×
×
 • Create New...